Palacsinta-tesztVálassz egy palacsintát az alábbiak közül, majd olvasd el, hogy mennyire élvezed az életet a londoni pszichoanalitikus csoport szerint!1. Érzékeny és kifinomult: A londoni pszichoanalitikus csoport szerint nagyon érzelmes személyiség vagy, és folyton keresed az érzelmi biztonságot, mert csak akkor tudod teljesen kiélvezni az életet.

Bár jellemző rád a befelé fordulás, túlságosan komolyan mégsem veszed magad, sőt, nevetni is tudsz magadon, méghozzá sokat. A londoni pszichoanalitikus csoport szerint neked van a legjobb humorérzéked minden személyiségtípus közül. A világnézeted fantasztikus.

2. Vicces és szórakoztató: A londoni pszichoanalitikus csoport szerint olyan személyiség vagy, aki körül mindig jó kedvűek az emberek, még akkor is, ha szerinted nem vagy túl vicces vagy szórakoztató.

Mindegy, hogy mit teszel, mibe vágsz bele, mert minden esetben hiteles vagy, illetve igyekszel teljesen kiélvezni azt, amivel éppen foglalkozol. Jellemzően optimista és spontán ember vagy, akit soha nem kell nógatni, hogy kezdjen bele valamibe. Hatalmas életörömmel rendelkezel, nem félsz és képes vagy örülni az élet aprócska csodáinak is.

3. Édes és kellemes: A londoni pszichoanalitikus csoport szerint a személyiségedről elmondható, hogy nem lehet nálad kedvesebb emberrel találkozni. Jellemző rád, hogy mindig és minden esetben a szívre gyakorolsz hatást, és folyton mosolyt csalsz mások arcára. Számodra az élet ünnep, a napokat áldásnak tekinted és szereted a természetes embereket.

Te soha nem sajnálod az időt a boldogságra okot adó pillanatoktól, mert kissé hedonista vagy és szívesen kényezteted magad. Emellett nyugodt természettel rendelkezel és nem szoktál apróságokon aggodalmaskodni. Véleményed szerint a szórakozás jó dolog, amire néha mindenkinek szüksége van.

4. Magabiztos és bizakodó: A londoni pszichoanalitikus csoport szerint nemcsak teljesen tisztában vagy magaddal, hanem szereted is magadat. Neked nincs szükséged erről visszajelzésekre. Te mindig két lábbal állsz a földön, alázatos vagy és néha már túlságosan is önálló. Rólad elmondható, hogy tulajdonképpen kényelmesen érzed magad a bőrödben, és úgy gondolod, hogy minden úgy jó, ahogy van.

A választásod alapján az is elmondható rólad, hogy segítőkész, nagylelkű ember vagy, és jól tudod, hogy másoknak sem könnyű, erről pedig akkor sem feledkezel el, amikor neked éppen jól megy a sorod. Világot szerető, ambiciózus ember vagy, aki lépésenként halad előre az életben.

5. Briliáns és zseniális: A londoni pszichoanalitikus csoport szerint intelligens, éles eszű személyiséggel megáldott ember vagy, aki a szellem embere. Jellemző rád, hogy sokat gondolkodsz, amivel sikerül elkerülnöd azt, hogy a terveid csak félkészek legyenek. Téged nagyon sok minden érdekel, szívesen beleásod magad a különféle tudományokba, imádsz tanulni és új dolgokat felfedezni, ugyanis ezek teszik élvezetessé az életedet!

Olykor válogatósnak látnak mások, pedig ez egyáltalán nem jellemző rád, hiszen csak arról van szó, hogy tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz. Az ízléseddel nincs semmi probléma. A világra nyitott és kíváncsi vagy, viszont nem sötétben tapogatózva, hanem mindenre felkészülten tárod fel azt.

6. Különc és furcsa: A londoni pszichoanalitikus csoport szerint senkit sem követsz, hanem inkább a saját utadat járod. Imádsz felfedezni, ötletelni és kísérletezni, míg a szokványos dolgokat egyszerűen utálod.

Elképesztően kreatív vagy és mindig tele vagy érdekes ötletekkel. Rólad az is elmondható, hogy még olyan dolgokat is képes vagy működésre bírni, amelyekről másoknak eszükbe se jutna, hogy lehetséges.

A választásod alapján bármelyik olyan szakmában remekelnél, amely esetében díjazzák az eredetiséget. Ugyanakkor néha csak szeretnéd jól érezni magadat. Az életed attól olyan szép, hogy egyszerűen élvezed a kreativitás okozta örömöt.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló