A csukott szemmel választott szám árulhatja el a jövődet



Lehunyt szemekkel, a kérdésedre koncentrálva, válassz egy számot az alábbi képről, majd olvasd el, hogy mire számíthatsz a közeljövőben!1. A szerencse melléd fog állni, tehát nincs miért kételkedned. Hamarosan örömben lesz részed.

2. A gyanakvással mindent elronthatsz, még annak ellenére is, hogy nem vagy bizalmatlan és mérges. Ha szerencse melletted áll, akkor a szerénységed és a bizonytalanságod a probléma forrása. Ezeket hagyd el és légy nyitottabb!

3. Nincs kizárva. Minden gyorsabban, jobban alakul, mint azt remélni merted. Figyelj arra, hogy ne rontsa el a kedvedet egy lehúzó ismerős! Csak azokkal foglalkozz, akik jót akarnak neked, és tényleg a barátoddá szeretnének válni.

4. Légy nagyon óvatos, ne higgy el mindent, amit az emberektől hallasz! Tarts megfelelő távolságot, mert csak így kerülheted el a nagy csalódást!

5. Nehézségeket hoz a jövőd. Először csalódsz, de aztán rájössz, hogy ez valójában egy igenis pozitív fordulat. Egyre több baráttal leszel gazdagabb.

6. Ha el akarod érni a célodat, akkor ahhoz már csak egy kis erőfeszítést kell tenned. A sikerhez kockázatot kell vállalnod, viszont azért továbbra is figyelj oda arra, hogy mi folyik körülötted!

7. Azok közé tartozol, akik még a legnehezebb pillanatokban sem vesztik el a hitüket, éppen ezért most se add fel! Légy türelmes, mert sikerülni fog megoldanod a problémádat.

8. Túl korai, hogy ezt a kérdést feltedd, ezért tedd félre, foglalkozz valami komolyabb témával!

9. Teljesen biztos, hogy segítségre van szükséged. Keress egy jó barátot, akinek mindent elmondhatsz, mert lehet, hogy ő sokkal objektívebben látja a helyzeted.

10. A szerencse melletted áll, tehát semmi okod arra, hogy kételkedj a pozitív fordulatban.

11. Bízhatsz a szerencsédben. A sorsod hamarosan megváltozik, de ne rohanj a dolgok elébe! Hagyd, hogy a változás akkor következzen be, amikor eljön az ideje!

12. Minden reményed meg fog valósulni, viszont nem úgy, ahogyan elképzelted. Készülj fel a változásra, de ne egy célra koncentrálj! Légy rugalmas, ne kelts feszültséget!

13. A dolgaid nem alakulnak úgy, ahogy eltervezted. Határozatlan vagy, a barátaidat illúziókba ringatod. Ennek következménye az lesz, hogy kiszámíthatatlannak bélyegeznek, ami egyáltalán nem jelent nagy előnyt számodra. Ne viselkedj így, hiszen sokkal többen szeretnek annál, mint gondolod.

14. Kicsit minden nehezebb lesz annál, mint remélted. Mivel nem a helyes szemszögből vizsgálod a dolgokat, ezért kénytelen leszel a barátaid véleményére hallgatni. Ne higgy a hamis reményeknek!

15. Jelenleg nem találsz megoldást erre a problémádra, úgyhogy ne pazarolj rá időt és energiát! Élvezd a jelen pillanatot! Lehet, hogy a dolog magától megoldódik. Ha egy héttel később is bizonytalan vagy, akkor válassz egy új számot!

16. A következő napokban olyan eseményekre számíthatsz, amelyek által megváltoznak az elvárásaidat. Légy okos, oszd be az energiádat, ne pazarlod felesleges dolgokra az erődet! Már nem kell sokat várnod arra, hogy megtaláld a megoldást.

17. Ha aktív maradsz, akkor minden rendben lesz. A késlekedned most nem szabad! Légy kezdeményező, hiszen még téged is meg fog lepni, hogy milyen jók az ötleteid!

18. Senkinek se hagyd, hogy téves illúziókba ringasson! Légy magabiztos, és mutasd a külvilágnak azt, hogy minden rendben van. Bízz a megérzéseidben! Ha minderre hajlandó leszel, akkor a kérdésedre megkapod a választ és megoldódik a problémád.

19. A következő napokban nem számíthatsz változásra, viszont idővel egy szerencsés egybeesésnek köszönhetően kitisztul az elméd. Hallgass a megérzéseidre!

20. Azt a döntést, hogy mit gondolsz a fontos témákról, ne halogasd tovább! Ha most nem hallgatsz senki másra magadon kívül, akkor ezzel kivívod mások tiszteletét.

21. Azokat, akik elállják az utadat, próbálnak összezavarni, ne vedd komolyan, de ne is becsüld le az erejüket! Tartsd magad távol a konfliktustól és igyekezz pozitív megoldást találni!

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló