Sokkoló szellemtörténetek



Megdöbbentette az embereket az öt félelmetes szellemtevékenység.Általában próbálunk hétköznapi magyarázatot keresni a különös jelenségekre, ami az esetek többségében sikerül is, ám az alábbi történetek esetében az emberek biztosak abban, hogy szellemtevékenységeket tapasztaltak.

A kutyáit akarta meglesni, de elborzadt attól, amit látott: Egy nő azért állított fel kamerát az otthonába, hogy lássa, mit csinálnak a kutyái, amikor nincs otthon, ám arra nem számított, hogy a felvételeken nem csak a négylábúakat, hanem paranormális jelenségeket is látni fog.

A nő a TikTok-on mutatta meg a videót, kiemelve azon a takaró különös mozgását. A felvételen az látható, hogy a két kutya ugat valamit, majd odaszaladnak a takaróhoz, hogy megnézzék, mi történik.

Amikor odaérnek, akkor kiderül, hogy a zaj a kanapé szélén hagyott takaróból jön, aminek sarka többször is felemelkedik, amitől úgy tűnik, mintha lélegezne.

Az elmegyógyintézetben megörökített szellem: Kayleigh Love állítása szerint egy szellemet sikerült levideóznia, amikor Walsben járt az 1903-ban nyílt, 1999-ben bezárt, és azóta elhagyatott Powys-i Talgarth-i pszichiátriai intézményben.

A felvételen egy emberre emlékeztető jelenés bukkant fel egy pillanatra a korábban üres folyosó végén. Amikor a 27 éves nő később visszanézte a videót, akkor felfordult a gyomra attól, amit látott, majd sikerült annyira lelassítania a felvételt, hogy másoknak is meg tudja mutatni a szellemet.

Love szerint egy volt beteg szelleméről van szó, aki a halála után ott rekedt az elmegyógyintézetben, ahol most a szobája folyosóján bolyong.

A könnyező baba: Egy szellemvadászat során kezdett könnyezni az a rémisztő baba, amit állítólag démonok szálltak meg. Erről Matt Tillet paranormális nyomozó számolt be azt követően, hogy vizsgálatot folytatott a walesi Wrexhamben található Hideout bárban, ahova magával vitte az Annie nevű babát, ami minden ok nélkül sírni kezdett.

Tillet elmondása szerint a bárban szellem sikoltozását és gyerekek szaladgálását lehetett hallani. A dobozban tárolt, paranormális eszközökkel felszerelt babát azért vitte magával, hogy azzal bizonyítsa, hogy van élet a halál után. Bár Annie már egy éve nála volt, akkor fordult elő először, hogy könnyezett, azóta pedig rendszeres, hogy a baba arca foltos marad a sírástól.

Tillet úgy döntött, hogy elküldi a babát a démonológusoknak, akik szerint a sírás oka egy démon lehet, ami csapdába esett a babában, ahonnan nem tud kiszabadulni.

Új lakóhelyet a keresett a férfi, miután meglátta, mi van a képen: Egy férfit annyira megrémisztett, hogy az egyik általa készített fényképen egy szellem arca jelent meg az ajtó körül, hogy úgy döntött, elköltözik.

A férfi elmondása szerint egyedül volt otthon, amikor a konyhában lábak csoszogását hallotta. Tudta, hogy a lakótársai nem lehetnek, mert az egyik dolgozott, a másik egy barátjánál volt. A férfi lefényképezte a nyitott ajtót, majd elborzadva nézte a fotót, amin az ajtón benézett egy szellem.

A kísértetjárta kocsma: A Cardiff -i The Lansdowne Pubban 8 éven át dolgozó Hayley Budd elmondta, hogy megszokta a sok furcsa dolgot a kocsmában, ahol előfordult, hogy a székek és a palatáblák maguktól mozogtak.

A 33 éves férfi elárulta, hogy a törzsvendégek régóta arról pletykáltak, hogy egy női szellem kísért a pubban, ami felett a lakásokban is különös dolgok történnek az ott élők szerint. Maga Budd is tapasztalt megmagyarázhatatlan jelenségeket, ugyanis amikor a kocsma bezárása után lement a pincében elintézni a papírokat vagy kicserélni a hordót, akkor úgy hallotta, hogy fent mozognak a bútorok, de amikor felment, akkor minden úgy volt, ahogy hagyta.

A legutóbbi élményét a CCTV is rögzítette. Ezen a felvételen az látható, hogy az üres helyiségben valamiféle rejtélyes erős az asztal alá húz egy széket.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló