A neked legjobban tetsző tó mesél az életed legfőbb kihívásárólHa kiválasztod az alábbiak közül a számodra legvonzóbb tavat, akkor megtudhatod, hogy a spanyol pszichológuscsoport szerint min kellene változtatnod.1. Magabiztos és optimista: A spanyol pszichológuscsoport szerint elképesztően hatékony, tevékeny személyiséggel megáldott ember vagy. Valamiért kényszert érzel arra, hogy kimerülésig dolgozz, pedig jelentős eredményt csak akkor érhetsz el, ha néha pihensz és kikapcsolódsz. Ha megtanulod tisztelni a ritmusodat, hajlandó leszel a minőségi pihenésre és gondoskodsz az energiapótlásról, akkor sokkal jobb lesz a munkabírásod és a munkád minősége is javulni fog.

2. Önzetlen és elkötelezett: A spanyol pszichológuscsoport szerint olyan ember vagy, aki arra törekszik, hogy mindig megszerezze mások jóváhagyását, és próbálja elkerülni az elutasítást. A te életedben az jelenti a legfőbb kihívást, hogy megértsd, elfogadni ugyanolyan fontos, mint adni, az életedben pedig akkor lehet egyensúly, ha bűntudat nélkül el tudod fogadni mindazt, amit az élettől kapsz.

3. Szervezett és megváltó: A spanyol pszichológuscsoport szerint óriási elképzeléseid vannak arról, hogy milyennek kellene lennie a világnak és az embereknek. Állandóan azon dolgozol, hogy csiszold a képességeidet és fejleszd a tehetségedet, a feladataidat pedig igyekszel tökéletesen elvégezni, miközben bosszant, hogy milyen sok passzív és megalkuvó ember él a világban.

Mivel esetedben ez jelenti a legfőbb kihívást, ezért meg kell tanulnod, hogy nem a te feladatod mások megváltoztatása, hiszen ez csak rengeteg konfliktust eredményezhet. A te dolgod az, hogy igyekezz kihozni a lehető legtöbb jót minden egyes napból, amivel motiválhatod a környezetedben élőket.

4. Lelkes és határozott: A spanyol pszichológuscsoport szerint állandóan keresed az intenzív ingereket és élményeket, feszegeted a határaidat és próbálod mindig a maximum tartani az energiaszintedet.

Mindezért hajlamos vagy egyszerre több dologba belevágni, de azokat gyorsan félbehagyod, mert elszáll az érdeklődésed. Mindegy, hogy feladat, hódítás, vagy valamiféle projekt, a kezdeti szakaszt nagyon szereted, de a dolgok végére már nem jutsz el.

Ez az, ami számodra a legnagyobb kihívást jelenti az életben. Mesés tehetséged van, de a figyelem és a kitartás hiánya miatt előfordul, hogy nem használod ki teljesen az adottságaidat. Ezen úgy javíthatsz, hogy mostantól hosszú távon kezdesz gondolkodni, olyan célokat találsz ki, amelyek eléréséhez nem elég a pillanatnyi munka, és tartsd is be őket.

Ha képes leszel mindennek a megtételére, és tudatosítod magadban, akkor az életed tele lesz igazi győzelmekkel, sikerekkel és elégedettséggel.

5. Figyelmes és becsületes: A spanyol pszichológuscsoport, hogy ugyanolyan szenvedéllyel segítesz másoknak, mintha rólad lenne szó. Nagyon körültekintő és figyelmes személy vagy, aminek köszönhetően gyorsan felismered mások pozitív tulajdonságait.

Általában könnyen szavazol bizalmat az embereknek, ám ennek következménye, hogy gyakran csalódsz, s ez az, amiben az életed legfőbb kihívása rejlik. Ne felejtsd el, hogy az igazi bizalom kiépüléséhez idő kell. Ez azért fontos, mert az idő fogja megmutatni neked, hogy kik azok, akik megérdemlik a bizalmad, kik állnak ki melletted feltétel nélkül, és kik azok, akiktől ilyesmire nem számíthatsz.

6. Megbízható és óvatos: A spanyol pszichológuscsoport szerint hihetetlenül felelősségteljes és elemző személyiséggel megáldott ember vagy, aki állandóan a jövőt tervezi és próbálja garantálni a hosszú távú jólétet.

Ugyanakkor mindez gyakran szorongóvá tesz, ezért az életed legfőbb kihívása az, hogy nyugodtabb és biztonságosabb életet alakíts ki saját magadnak. Légy tudatában annak, hogy a jövő miatti aggódásod csak energiát vesz el attól, hogy a jelen problémáit hatékonyan oldd meg. Ez a felismerés segíteni fog abban, hogy nyugodt, elégedett és boldog életet élhess.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló