A filmtörténelemben először alakíthatja afroamerikai színész Supermant



A DC/Warner tervezett filmjei, amelyek közül nem biztos, hogy mind megvalósul.Superman reboot: 2021 tavaszán érkezett a hír, hogy a stúdió J.J. Abrams produkciós cégével, a Bad Robottal dolgozik egy újabb Superman rebooton, ám ebben nem Henry Cavill fogja alakítani a szuperhőst, hanem a filmtörténelemben először, egy afroamerikai színész.

Wonder Woman 3.: A Wonder Woman 1984 premierje utáni második napon a stúdió szabad utat adott a harmadik résznek, de azzal Jenkins csak a Rogue Squadron 2023 decemberi premierje után tud majd foglalkozni.

Blackhawk: Három évvel ezelőtt érkezett a hír, hogy Steven Spielberg produkciós cége, az Amblin Entertainment fogja elkészíteni azt a képregényfilmet, amely a második világháborús pilótaosztagról és annak vezetőjéről fog szólni.

Joker/Harley Quinn: Bár ezt a filmötletet hivatalosan nem kaszálták el, mégis jelenleg Robbie szeretné kicsit pihentetni Harley-t, Jared Leto pedig aligha tér vissza Jokerhez, hiszen most a Sony Marveles univerzumában alakítja Morbiust.

Batgirl: A DC eredetileg Joss Whedont bízta meg a Batgirl rendezésével és forgatókönyvének megírásával, de aztán Whedont lecserélték Christina Hodsonra, majd a projekthez csatlakozott Adil El Arbi és Bilal Fallah. A filmről jelenleg csak annyit tudni, hogy Leslie Grace énekesnő fogja alakítani Batgirlt, aki a Batman-képregényekben James Gordon lánya, Barbara Gordon.

Nightwing: Nem áll túl jól a Nightwing-film szénája, aminek rendezői székét a 2017-es LEGO Batman - A film direktora Chris McKay kapta, a forgatókönyv megírásával pedig Bill Dubuque-t bízták meg. A rendező 2021 nyarán elmondta, hogy még nem mondott le a filmről.

Black Canary: A legutóbb bejelentett DC-projekt a Black Canaryra, vagyis Fekete Kanárira koncentráló film, amiben a Ragadozó madarak után ismét Jurnee Smollett alakítja a karaktert. A film forgatókönyvét Misha Greent írhatja, ám mivel ő jelenleg elég elfoglalt, ezért valószínű, hogy a Black Canary csak 2023-ban, vagy még később érkezhet.

Lobo: 2016-ban a Wonder Woman társírója, Jason Fuchs vette kezelésbe a Lobo-filmet, aminek rendezésével állítólag Michael Bayt szeretnék megbízni. Jelenleg nem tudni, hogy mi lesz a Lobo sorsa, de az biztos, hogy Dave Bautista már jelezte, hogy szívesen elvállalná benne a főszerepet.

Justice League Dark: Nehezen áll össze a DC természetfeletti képességekkel megáldott karaktereit (pl. Zatanna, John Constantine, Mocsárlény) összefogó Justice League Dark mozis adaptációja, amiről jelenleg csak annyit lehet tudni, hogy J.J. Abrams és produkciós cége, a Bad Robot készítheti el, de nemcsak a mozifilmet, hanem azt a sorozatot is, amely a Justice League Dark-képregények alapján készül.

Supergirl: A Flashben lesz először látható Sasha Calle, mint Supergirl, akinek önálló filmjét már 2018 óta fejlesztik Oren Uziel forgatókönyvíróval, ám arról egyelőre csak annyit tudni, hogy eredetileg 2022-2023-ban akarták bemutatni, de valószínű, hogy ez már csak később fog megvalósulni.

Blue Beetle: A DC filmek első latin-amerikai szuperhőse lesz Blue Beetle, akinek szerepét Xolo Maridueña kapta. Az Angel Manuel Soto által rendezésre kerülő film forgatása 2021 őszén, vagy 2022 elején veheti kezdetét.

Static Shock: Arról, hogy Static Shockról szóló filmet terveznek a tavaly augusztusi DC FanDome-on lehetett először hallani, azóta pedig még annyi derült ki róla, hogy az egyik producere Michael B. Jordan színész lesz, aki nagyon örül annak, hogy részt vehet egy afroamerikai szuperhősökre épülő új univerzum megszületésének.

Zatanna: Bad Robot fejleszti a Zatanna című filmet. A karakter első mozifilmjének forgatókönyvén dolgozó Emerald Fennell 2021 tavaszán elmondta, hogy a közönség egy nagy, sötét és ijesztő történetre számíthat.

Deathstroke: Deathstroke-ot önálló filmjéről egyelőre csak annyit tudni, hogy a rendezője, Gareth Evans sem tudja, hogy el fog-e valaha készülni.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló