Tudd meg, hogy mit jelent, ha ismétlődő számsort látsz!



A számmisztika alapján kiderül, hogy milyen üzenete van az Angyalszámoknak.111: Az ösztöneid nagyon erősek, ezért mindenképpen írd le a gondolataid, amik esetében figyelj oda arra, hogy pozitívak maradjanak! Ha rendszeresen találkozol a 111-es Angyalszámmal, akkor a spirituális ébredésed időszakában jársz, amelyben az elméd biztos, hogy segíteni fog.

222: Ugyan az érzelmeid fontosak, mégis ennél az Angyalszámnál az ösztöneid és a földhözragadt éned válik a hasznodra, az erőfeszítéseid pedig hamarosan kifizetődnek. Tudd, hogy az Univerzum számára nincs különbség a pozitív és a negatív között, mert mindig azt a rezgési energiát küldi vissza, amelyet te bocsátasz ki.

A 222-es Angyalszám arra is kér, hogy törekedj arra, hogy egyensúlyt teremts az elme és a test, a fizikai és a spirituális lét, a sötét és a világos, a beszéd és a hallgatás között.

333: Ez azt üzeni neked, hogy használd ki a kreativitásodat, a reális hozzáállásodat és dolgozz tanárként vagy humanitárius vezetőként, mert a lelked küldetése a felvilágosodás elhozása, amivel kiváló összhangban vannak a mostani gondolataid.

A birtokodban van minden képesség, ami ahhoz kell, hogy maradandót alkoss az életed akármelyik területén. Vesd be a kreativitásodat, a lelkesedésedet, a kifejezőkészségedet és a médiumi képességedet, ha van, hogy hatást gyakorolj a téged körülölelő spirituális világra.

Ahhoz, hogy ez sikerüljön, alkimista rezgéseket kell árasztanod, méghozzá önzetlen, szerető és tiszta szándékkal!

444: Magabiztosságra és egy okosan összeállított stratégiára van szükséged. Tudd, hogy a magasabb energiák támogatnak, úgyhogy csak kérd a segítségüket! Emellett légy rugalmas, állj készen a változásra, a kudarcokra és az újjáéledésre, tehát mindenre, amiről az élet szól!

555: Ez azt üzeni neked, hogy az elkerülhetetlen változás küszöbén állsz. Mi volt az, ami a fejedben járt, amikor megpillantottad a számsort? Ha éppen azt tervezted, hogy valamit megváltoztatsz, akkor ez az Angyalszám megerősítést jelent.

Azért, hogy ez megtörténjen, muszáj elengedned a múltat, a régi szokásaidat, a kétségeidet és az akadályokat, mert azok csak megakadályozzák, hogy új tapasztalatokat szerezz. A rád váró történések között lesz, amely azonnali és hosszú távú hatásokat gyakorol rád, ezért muszáj, hogy rugalmas, felkészült és alkalmazkodó légy!

Az 555-ös számsor arra is utalhat, hogy pillanatnyilag nem teszed meg a legfontosabb lépéseket a fejlődésed irányába.

666: Ez a számsor arra próbál emlékeztetni, hogy ugyan mindenki rendelkezik felelősséggel (például anyagi kötelezettségekkel) a fizikai világban, mégis a spiritualitás is nélkülözhetetlen az életben való fejlődéshez.

Ne feledd, hogy a gyógyulás legnagyobb forrása a lélek, ami akkor is igaz, ha a problémád fizikai vagy mentális jellegű. Ha hálát gyakorolsz és segítséget nyújtasz, akkor azért cserébe gyógyulást kapsz a szeretet, a lélekhez való kapcsolódás és az önzetlen jó tetteken keresztül.

777: Ez a számsor arra szeretné felhívni a figyelmedet, hogy a spirituális evolúció a földi megtestesülés legfőbb oka. A 777-es Angyalszám összefügg a Kollektív Tudatossággal és a felvilágosodással, amin keresztül az Univerzum arra kér, hogy a fordítsd a kreatív tehetségedet arra, hogy növeld az emberiség rezgéseit.

888: Ezzel a számsorral azt üzeni neked az Univerzum, hogy mindig számíthatsz a támogatására, viszont ahhoz, hogy sikert érj el, muszáj felelősen cselekedned, ragaszkodnod az elképzeléseidhez a fizikai és a spirituális valóságban is.

999: Ez a számsor a Fény munkásainak kódja, ezért ha sűrűn találkozol vele, akkor biztos lehetsz abban, hogy a legjobb úton jársz és a közeljövőben megoszthatod másokkal az életcélodat. Ugyanakkor a 999-es Angyalszám arra is utalhat, hogy el kell engedned az életed bizonyos tényezőit. Ha kétségeid támadnak, akkor nyugodtan hallgass a megérzéseidre, figyelj a felsőbb éned és az angyalok útmutatásaira!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló