Hasznos tanács a csillagoktól 2021 őszére



Neked mit tanácsol a horoszkóp?Kos: Próbálj minél több minőségi időt tölteni a pároddal 2021 őszén, mert ha ezt nem teszed meg, akkor a kedvesed úgy fogja érezni, hogy nincs közös jövőtök. Ha ezt közli veled, akkor az elsőre fenyegető és lehangoló lesz, viszont hatalmas erőt meríthetsz belőle ahhoz, hogy soha korábban nem tapasztalt magasságokba emeld a kapcsolatotokat.

Bika: Amíg mások az otthonukban raknak rendet 2021 őszén, addig neked a barátai társaságodban kell nagytakarítást végezned. Könnyen lehet, hogy fájdalmasnak fogod érezni, hogy egyre több olyan embertől válsz meg, akit korábban fontosnak éreztél az életedben, de hidd el, hogy ezt nagyon jól teszed!

Ha hajlandó leszel tisztogatást végezni a baráti kapcsolataid terén az őszi hónapokban, akkor rá fogsz jönni, hogy kik azok, akik csak elszívják az energiádat, lelkiszemetesnek tartanak vagy bankautomatának néznek.

Ikrek: A pénzügyi gondolkodás terén kell új szintre lépned 2021 őszén. Ha ez sikerül, akkor többé nem azt fogod látni, hogy a kiadásaid egyre jobban nőnek, miközben a tartalékaid stagnálnak, mert arra fogsz törekedni, hogy csökkentsd a felesleges költekezést.

Rák: Azt tanácsolja neked a horoszkóp 2021 őszére, hogy lassíts egy kicsit, foglalkozz többet a főzéssel, főleg úgy, hogy odafigyelsz arra, hogy egészséges ételeket készítesz magadnak. Ebben segíthet egy főzőkurzus, de akár az is.

Oroszlán: Ha azt tervezed, hogy új otthonba költözöl 2021 őszén, de ehhez nem sikerül megteremteni minden körülményt, akkor ne keseredj el, hanem töltsd azzal az évszakot, hogy mindent megtervezel a fal színétől kezdve a bútorokon át a dekorációig.

Szűz: Az elmúlt időben sok olyan visszajelzést kaptál, ami egyáltalán nem tett jót az önbecsülésednek. Ahelyett, hogy ezek miatt összetörnél, inkább tanuld meg belőlük azt 2021 őszén, hogy többé ne akarj görcsösen megfelelni mindenkinek.

Mérleg: 2021 őszén ismét lesz időd arra, hogy az otthonod csinosításával foglalkozz. Ha ezt nem csapod össze, hanem rászánod a kellő időt és energiát, akkor hamarosan élvezheted a végeredményt.

Skorpió: Skorpióként a pörgésről és a kibontakozásról szólt a nyarad, ezért 2021 őszén ideje, hogy élvezed a befektetett munkád eredményét. Nyugodtan dőlj hátra, pihenj, kapcsolódj ki, találkozz a barátaiddal, vegyél részt közös programokon a családoddal és élvezd ki, hogy bőven jut időd magadra az őszi hónapokban.

Nyilas: Ha a nyári hónapokban nem sikerült megvalósítanod a nagy életmódváltó tervedet és a felesleges kilóktól sem szabadultál meg, akkor ezt ne kudarcként fogd fel, mert az csak negatív hatást gyakorolna az életed többi területére, hanem inkább tanulj belőle!

Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, foglalkozz azzal 2021 őszén, hogy megvizsgálod, hogy hol rontottad el a tervedet, majd készíts egy újat! Használd fel arra az őszi hónapokat, hogy rászoksz a rendszeres mozgásra, amivel folyamatosan fitten tarthatod magad!

Bak: A nyári hónapokban érezted magad igazán elemedben, míg az átmeneti évszakok, így a tavasz és az ősz, a várakozásról szól számodra. Idén változtass ezen, és 2021 ősze inkább jelentse azt, hogy keresel egy olyan új hobbit, amihez nincs szükség jó időre, tópartra vagy homokos tengerpartra. Ez azért fontos, mert csak így tudod fenntartani a lelkesedésedet és az energiádat.

Vízöntő: Jellemző rád, hogy hatalmas energiákkal vágsz neki az újabb időszakoknak, amivel a gond az, hogy már az elején túlságosan pörögsz, ami miatt gyorsan kifáradsz és elveszted a lelkesedésedet. 2021 őszén próbálj meg egyenletes tempót diktálni, és ne akarj rögtön kiugró teljesítményt nyújtani!

Halak: A mozgás, a kalandok és az aktív pihenés időszaka volt számodra a nyár, míg az ősz a megvalósításról és a kreatív munkáról fog szólni számodra. Mivel esetedben nagyon fontos, hogy megfelelő kereteket adj a céljaidnak, ezért ne hagyd ki a tervezés fázisát 2021 őszén!

(Forrás: cosmopolitan.hu)

Ajánló

Ajánló