A Dracula Tarot elárulja, hogy hol akarják elszívni az energiádat



Válassz egyet az alábbi lapok közül, majd olvasd el, hogy a választásod alapján az életed mely területén számíthatsz energiavámpír támadására.1. A szerelmi életedtől szívják el az energiát: Ha az első lapot választottad, akkor a Dracula Tarot arra figyelmeztet, hogy a szerelmi életedben jelenhet meg egy energiavámpír, ami abban mutatkozhat meg, hogy a szokottnál többet kezdtek veszekedni a pároddal, akivel lassan eltávolodtok egymástól, közömbössé váltok egymás iránt.

Ennek következményeként úgy érezheted, hogy már semmi sem olyan, mint régen volt, a párod, esetleg mind a ketten, megváltoztatok. Ugyanakkor, ha mindezt még nem tapasztalod, akkor van időd tenni azért, hogy a pároddal ne kelljen átmennetek ezen a nehéz időszakon és a kapcsolatotok se végződjön szakítással.

A dolgod csak annyi, hogy figyelj oda a jelekre és előzd meg a bajt szeretettel, megértéssel, őszinteséggel és türelemmel!

2. A szerencsédet szívják el: A második lapon keresztül arra figyelmeztet a Dracula Tarot, hogy a szerencsédet fogja elszívni egy energiavámpír. Ezt abból érezheted meg, hogy hirtelen balszerencséssé válsz, furcsamód semmi sem jön össze, állandóan falakba, akadályokba ütközöl, elhagysz dolgokat, elkésel mindenhonnan.

Ha úgy érzed, hogy a jóslat elkésett, mert az energiavámpír már rátelepedett a szerencsédre, akkor úgy tudsz megszabadulni tőle, hogy megtisztítod és levéded magad. Ha úgy érzed, hogy még nincs baj, akkor még időben vagy ahhoz, hogy ellásd magad védelemmel, ami lehet egy vásárolt, vagy saját magad által készített amulett.

3. A pénzedet szívják el: Arra figyelmeztet a Dracula Tarot a harmadik lapon keresztül, hogy az anyagi életed terén telepedhet rád egy energiavámpír. Azt, hogy egy negatív személy akadályozza a feléd áramló jó pénzenergiákat, abból érezheted, hogy hirtelen váratlan kiadásaid lesznek, kölcsönt adsz, amit soha nem kapsz vissza, esetleg meglopnak, vagy másként károsítanak meg, de a fizetésed is csökkenhet.

Ha mindez egyelőre nem történt meg, akkor van időd felkészülni a kivédésére, amit megtehetsz úgy, hogy elvégzel egy tisztító szertartást, elűzöd magadtól és a környezetedből a rossz erőket, de akár egy pénzmágiát is elvégezhetsz az anyagi biztonságod érdekében.

4. A leendő szerelmi életedtől szívják el az energiát: Ha a negyedik lapot választottad, és jelenleg párt keresel, akkor a Dracula Tarot azt üzeni neked, hogy a leendő szerelmi életedre telepedett rá egy energiavámpír, ha mostanában úgy érzed, hogy nem megy az ismerkedés, nincs senki, akivel érdemes lenne kezdened, vagy ha van, akkor rosszul alakul a dolog, mert például kiderül, hogy az illető nem az, akinek mutatta magát.

Ha úgy érzed, hogy folyton akadályokba ütközöl, ezért jobb lenni befejezni az ismerkedést, akkor ezt ne tedd! Inkább végezz el egy tisztító szertartást, meditálj, gondold végig, hogy valójában mire vágysz és határozd el magad!

Ha ennek ellenére megint rosszul választasz, akkor azt fogd fel úgy, hogy újabb tapasztalatot szereztél. Ne feledd, hogy hittel és reménnyel meg tudod magad védeni az energiavámpíroktól!

5. Az életerődet szívják el: Ha úgy döntöttél, hogy az utolsó lapot választod, akkor a Dracula Tarot arra figyelmeztet, hogy az életerődet próbálja meg elszívni egy energiavámpír. Erre nagyon figyelj oda, hiszen az egészséged forog kockán!

Az energiavámpír támadását abból érezheted meg, hogy fáradékonyabbnak, erőtlenebbnek érzed magad, reggel úgy kelsz, mintha kifacsartak volna, rossz a kedved, nyugtalanság és depresszió tör rád.

Ha ez még nem következett be, akkor ne is várd meg, hogy megtörténjen! Védd ki már most az energiavámpír támadását, méghozzá úgy, hogy levéded magad a rossz szándék ellen és nem hagyod, hogy bárki is rád telepedve elszívja a jó energiáidat!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló