Szerencsemágiák



Könnyű és gyors varázslatok, amelyekkel szerencsét kérhetsz az élet bármely területére.Éjféli szerencsevarázs: A szertartáshoz készíts elő 1 arany vagy zöld színű gyertyát és fahéj olajat. Ezután kend be a gyertyát éjfél előtt fahéj olajjal, majd gyújtsd meg pontban éjfélkor és mondd el az alábbi varázsigét:

„Hold és gyertyaláng,

Ez a boszorkányok órája,

Megidézem a jó szerencse szellemét,

Hogy ruházzon fel engem,

Annyi jó szerencsével, amennyivel csak lehet.

Ezennel útra kell a varázs,

Teljesüljön vágyam.”

A varázsszavak után égesd le a gyertyát biztonságos körülmények között, és közben gondolj arra, hogy pontosan hogyan jelenjen meg a szerencse az életedben. Ha a gyertya leégett, akkor kész vagy a varázslattal.

A szerencse hangja varázs: Szükséged lesz 1 arany vagy zöld színű gyertyára, 2 fahéj rúdra, 1 üvegre, 1 cetlire és citrinre. A varázslatot kezdd azzal, hogy leírod a cetlire azt, hogy mivel kapcsolatban kéred a szerencsét.

Ha ezzel megvagy, akkor helyezd a cetlit az üvegbe, majd tedd bele a fahéjat és a kis darab citrint is. Zárd le az üveget, aztán helyezd a tetejére a gyertyát, aminek meggyújtása után így szólj:

„Kívánságom jó kezekben van, szerencse veszi körbe, ahogy engem is körbeölel, így teljes a kör és teljesülhet a vágyam.”

Tűzbiztos körülmények között, odafigyelve az olvadó viaszra, égesd le a gyertyát. Ezután csak annyit kell tenned, hogy minden nap, vagy amikor szükséged van a szerencsére, rázd meg az üveget!

Csokoládévarázslat a jó szerencséért: Ha ezt az igazán finom szerencsemágiát szeretnéd kipróbálni annak érdekében, hogy melléd álljon a szerencse, akkor szükséged lesz 1 arany vagy zöld színű gyertyára, egy kis tejre, étcsokoládéra, fahéjra és szegfűszegre.

A kellékek előkészítése után gyújtsd meg a gyertyát a konyhában, majd vegyél elő egy edényt, amibe tedd bele az összes összetevőt. A tejből annyit önts, hogy a keverék csak épp híg legyen. Az ízesítés már tőled függ.

A keveréket folyamatosan kavargasd, amíg elég sűrű állagú nem lesz, közben pedig mondd el az alábbi varázsigét:

„A szerencse folyamatosan áramlik az életembe, ahogy ez a csokoládé, egyre sűrűsödik. Minden forrásból dől hozzám és egyre csak virágzik. Megvan mindenem, amit csak szeretnék, mert ereimben kering az ige, mely hozzám vonzza minden kívánságom.”

Ha kész a forró csokoládé, akkor már csak el kell kortyolgatnod.

Szél és víz ajándéka varázs: Ha ezt a gyors és könnyű szerencsemágiát választod, akkor az elvégzéséhez szükséged lesz 1 arany vagy zöld színű gyertyára, fahéj füstölőre és 1 tál vízre. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a varázslatot azzal, hogy meggyújtod a gyertyát és a füstölőt.

A füstölőt magad felé legyezve, mondd el a következő varázsszavakat:

„Eljő hozzám a változás szele…”

Ezután hints egy kis vizet az arcodra és így szólj:

„A víz simasága megkönnyíti az utat a szerencse forrásának, így a vágyaim valóra válhatnak.”

Ha úgy érzed, hogy ez még hozzátartozik a szertartáshoz, akkor meditálj kicsit a célodra, hogy az életed mely területén és milyen szerencsére lenne szükséged. Ha ezzel is kész vagy, akkor tulajdonképpen végeztél.

Reggeli szerencse szertartás: Amennyiben ezt a gyors és könnyű szerencsemágiát végzed el, akkor azt a nap elején kell megtenned, méghozzá úgy, hogy szükséged lesz hozzá 1 arany vagy zöld színű gyertyára, 1 tál vízre és egy szerencsét hozó kőre (citrin, malachit, tigrisszem, stb.).

A vizet már előző nap este készítsd ki és tedd bele a választott szerencsekövet! Reggel gyújtsd meg a gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Szerencse úrnője, Fortuna, hozzon ez a napfényt és jó szerencsét életembe. Áldj meg engem, hogy ma minden óhajom szerint történjen. Kísérjen szerencse utamon.”

A varázsszavak után csak meg kell mosnod az arcodat a vízzel úgy, hogy aztán hagyd magától megszáradni, miközben képzeld el, hogy a szerencse melléd áll!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló