2021 őszi Tarot horoszkópNeked mit üzen a jóskártya az évszakra?Kos: A Bolond, az Uralkodó és a Mágus lapokat kaptad 2021 őszére, aminek időszakában vedd észre és kövesd a jeleket, mert azok által fogod követni a sorsodat. Ha hajlandó leszel keményen dolgozni, akkor képes leszel a célod elérésére.

Bika: Az Akasztott ember, a Hold és a Szeretők lapokat kaptad 2021 őszére. A környezetedből valaki nem lesz őszinte veled az őszi hónapokban. Emellett azt is üzenik neked a Tarot lapjai, hogy több tekintetben is szembe kell nézned a valósággal az évszakban!

Ikrek: A Remete, a Főpap és a Világ lapokat kaptad 2021 őszére. Ha mostanában elbizonytalanodtál a sorsoddal és/vagy a munkáddal kapcsolatban, akkor bátran kérj segítséget az őszi hónapokban! Ugyanezt kellene tenned akkor is, ha valamiféle trauma ért.

Rák: Az Akasztott ember, az Igazság és a Szerencsekerék lapokat kaptad 2021 őszére. A problémás (például jogi) ügyeid, rád nézve kedvező fordulatot vehetnek az őszi hónapokban. Emellett azt érezheted az évszakban, hogy akadnak olyan dolgaid, amelyekkel nem haladsz, ugyanis ezeket alaposan át kell gondolnod, hogy tényleg akarod-e őket, szükséged van-e rájuk, mert így elkerülheted, hogy rossz útra lépj.

Oroszlán: A Szerencsekerék, a Szeretők és a Végítélet lapokat kaptad 2021 őszére, aminek időszakára azt jövendöli neked a Tarot, hogy szinte minden a feje tetejére fog állni az életedben. Tekintve, hogy ez az életed bármely területén bekövetkezhet, ezért a szerelemben is van rá esély. Ha nincs párod, akkor ez megváltozhat. Ha kapcsolatban élsz, akkor új irányt vesz a viszonyotok, ami megerősödhet, vagy megszakadhat.

Szűz: A Főpapnő, a Kiegyenlítődés és a Szerencsekerék lapokat kaptad 2021 őszére, aminek hónapjaiban meg kell bíznod a megérzéseidben, mert azok fognak rávezetni arra az útra, amelyre rá kell lépned!

A Tarot lapok azt üzenik, hogy ha szeretnéd a helyes irányba folytatni az életedet, akkor az őszi hónapokban ne csak a tények és a logika alapján dönts, hanem bátran kövesd a belső hangod tanácsait is! Ha cselekszel, akkor mindig légy megfontolt, mert semmibe sem szabad hirtelen beleugranod!

Mérleg: A Világ, a Csillag és a Kiegyenlítődés lapokat kaptad 2021 őszére. A csillagjegyed alapján kapott Tarot lapok szerint megvalósulhat egy régi álmod a szerelem vagy a karriered terén az évszakban. Lehet, hogy megszerzed az álommunkádat, az álompárodat, esetleg beteljesül a szerelmi életed.

Skorpió: A Főpapnő, az Akasztott ember és a Szerencsekerék lapokat kaptad 2021 őszére, aminek hónapjaiban sorsszerű eseményekre számíthatsz, mert több dolog is meg fog változni az életedben. Az évszakban jól fogsz járni, ha hallgatsz a megérzéseidre, és azt teszed, amire azok utasítanak.

Nyilas: A Halál, a Kiegyenlítődés és a Világ lapokat kaptad 2021 őszére, s ezek azt jövendölik neked, hogy néhány jó és rossz változás elkerülhetetlenül bekövetkezik az életedben az évszakban, viszont ez nem baj, mert minden azért történik, hogy jó irányba tereljenek. Az őszi hónapokban teljes megújulásra számíthatsz.

Bak: Az Erő, a Hold és a Nap lapokat kaptad 2021 őszére, aminek hónapjaira azt üzeni neked a Tarot, hogy alaposan gondold meg, hogy kinek mit árulsz el, mert akadhat valaki, aki csak arra vár, hogy adj a kezébe valamit, amivel keresztbe tehet neked. A vágyaiddal kapcsolatban ne veszítsd el a reményt, hanem továbbra is légy állhatatos és kitartó!

Vízöntő: Az Erő, az Uralkodónő és a Diadalszekér lapokat kaptad 2021 őszére, aminek hónapjaiban az eddiginél sokkal jobban kell bíznod az erődben és a képességeidben, valamint légy türelmes, óvatos és tudd, hogy mikor jött el az ideje a gyors és határozott lépéseknek! Ha mindezt megteszed, akkor nagy eséllyel megvalósíthatod az álmaidat.

Halak: Az Ördög, a Torony és a Szeretők lapokat kaptad 2021 őszére, aminek időszakában új szenvedélyre találhatsz. Nagy változásokra számíthatsz a szerelmi életedben, ami lehet jó, de rossz is.

(Forrás: noiportal.hu)Ajánló

Ajánló