Ez lehet számodra 2021 őszének legsötétebb pillanata



Ha választasz egyet a Sötét Tükör Jóskártya alábbi lapjai közül, akkor megkaphatod a neked szóló jóslatot.1. Elveszíted a munkádat: Számodra az lehet 2021 őszének legsötétebb pillanata, hogy elveszíted a munkádat. Ez kétféleképpen történhet meg. Az egyik, hogy olyan hibát vétesz, ami miatt kirúgnak, esetleg a főnököd nem lesz megelégedve a munkavégzéseddel, ezért elbocsát. Ha saját vállalkozásod van, akkor lehet, hogy nagyobb pénzösszeget veszítesz az őszi hónapokban. Ezekben az esetekben fontos életleckét kell megtanulnod.

A másik verzió szerint nem a saját hibádból kifolyólag veszted el a munkádat. Ebben az esetben érhető, hogy eleinte tragédiaként fogod fel, hogy munkanélküli lettél, de később látni fogod, hogy hosszú távon jól jártál.

2. Kiborul a bili: 2021 őszének legsötétebb pillanata számodra az lehet, hogy valami olyasmi történik, ami alaposan felkavar. Ugyanakkor nem kell arra gondolnod, hogy a lehető legrosszabb fog bekövetkezni, mert lehet, hogy csak pechszériád lesz, esetleg úgy érzed, hogy minden összejött, és eleged van a balszerencse áradásából.

Tudatosan tégy annak érdekében, hogy az őszi jóslat ne valósuljon meg! Ha mégis megtörténik, akkor annak oka az lesz, hogy meg kell tanulnod ezt az életleckét.

3. Véget ér egy kapcsolatod: 2021 őszének legsötétebb pillanata számodra az lehet, hogy megszakad az egyik kapcsolatod. Ez lehet szerelmi, de akár baráti kapcsolat is. Tekintve, hogy ez csak egy jóslat, így neked sem kell beletörődnöd abba, hogy biztosan meg fog valósulni, ugyanis még tehetsz az ellen, hogy megszakadjon egy kapcsolatod.

Annak érdekében, hogy meghiúsítsd az őszi jóslatot, kezdj el dolgozni a különféle kapcsolataidon, hogy azok jobbá váljanak! Ha nem is sejted, hogy melyik kapcsolatod kerülhet veszélybe az őszi hónapokban, akkor a legjobb az lesz, ha mindet átvizsgálod!

4. Csalódnod kell: 2021 őszének legsötétebb pillanata számodra az lehet, hogy csalódni fogsz. Sajnos ez olyasmi, amit nem irányíthatsz. A csalódás azért következhet be az őszi hónapokban, mert meg kell tapasztalnod valamit. Talán arra fogsz rájönni, hogy valaki hazudott neked, eltitkolt előled valamit, kihasznált, átvert, vagy valamilyen más módon bánt.

Következzék be bárhogy a csalódás, te ne hidd, hogy annak oka az, hogy a sors azt akarja, hogy szenvedj! Sokkal valószínűbb, hogy ez a csalódás lesz, aminek köszönhetően megtanulsz egy fontos leckét, vagy ez kell ahhoz, hogy végre ne használhassanak ki.

Ha már most átvizsgálod az életedet, akkor talán magadtól is észreveszed, hogy mi okozhat csalódást 2021 őszén, és még időben elkerülheted azt, feltéve, hogy van elég erőd és bátorságod szembenézni az igazsággal.

5. Magány vár rád: 2021 őszének legsötétebb pillanata számodra az lehet, hogy egyedül maradsz. Azt a kártya nem árulja el, hogy ez azért fog bekövetkezni, mert elhagynak, vagy elpártolnak mellőled. A körülmények azonban csak akkor fontosak, ha te magad üldözöd el a családodat, barátaidat. Ha a jóslat valóra válik az őszi hónapokba, akkor gondolj rá úgy, hogy a magány, még akkor is, ha nehéz időszakként éled meg, értékes tapasztalatokkal tesz gazdagabbá, ezzel segítve a személyes fejlődésedet.

6. Kudarcot vallasz: 2021 őszének legsötétebb pillanata számodra az lehet, hogy nem jön össze az, amiben nagyon erősen hittél. Ennek oka lehetnek a saját hiányosságaid, de az sem kizárt, hogy nem rajtad fog múlni a dolog.

Ugyanakkor mivel ez csak egy jóslat, így tehetsz azért, hogy ne teljesüljön! Az őszi hónapokban ellenőrizz mindent, dolgozz keményen és tégy lépéseket annak érdekében, hogy sikert arass egy álmod megvalósításában, vagy egy előléptetés megszerzésében!

Ha minden erőfeszítésed ellenére is kudarcot vallasz, akkor kénytelen leszel elfogadni, hogy ez a sors akarata. Lehet, hogy a kudarcot azért nem tudod elkerülni, mert még meg kell tanulnod valamit, vagy egy sokkal jobb lehetőséget tartogat számodra az élet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló