Egyperces mágiák fokhagymával



Hat gyors varázslat, amihez szinte csak fokhagyma kell.Átok megtörése: Végezd el ezt az egyperces varázslatot szombaton, fogyó hold idején. A szertartást azzal kezdd, hogy meggyújtasz egy fehér gyertyát. Ezután fogj a kezeid közé egy fokhagymát és mondd el az alábbi varázsszavakat:

Mágnesként szívd magadba a rajtam lévő rontást. Szabadíts meg a gonosztól. Törd meg az átkot. Tisztíts meg!”

Végül helyezd az ágyad mellé vagy a párnád alá a fokhagymát éjszakára, aztán másnap égesd el!

Gyógyító rituálé: A legjobb, ha szerdán, növekvő hold idején meggyújtasz egy fehér gyertyát, majd fogj a kezeid közé egy fokhagymát, miközben elmondod az alábbi varázsigét:

Amíg én alszom, a betegség átvándorol ebbe a fokhagymába. Mágnesként szívja magába a testemet/lelkemet mételyező betegséget. Holnap, mire felébredek, kijelenthetem: meggyógyultam.”

Ezután csak tedd a párnád alá a fokhagymát éjszakára. Másnap ásd el a fokhagymát az otthonodtól távoli helyen.

Nem kívánt figyelem, illetve gonosz személy elűzése: Végezd el ezt a gyors varázslatot szombaton, fogyó hold idején! A szertartást kezdd egy fehér gyertya meggyújtásával, majd rajzolj egy keresztet egy fokhagymára, amit aztán tarts a kezeid között, miközben elmondod az alábbi varázsigét:

X (az illető neve), ne tüntess ki többé figyelmeddel. Hagyj békén, és ne zaklass/ne dolgozz ellenem. Felejtsd el azt is, hogy létezem, ne törődj velem, hiszen úgy sem bírsz meglenni a jelenlétemben, mert Isten/Jézus megvéd tőled, és távol tart téged. Békével és szeretettel kérlek, hogy tűnj el életemből végleg!”

A következő nap tartsd magadnál a fokhagymát, különösen akkor, ha találkozol azzal a személlyel, akit szeretnéd elűzni az életedből! Az ezt követő napon helyezd egy biztos helyre a fokhagymát, amit legalább egy hónapon át őrizz meg egy biztos helyen!

Szakítás utáni fájdalom ellen: A varázslatot pénteken, fogyó hold idején végezd el úgy, hogy kezdésként meggyújtasz egy fekete gyertyát, majd a kezeid közé fogsz egy fokhagymát. Képzeld el, hogy abba töltöd minden rossz érzésedet és fájdalmadat, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

Ahogy a fokhagyma megtisztítja a vért, úgy szívja ki most a mérget a szívemből. Magába gyűjti minden haragomat, fájdalmamat, bánatomat. Szerelemem minden maradéka költözzön bele és ahogy napról napra fonnyadni, rothadni kezd, úgy tűnik el belőlem a fájdalom ütötte seb és gyógyul meg szívem.”

Ezután csak annyit kell tenned, hogy másnap reggel kiteszed a napfényre a fokhagymát, amit addig hagyj ott, amíg el nem fonnyad.

Felajánlás Hecate istennőnek: A fokhagymát akár felajánlásként is használhatod, így például Hecate, az ókori görögök boszorkányság és varázslat istennőjének, aki számára ez tökéletes ajándék.

Ha szeretnéd, hogy Hecate teljesítse egy kívánságodat, akkor csak annyit kell tenned, hogy fogsz egy egész fej fokhagymát, amit elviszel egy útkereszteződéshez, ahol ásd el úgy, hogy közben megfogalmazod a kívánságodat.

Szellemek elűzése: Végezd el ezt az egyperces varázslatot szombaton, folyó hold idején! A szertartást kezdd egy fehér gyertya meggyújtásával, majd helyezz el a ház minden helyiségébe egy-egy fokhagymát!

Ha ezzel kész vagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét úgy, hogy közben a kezeid között tartasz egy fokhagymát:

Halljátok szavamat szellemek és minden ártó lélek, távozzatok! Nem maradhatok ebben a házban! Kövessétek a fényt, menjetek békével a túlvilágra, de itt tovább nem maradhattok! Haladéktalanul el kell mennetek, mert Isten/Jézus áldása van ezen a házon és nem engedi, hogy az itt élőknek baja essen! Fussatok!”

A fokhagymát hagyd ott éjszakára mindenhol, a gyertyát pedig égesd le biztonságos körülmények között. Másnap gyűjtsd össze a fokhagymákat, majd ásd, vagy égesd el azokat a gyertyacsonkkal együtt!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló