Varázslatok, amelyek egy hét alatt teljesíthetik a kívánságodat



Öt gyors és könnyű mágia.Habár garancia nincs arra, hogy tényleg teljesülni fog egy héten belül a kívánságod, mégis ha kipróbálod az alábbi varázslatok bármelyikét, akkor ahhoz a vágyadnak megfelelő színű gyertyát kell használnod. Ehhez itt találsz segítséget:

Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila gyertya).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros gyertya).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék gyertya), gyógyítás (zöld gyertya, kreativitás (narancssárga gyertya).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany gyertya).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín gyertya), szeretet (rózsaszín gyertya), barátság (rózsaszín gyertya), szépség (rózsaszín gyertya), harmónia (zöld gyertya), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros gyertya).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete gyertya).

Vasárnap – siker (zöld/arany gyertya), egészség (zöld gyertya), gyermekáldás (zöld/arany gyertya), vitalitás-erő (narancssárga gyertya) béke-nyugalom (fehér/zöld gyertya).

Egyszerű tojásvarázs: Ha ezt a varázslatot végzed el annak érdekében, hogy egy héten belül valóra váljon a kívánságod, akkor a legjobb, ha ezt a szabadban teszed. Ha erre nincs lehetőséged, akkor otthon is jó lesz, de akkor szükséged lesz egy cserépre és egy kis virágföldre.

A varázslathoz 1 darab, a kívánságodnak megfelelő színű gyertyát, 1 tojást és 1 filctollat kell használnod. Gyújtsd meg a gyertyát, majd fogd a tojást, amire írd rá egyetlen szóval a kívánságodat. Tartsd a kezeid közé a tojást és mondd el az alábbi varázsigét:

„Az őstojás adott mindennek életet, az én vágyam is keljen életre. Egy héten belül történjék meg a lehetetlen, váljon valóra az én kívánságom.”

A varázsige után ásd el a tojást, és kész is vagy.

A fekete macska szerencséje: Szükséged lesz egy 1 darab, a vágyadnak megfelelő színű gyertyára, 1 darab papírra és tollra, valamint egy kevés fekete macskaszőrre.Gyújtsd meg a gyertyát, majd írd le a papírra a kívánságodat.

Tekerd a papírba a fekete macskaszőrt, aztán égesd el úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„A fekete macska hozza a szerencsét, nem telik el egészen egy hét, és kívánságom valóra válik.”

Szórd a hamvakat a szélbe!

A kívánság gyertyája: Szükséged lesz 1 darab, kívánságodnak megfelelő színű gyertyára és babérlevelekre. Karcold bele a gyertyába egy szóval a vágyadat. Formázz virágot vagy Napot a babérlevelekből, aztán helyezd a gyertyát a babérkör közepére. Gyújtsd meg a gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ég a gyertya ég, kívánságom egyre közelít. Napról-napról kevesebb lesz belőle, az én vágyam viszont annál inkább testet ölt, s mire letelne egy hét, már meg is valósult.”

Ezután egy héten belül leégeted a gyertyát. Az utolsó nap a babérleveleket is égesd el!

A kívánság érméje varázs: Szükséged lesz 1 darab, a vágyadnak megfelelő színű gyertyára és 1 érmére (ha szeretnél, akkor több is lehet egynél). Gyújtsd meg a gyertyát, fogd a kezeid közé az érmét/érméket és mondd el az alábbi varázsigét:

„Kezemben a fém, amely teljesíti a vágyat, legyen most belőle szerencsepénz. Kész vagyok megfizetni kívánságom árát, érkezzen meg egy héten belül, nem kívánok sem többet, sem pedig kevesebbet, minthogy: (itt kell elmondanod a saját szavaiddal a kívánságodat).”

Ezután add a pénzt annak, akinek igazán szüksége van rá.

Csodatévő virág varázs: Szükséged lesz 1 darab, a kívánságodnak megfelelő színű gyertyára és 1 virágra (lehet több, ha szeretnéd). Gyújtsd meg a gyertyát, majd a virágot/virágokat a kezedben fogva, mondd el az alábbi varázsigét:

„Legyenek kegyesek hozzám az angyalok és az égiek, Krisztus hallgassa meg kérésemet és tegyen csodát az életemben. Felajánlom ezt a mesés virágot, hogy otthona éke legyen, és ha úgy ítéli jónak, egy héten belül tegyen csodát az éltemben.”

Másnap menj el egy templomba, vagy egy szent helyre, ahol helyezd el a virágot, miközben mondd el hangosan a kívánságodat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló