Erre számíthatsz 2021 végéig a rúnakövek szerint



Válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló jóslatot, amiből kiderül, hogy mi vár még rád az év hátralévő részében.1. Uruz – őstulok: Azt üzeni neked a hatalom, a fizikai és a találékonyság rúnája, hogy amennyiben egy nagyobb projektet tervezel, akkor azt vidd véghez 2021 hátralévő részében, mert nagyon hatékony leszel ebben az időszakban, ráadásul képes leszel nagyobb teljesítmény elérésére ösztönözni másokat is.

2. Gebu – ajándék: Az általad választott rúna az adakozást jelképezi, te pedig ennek egyszerre lehetsz adója és fogadója. Mivel a gebu az osztozkodást és az emberekkel való kapcsolatot jelenti, ezért valószínű, hogy 2021 hátralévő részében képes leszel megosztani a tudásodat és hajlandó leszel törődni a többi emberrel.

3. Ehwaz – Ló: Az általad választott rúnakő azt jövendöli neked, hogy ha még nem kezdődtek el a nagyon gyors változások az életedben, akkor hamarosan ez fog bekövetkezni, ugyanis 2021 végéig meg kell tanulnod ennyire gyorsan élni. Élvezni fogod, hogy olyan gyorsasággal fogsz eljutni az eddig nem ismert helyekre, mintha lovon vágtáznál.

4. Opila – örökség: A biztonság, a stabilitás és a jólét rúnakövét választottad, ami azt üzeni neked, hogy 2021 hátralévő részében arra számíthatsz, hogy végre learathatod a hosszú és kemény munkád gyümölcsét, méghozzá anyagi és spirituális értelemben. Nem kizárt, hogy komoly megvilágosodásban lesz részed az életeddel kapcsolatban az év végéig.

5. Tiwaz – ég: A vezetői készségeket és a magasabb rendű hatalommal való kapcsolatot jelképező rúnára esett a választásod, ha az ötödik rúnakő mellett döntöttél. Ez alapján arra számíthatsz 2021 hátralévő részében, hogy úgy fogod érezni, hogy egy nagyobb cél elérése érdekében másokat kell vezetned és irányítanod. Az év utolsó hónapjaiban felfedezheted a benned rejlő óriási erőt, éppen ezért ez egy rendkívül fontos időszak lesz az életedben.

6. Algiz – védelem: Ha úgy érezted, hogy a hatodik rúnakövet kell választanod, akkor nehézségekre számíthatsz 2021 végéig, ám kétségbe nem kell esned, mert magasabb hatalmak lesznek segítségedre abban, hogy megküzdj az év hátralévő részében jelentkező problémákkal. Miután minden elcsendesedik körülötted, végtelen hálát érzel majd.

7. Hagalaz – jégeső: Amennyiben a megérzéseid azt diktálták, hogy a hetedik rúnakövet válaszd, akkor a krízist jelképező hagalaz mellett döntöttél. Ez a rúnakő azt üzeni neked, hogy mindenkinek szüksége van a nehézségre ahhoz, hogy erősebb, okosabb és jobb legyen, éppen ezért arra számíthatsz 2021 végéig, hogy próbára lesz téve a lelkierőd és a képességeid. Ugyanakkor a nehézségeket nemcsak legyőzöd, hanem ezek által fejlődni is fogsz az év hátralévő részében.

8. Mannaz – ember: Amennyiben a nyolcas rúnakövet választottad, akkor ez jelképezi a Földhöz kötött emberiséget, neked pedig azt üzeni, hogy 2021 hátralévő része a várakozás időszaka és az erős érzelmek megszűnésének időszaka lesz. A dolgod tehát az év végéig az, hogy pihenj és maradj nyugton, amíg el nem jön az újabb cselekvés ideje!

9. Raidu – kocsi: Azt üzeni neked a kilencedik rúnakő, hogy utazásokra számíthatsz 2021 hátralévő részében. Amellett, hogy utazni fogsz, még spirituális átalakuláson is átesel, ami által sikerül jobban megértened az életedet. Ezeket a változásokat te fogod kezdeményezni az év utolsó hónapjaiban.

10. Berkana – nyírfa: Ha az összes rúnakő közül az utolsót választottad, akkor a berkana, vagyis a megújulás, a növekedés és az élet kezdetét jelképező rúnakő mellett döntöttél. Az általad választott rúnakő szerint lehet, hogy új taggal bővül a családod 2021 végéig, de arra is van esély, hogy túl jutsz egy gyásszal és szomorúsággal teli időszakon, ami után megkönnyebbülsz, tele leszel reménnyel, boldogsággal és új ötleteid támadnak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló