Borssal végezhető mágiák



Varázslatok, amelyekhez szinte csak borsra lesz szükséged.Megszabadító varázs: Ezt a mágiát szombaton, fogyó hold idején végezheted el. Ehhez csak egy egész borsra lesz szükséged. A szertartást érdemes kályha, kandalló vagy tábortűz mellett végezni, méghozzá úgy, hogy a kezedben fogsz egy borsszemet és elmondod az alábbi varázsigét:

„Ez a borsszem itt….. (itt fogalmaz meg azt, amitől szeretnél megszabadulni, legyen egy félelem, érzés, gondolat, bármi.)…. ahogy hozzáér a tűzhöz és elég, úgy tűnik el belőlem és életemből is.”

Ezután végezetül dobd a tűzbe a borsszemet. Fontos, hogy próbálj minél több érzelmet és energiát belevinni a varázslatba.

Rossz szerencse elűzése: Csütörtökön, fogyó hold idején szükséged lesz borsra, néhány hajszáladra és körömdarabodra és 1 fehér gyertyára. Gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd tedd egy kis tálkába, esetleg füstölés céljából forró faszénre a hajszálaidat és a körömdarabkáidat, majd szórj rá annyi borsot, hogy teljesen befedje, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Átok és pokol, ami engem sújt, mert elhagyott a szerencse, de a bors megtisztít és távol tart. Űzze el hát tőlem messze a rossz szerencsét, hogy körülöttem újra minden arannyá váljék.”

Ezután égesd el keveréket. Ezt megteheted a gyertyával, de el is füstölheted, vagy a kandallóban is elégetheted. Ha ezzel is kész vagy, akkor végeztél is.

Rontás elűzése: Fogyó hold idején, egy szombati napon szükséged lesz 1 kis fekete borsra, 1 fekete gyertyára, 1 fehér gyertyára és fehér cérnára. Karcold a nevedet a gyertyákba, majd kösd össze azokat a fehér cérnával. Ezután szórd meg egy kis fekete borssal a fekete gyertya lángját úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Bú, bánat, rontás, minden, ami nem áldás, meneküljön tőlem messzire, szabadítson fel a gyertya lángja, feketéből fehérbe forduljak át.”


A gyertyákat biztonságos körülmények között égesd. A varázsigét még háromszor, óránként egyszer, ismételd meg! Ha a gyertyák csonkig égtek, akkor temesd el a maradványokat egy olyan helyen, ami távol esik az otthonodtól.

Nem kívánt figyelem elhárítása: Pénteken, fogyó hold idején szükséged lesz 1 kis borsra, 1 fekete gyertyára, egy fényképre, ami téged ábrázol és egy fényképre arról a személyről, akinek a figyelmétől szeretnél megszabadulni, vagy ha fotód nincs róla, akkor írd rá a nevét egy cetlire.

Gyújtsd meg a gyertyát, majd helyezd elé a két fényképet, avagy a fényképedet és az illető nevét tartalmazó cetlit. Ezután szórj egy kis borsot az illető fotójára, lehetőleg a szemére, vagy ha nincs képed, akkor a cetlire, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Csípje szemedet a könny, ha rám nézel, menekülnöd kelljen környezetemből, mert nem bírsz meglenni egy légtérben velem. Köszönöm figyelmedet, de nem kérem, hagyj békén, felejtsd el engem!”

A varázsige után szórj borskört a saját fényképeden szereplő arcod köré úgy, hogy közben így szólsz:

„Nem érhet s nem szólhat hozzám, nem tüntet ki figyelmével X (az illető neve), mert védelem alatt állok és a borskör megóv attól, hogy a közelembe jöjjön.”

Végül hagyj mindent az oltárodon, vagy ott, ahol a varázslatot végezted. Másnap helyezd dobozba a kellékeket, majd őrizd meg egy hónapon keresztül!

Szellemek vagy gonosz energia elűzése: Szombaton, fogyó hold idején szükséged lesz fekete borsra, 1 fényképre, ami téged ábrázol és 12 darab fehér gyertyára. Ha megvannak a kellékek, akkor tedd le köralakba a gyertyákat, majd annak közepére helyezd a fényképedet. Ezután az egészet szórd körbe borssal.

Ha mindezzel kész vagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Addig facsarja orrotokat, addig csípje szellemtesteket, és marja halott lelketeket, míg el nem költöztök innen. Menjetek békével otthonomból, térjetek meg a túlvilágra és engem többé ne kísértsetek.”

A varázsige után hagyj úgy éjszakára mindent, ahogy van. Másnap lesöpörheted a borskört, amitől aztán az otthonodon kívül szabadulj meg.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló