A Nyár angyalainak üzeneteVálassz egy képet az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló üzenetet!1. Kérj és megadatik: A Nyár angyalai azt üzenik neked, hogy tedd félre az aggodalmaidat és kezdj dolgozni a jobb élet megteremtésén 2021 nyarán, mert rendelkezel azzal az erővel, ami által képes vagy bármit véghezvinni, de ehhez hinned kell magadban, valamint meg kell próbálnod cselekedni.

Amikor arra koncentrálsz, hogy érezni akarsz, akkor azzal megüzened az Univerzumnak, hogy azt kéred, hogy mindez megvalósuljon. 2021 nyarán ne feledd, hogy akkor tudod kinyilvánítani a vágyaidat, ha elég erősek a szándékaid!

2. Nyugalom: A Nyár angyalai azt üzenik, hogy új kezdet vár rád 2021 nyarán. A jólét, a beteljesülés és a megvalósítás érzése köszönt be hozzád az évszakban, aminek hónapjaiban rád fér a pihenés, mert alaposan kimerültél az elmúlt időszakban.

2021 nyarán bátran hagyd egy kicsit másokra a munkát, és foglalkozz azzal, amivel valóban szeretnél, ami kihozza belőled a kreativitást! Nagyon fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt, mert kicsit sem egészséges az az állapot, amelyben most vagy.

3. Félelmek: A Nyár angyalai azt üzenik neked, hogy eljött az ideje annak, hogy legyőzd a félelmeidet, ugyanis csak akkor haladhatsz előre és fejlődhetsz az élet különböző területein. Mindegy, hogy milyen nehézséggel vagy problémával találod szembe magad, mert biztos, hogy mindig van lehetőséged arra, hogy megtaláld a megoldást.

Amikor azt érzed, hogy elakadtál, esetleg összezavarodtál, akkor jusson eszedbe, hogy az Univerzumban mindig változnak, állandó mozgásban vannak a dolgok. Olyasmi nem létezik, hogy „csapdába estél”. Ha ezt megérted, akkor teljesen át fogsz alakulni, aminél jobb dolog nem is történhetne veled.


4. Szeretet: A Nyár angyalai szerint olyan tiszta, legmagasabb rezgésű, spirituális energiákkal találkozhatsz, amelyeknek köszönhetően megleled a lelki békédet. Ne feledd, hogy szeretnek, még akkor is, ha jelenleg senki sincs a környezetedben, aki azt mondaná, hogy „szeretlek”, mert az Univerzum mindig szeret téged!

Akkor se ess kétségbe, ha magányos vagy, esetleg azt gondolod, hogy nincs senki, aki megértene! Ne feledd, hogy az energia teremtés és szeretet. A teremtés te magad vagy, hiszen ha szeretetet adsz, akkor azt is kapsz vissza, ezért igyekezz szeretet küldeni mindenkinek!

5. Kreativitás: A Nyár angyalai azt üzenik neked, hogy a kreatív szellem soha nem hangos hangként vagy vizuális effektben mutatkozik meg, hanem egy érintetlen természeti környezetben, esetleg az égiekkel való kapcsolat útján találhat meg, ezért ha megfelelő mederbe akarod terelni az életedet 2021 nyarán, akkor rá kell hangolódnod a természetre és saját magadra.

A kreativitásod megélésének legjobb módja az, ha engeded, hogy minden módon kifejezd magad. Semmit se rejts el! Ha úgy érzed, hogy ahhoz van kedved, akkor szívből énekelj, táncolj, ha épp az utcán vagy, akkor ott! Soha ne feledd, hogy a természetet semmi sem nyomhatja el!

6. Érzelmi gyógyulás: A Nyár angyalai szerint ideje megértened és elfogadnod, hogy az érmének mindig két oldala van, tehát az élet lehet pozitív és negatív, világos és sötét, hozhat boldogságot és szomorúságot is.

2021 nyarán tehát az érzelmi gyógyulásodon kell aktívan dolgoznod ahhoz, hogy helyes irányba tereld az életedet! Bátran nézz szembe a megoldatlan problémáiddal, a rossz érzésekkel, mert csak akkor oldhatod meg a problémát, ha végre a felszínre kerültek ezek az érzések.

7. Intuíció: A Nyár angyalai azt üzenik neked, hogy az elmédnek és a testednek több időre és figyelemre van szüksége 2021 nyarán. Most békére és elmélkedésre van szükséged, hogy végre meghalld a szíved szavát.

Ha hajlandó leszel a szívedre hallgatva cselekedni, akkor azzal megerősíted a lelkedet, ami így erősebben kapcsolódik majd a külvilághoz. Használd a megérzéseidet a nyári hónapokban, és emlékezz, hogy az életben minden energia, minden mindennel összefügg.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló