Tudd meg, hogy merre visz az utad a következő hetekben!Válassz egyet az Elvarázsolt Térkép jóskártya alábbi lapjai közül a jóslatért!1. Irány az Élet: Az Elvarázsolt Térkép jóskártya azt jövendöli neked, hogy az Életbe vezet az utad a következő hetekben. Ebben az életben kalandokban és új élményekben lesz részed. Már nem kell sokat várnod erre az aktív, érzelmekkel és történésekkel teli időszakra, amely lehetőséget kínál arra, hogy gazdagabbá és színesebbé tedd az életedet.

2. Közel a gyógyulás: Ha most betegnek érzed magad, akkor légy nyugodt, mert nemsokára meggyógyulsz és ismét jó egészségnek fogsz örvendeni. Ha nem betegeskedsz, akkor olyan nagy erejű időszak vár rád, amelyben testileg és lelkileg is jól fogod érezni magad, tele leszel életerővel, fiatalsággal és szépséggel.

3. Metamorfózis: Talán új életszemléletet alakítasz ki, megváltozik a gondolkodásmódod, ami miatt úgy érezheted, hogy kicseréltek. Könnyen lehet, hogy még önmagadat is megleped a hatalmas változással. Az is lehet, hogy spirituálisan felébredsz a következő hetekben, esetleg történik valami, aminek hatására átalakulsz.

4. Mágikus Térképváltó: Az Elvarázsolt Térkép jóskártya, hogy a következő hetekben találkozol a Mágikus Térképváltóval, aki egy olyan személy lesz, akinek hatalmában áll megváltoztatni az emberek sorsát és útját.

Azt egyelőre nem lehet megmondani, hogy merre fog vinni az utad, mi fog történni veled, mert az Elvarázsolt Térkép jóskártya csak annyit üzen, hogy a közeljövőben megtörténik a találkozás ezzel az illetővel, aki komoly hatással lesz rád.

5. Iránytű: Az Elvarázsolt Térkép jóskártya, hogy a következő hetekben iránytűhöz jutsz, ami megmutatja, hogy merre folytasd az utad. Ez lehet egy tárgy, vagy egy esemény, ahol rájössz, hogy mit kellene tenned. Természetesen az iránytű egy személy is lehet, aki rávezet a helyes útra, de akár önmagadban is felfedezheted ezt az iránytűt.

6. Talizmán: Az Elvarázsolt Térkép jóskártya, hogy a következő hetekben megtalálod a személyes talizmánodat, ami egy olyan mágikus tárgy, ami igencsak sokoldalú lehet. Kaphatsz tőle szerelmet, szerencsét, védelmet, esetleg egészséget.

Hamarosan rátalálsz erre a varázslatos talizmánra, viszont nem biztos, hogy magát a tárgyat fogod megtalálni. Az Elvarázsolt Térkép jóskártya azt tanácsolja, hogy nézz mélyen magadba és mondd ki, hogy mire vágysz, mert az utad heteken belül elvezet a vágyad tárgyához.

7. Beleragadsz a mocsárba: Az Elvarázsolt Térkép jóskártya azt jövendöli, hogy a következő hetekben beleragadsz a mocsárba, vagyis úgy fogod érezni, hogy minden állóvíz körülötted, semerre sem tudsz haladni, semmi sem történik és nem tudsz mit tenni. Gondold át, hogy mi lehet ennek az oka, mi az, amit észre kell venned, meg kell tanulnod, ki kell javítanod és vajon miért akarnak hátráltatni az égiek?

8. Spiritualitás helye: Az Elvarázsolt Térkép jóskártya azt jövendöli neked, hogy a következő hetekben spirituálisan megtalálod a helyedet a világban. Hamarosan rálelhetsz a hitedre, a neked való irányzatra, megtalálhatod azt a személyt, akivel együtt merülhettek el a spiritualitásban, de arról is lehet szó, hogy egyedül kezdesz spirituális jellegű tanulmányokba.

9. Szellemváros: A Szellemváros egyfelől jelentheti azt, hogy a múltad megismétlődik, mert például felfedezed egy régi helyzet mintáit az életedben vagy egy régi ismerősöd, a múltad egy szereplője bukkan fel, mert valami dolgod lesz velük. Másfelől lehet, hogy szellemek jelennek meg körülötted, mert fontos üzenetük van számodra.

10. Aranypalota: A hetekben eljutsz egy olyan helyre, ahol békesség, szeretet, jólét és bőség vár az emberekre, akik megértőek egymással és sokkal fejlettebbek. Könnyen lehet, hogy egy utazás során fedezed fel ezt a helyet, de az sem kizárt, hogy az otthonodban teremted meg. Ugyanakkor az Aranypalota jelenthet egy személyt is, vagy a saját lelki fejlődésedet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló