Az október legerősebb kívánság- és pénzmágiái



Ezeket a varázslatok az ősz második havában a legjobb elvégezni.Októberi kívánságvarázslatok:

Válaszd ki a kívánságodnak megfelelő napot!

Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila gyertya).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros gyertya).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék gyertya), gyógyítás (zöld gyertya, kreativitás (narancssárga gyertya).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany gyertya).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín gyertya), szeretet (rózsaszín gyertya), barátság (rózsaszín gyertya), szépség (rózsaszín gyertya), harmónia (zöld gyertya), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros gyertya).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete gyertya).

Vasárnap – siker (zöld/arany gyertya), egészség (zöld gyertya), gyermekáldás (zöld/arany gyertya), vitalitás-erő (narancssárga gyertya) béke-nyugalom (fehér/zöld gyertya).

Októberi rúna termés-varázs: Szükséged lesz 1 makkra vagy gesztenyére és 1 zöld vagy sárga gyertyára. Gyújtsd meg a gyertyát, rajzold a Gebo rúnát a választott termésre. Fogd a kezeid közé, és képzeld el, hogy valóra válik a kívánságod.

Mondd el az alábbi varázsigét:

„Ősi istenek, e makkban/gesztenyében lakozó szellem, halljátok sóhajom, mert volna nekem egy kívánságom” (itt fogalmazd meg a kívánságodat) Hozza el nekem az október hónap kérésemet.”

Ásd el a termést az otthonod közelében.

Kívánságtök-varázs: Szükséged lesz 1 narancssárga gyertyára, 1 kis cetlire, és egy bármilyen tökre, amibe bele vagy ráteheted a gyertyát. Kapard ki a választott tök belsejét. Tedd bele a gyertyát úgy, hogy helyezd el alatta a kívánságodat tartalmazó cetlit.

Gyújtsd meg a gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

„A tök lelkéhez szólok, kinek hatalma van a láthatatlan világ felett, így arra kérem, teremtse meg nekem kívánságomat, hozza el nekem az október hónap szívem óhaját.”

A következő napokban végigégeted a gyertyát, a kellékeket pedig őrizd meg október végéig!

Októberi pénzvarázslatok:

Fahéjpor fújása: Szükséged lesz 1 marék fahéjporra. A szertartás úgy néz ki, hogy menj a házad, a munkahelyed, vagy az üzleted első ajtajához, ahol mondd el az alábbi varázsigét:

„Amikor ezt a fahéjat elfújom,

Beköltözik a jólét az otthonomba.

Az első naptól az utolsóig,

Bőség áramlik a házamba,

Egész hónapban meglesz mindenem, amire vágyok.”

Kívülről befelé fújj egy marék fahéjport úgy, hogy közben elképzeled, hogy a fahéj hozza el a bőséget az otthonodba, vagy ahova szeretnéd. Végül dörzsöld össze a kezeidet a fejed fölött, hogy rád is hulljon egy kevés fahéjpor.

Pénztárca feltöltő ige: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára, a pénztárcádra és 1 darab babérlevélre. Gyújtsd meg a gyertyát. Ha nem tudod a szabadban elvégezni a varázslatot, akkor tedd az ablakod közelébe a gyertyát. Fogd meg a pénztárcádat, amit a Hold irányába nyiss szét és mondd el az alábbi varázsigét:

„Holdanya, hónap elseje van.

Töltsd fel tárcámat annyi pénzzel,

hogy ne szenvedjen hiányt semmiből sem.

Költözzön be a bőség és a jólét az életemben,

Egész hónapban legyen meg mindenem.”

Fogd a babérlevelet, amit tégy a pénztárcádba, ahonnan ne vedd ki addig, amíg véget nem ér az október, aminek utolsó napján égesd el a babérlevelet.

Októberi érmevarázs: Szükséged lesz 31 db érmére, 1 téged ábrázoló fotóra, 1 füstölőre és 1 zöld gyertyára. A kellékek előkészítése után karcold a gyertyába a pénz szót, majd gyújts meg és helyezd a fotódra.

Fogd a kezedbe az érméket és mondd el az alábbi varázsigét:

„31 nap van októberben,

Jusson nekem minden napra bőség és jólét,

hogy semmiből se kelljen hiányt szenvednem.”

Tedd a fényképedre az érméket, gyújtsd meg a füstölőt, és szólj így:

„Amikor csak hamuvá ég ez a füstölő,

szórja rám áldását,

hogy elegendő pénzt hozzon az október hónap.”

Helyezd el a füstölőt úgy, hogy a hamuja a fényképedre hulljon! Égesd le a gyertyát és a füstölőt. Másnap használhatod az érméket.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló