Egy mondaton keresztül tudhatsz meg magadról többet



Ha kiválasztod az alábbi mondatok közül a rád leginkább jellemzőt, akkor érdekes dolgokat tudhatsz meg a személyiségedről.A mondatok:

1. Én vagyok a béke

2. Én vagyok szeretet

3. Én vagyok a jóság

4. Nem tudom, ki vagyok

5. Az erő én vagyok

6. Én vagyok az öröm

1. Én vagyok a béke: Igyekszel pozitívan tekinteni a világra, a megnyilvánulásaidból pedig jól látszik, hogy nem tulajdonítasz nagy jelentőséget a fájdalmas helyzeteknek. Kerülöd a fásultsághoz, irreális érzéketlenséghez vezető szituációkat.

Az nem baj, hogy nem kerekítesz túl nagy feneket a negatív érzelmeknek, de az már probléma, hogy ezzel a hozzáállással lemaradsz néhány olyan fontos életleckéről, amit minden embernek meg kell tanulnia, így neked is.

2. Én vagyok szeretet: Mindig a legjobbat szeretnéd másoknak, ezért próbálod összehozni egymással a különféle embereket, valamint igyekszel harmóniát teremteni a világban. Tele vagy energiával, ami mindig rendelkezésére állsz annak, akinek segítségre van szüksége, de azért arra figyelsz, hogy a támogatásod ne lépje át a biztonságos, ismert határokat. Jó lenne, ha nem mindig csak adnál, hanem néha elfogadnád, ha valaki neked segítene!

3. Én vagyok a jóság: Számodra nem jelent problémát az, hogy szembenézz a félelmeiddel, és minden erőddel azon vagy, hogy biztonságot teremts magad köré. Ha úgy érzed, hogy szorongás kerülget, akkor azzal rögtön leszámolsz, méghozzá úgy, hogy még erősebb kapcsolatot alakítasz ki. Akiket szeretsz, azokhoz nagyon hűséges vagy, támogatod őket, elkötelezettséget mutatsz, miközben bízol abban, hogy mindezt visszakapod másoktól.

A komfortzónából történő kilépés ijesztőnek, kockázatosnak tűnik számodra, mégis érdemes lenne megtenned, mert nemcsak a világnézeted változna meg, hanem még sokkal motiváltabbnak, elégedettnek és teljesebbnek is érezhetnéd magadat.

4. Nem tudom, ki vagyok: Amiatt aggódsz, hogy nem leszel képes boldogulni, nem tudod miből kifizetni a költségeidet, nem tudod kielégíteni a szükségleteidet, és elveszted az összes személyt, akit szeretsz. Fontos lenne, hogy tudd, hogy a világ összes embere csodás képességekkel van megáldva, így te is, csak fel kell ezeket ismerned, és meg kell tanulod, hogy hogyan használd fel ahhoz, hogy boldogsággal és értelemmel töltsd meg az életedet.

Azzal nincs semmi baj, ha pillanatnyilag homályosan látsz, de ideje, hogy felismerd a belső értékeidet, mert amikor ez megtörténik, akkor szeretettel, odaadással dolgozhatsz a jelenben, amivel megteremtheted a biztonságodat és a boldogságodat. Ne feledd, hogy a jövődet csak akkor építheted, ha hiszel magadban!

5. Az erő én vagyok: Erős személyiséged miatt néha túl büszkévé és dominánssá válsz, valamint megerősödik a birtoklási vágyad. Szerinted csak akkor lehet jó valami, ha te csinálod, és neked kell kielégítened a környezeted igényeit. Nagyon keményen dolgozol azért, hogy megteremtsd a saját és a családod jólétét.

A munka fontos számodra. Habár mindenki értékeli az erőfeszítéseidet, mégis szeretnék, ha néha a társaságodat is élvezhetnék. Próbálj meg visszavenni az intenzitásból, mert akkor sokkal jobban élvezheted a mindennapok örömforrásait, az életed pedig nyugodtabb, teljesebb és boldogabb lenne.

6. Én vagyok az öröm: Az életet igyekszel a lehető legteljesebben megélni. A kompromisszumokat, a szabályokat, az előírt kötelességet, a szétszórtságot és az állhatatosság kimondottan utálod. Határozott, erős személyiségként, mindig találsz lehetőséget arra, hogy kielégítsd az alapvető szükségleteidet, és valóra váltsd az álmaidat.

Próbáld meg lecsillapítani az elmédet, igyekezz a pillanatnak élni, és minden egyes nap használd a kreativitásodat, illetve azt, hogy tehetséges vagy a munkádban. Ha megfogatod ezt a tanácsot, akkor meg fogod látni, hogy sokkal hatékonyabb és boldogabb leszel, ráadásul az életminőséged is sokat fog javulni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló