Ingamágiával teremthetsz szerencsét



Ezekhez a varázslatokhoz szinte csak egy ingára lesz szükséged.Szerencseigézése: Növekvő hold idején, csütörtökön gyújts meg 6 darab zöld gyertyát, valamint füstölj fahéj, szerecsendió, rozmaring, majoránna és babér keverékkel. Helyezz középre egy fényképet, ami téged ábrázol, vagy azt a személyt, akinek a szerencsét szánod. Most fogd a kezedbe az ingát, amit helyezz a fotó fölé, majd mondd el az alábbi varázsigét, aminek szövegét változtasd meg, ha nem magadnak szánod a szerencsét:

„Ebben a pillanatban fordul a kocka, méghozzá a javamra, mert Fortuna asszony kegyes hozzám és végre a szerencse eljön hozzám. Jöjj szerencse várok rád, elhárítok utadból minden akadályt, hogy egyenesen rám találj!”

A varázsige után hagyd, hogy az inga szabadon mozogjon, miközben érezd, hogy elönt a mágikus erő, és feltölt téged, vagy a választott illetőt, szerencsével. Képzeld el, hogy hogyan valósul meg a szerencse az életedben. A varázslatot addig végezd, amíg szükségesnek érzed!

Hogy Ő csak rád gondoljon: Szükséged lesz egy fotóra, amin az adott személy látható. Ha megvan a fénykép, akkor pénteken, növekvő hold idején gyújts meg 6 darab piros gyertyát és rózsa illatú füstölőt.

Fogd meg az ingát, amit tarts a fotó fölé, majd minden erőddel összpontosíts az adott személyre, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Behatolok elmédbe, befészkelem magamat oda, és addig ki nem űzhetsz gondolataidból, míg nem lépsz velem kapcsolatba. Gondolj rám szeretettel.”

A varázsige utolsó mondatát addig ismételd, amíg az inga mozogni és pörögni nem kezd! Amikor ez megtörténik, akkor hagyd, hogy 1-2 percig járjon a fotó felett, majd irányítsd az ingát az illető szívére és így szólj:

„Ha úgy engeded, én beköltözöm szívedbe és addig leszek ott, ameddig csak akarod. Légy felém szeretettel és érezd, amit én érzek.”

Engedd ott körözni az ingát úgy, hogy közben közvetítsd felé az érzéseidet, gondolataidat, mintha csak beszélgetnél. Az ingát akkor tedd le, amikor úgy érzed, hogy teljesen átadtál mindent, amit akartál.

Szenvedély felébresztése: Ha ingával szeretnél szenvedélyt ébreszteni a párodban, vagy a kiszemeltedben, akkor pénteken, növekvő hold idején gyújts meg 9 darab piros gyertyát és füstölj rózsa, fahéj és ylang-ylang keverékkel!

Ezután fogj egy fényképet, ami azt a személyt ábrázolja, akiben a szenvedélyt szeretnéd ébreszteni, és tedd a gyertyák közé, majd a fotó fölé helyezett ingával így szólj:

„Egész testedben és lelkedben ellenállhatatlan tűz ébred fel irántam. Yemanja istennő szent lángjai olvasszák fel szívedet, mardossák a szellemedet, izgatják a testedet, és csak akkor csillapodhat égető vágyad, miután velem találkoztál és velem háltál. Kívánj engem, akarj engem, szeress engem!”

Hagyd az ingát a körözni, különösen a fej, a szív és a nemi szerv körül. Eközben képzeld el, hogy az istennő tüze lángra lobbantja az illetőt, aki nagyon akar téged. Képzeld el ennek eredményt, hogy forrón szeretkeztek, és azután is égni fog köztetek a szenvedély, ami felfrissíti a szerelmeteket.

Félelmek elengedése: Ha a saját félelmeid, vagy valaki más félelmei elengedése céljából végeznél ingamágiát, akkor szombaton, fogyó hold idején gyújts meg 5 darab fekete gyertyát és füstölj szantállal.

Ezután tégy középre egy fényképet, ami téged ábrázol, vagy azt a személyt, akiért a varázslatot végzed. Most helyezd az ingát a fotó fölé és mondd el az alábbi varázsszavakat, amiket annak megfelelően változtass meg, ha valaki más félelmeit szeretnéd eloszlatni:

„Legyen ez az inga fény, amely eloszlatja félelmeimet. Utat tör a sötétségen át és félelem helyett bátorságot ültet a szívembe. Az isteni fény segítségével kiűzi félelmeimet az elmémből és a lelkemből, amelyek megbetegítenek és megbénítanak engem. Szabad vagyok!”

A varázsige után csak annyit kell tenned, hogy hagyod, hogy a mágia működésbe lépve feloldja a félelmeidet és megvilágosítson, vagy ugyanezt tegye az adott személlyel.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló