Melyik Squid Game karakterre hasonlítasz?



A csillagjegyed tulajdonságai alapján kiderül, hogy melyik szereplő illik hozzád a leginkább.Kos – Jang Deok-Su: Kos jegyűként híres vagy arról, hogy szeretsz irányítani, a dolgoknak pedig mindig úgy kell történniük, ahogyan azt te elképzelted. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek miatt a Squid Game rosszfiújára, Jang Deok-Su-ra hasonlítasz a leginkább.

Bika – Az értékesítő: Bika jegyűként elképesztően anyagias vagy, az értékesítő pedig biztos, hogy szép kis summáért cserébe szervezte be a nincstelen, kétségbeesett játékosakat.

Ikrek – A frontember: Ikrek jegyed alapján jellemző rád a kettősség, és az, hogy gyakran válogatod az éned két oldalát, ezért a leginkább a frontemberre hasonlítasz a Squid Game karakterei közül.

Rák – Han Mi-Nyeo: Rákként egyike vagy a legérzelmesebb csillagjegyeknek. Rád jellemző, hogy mindig a szíved után mész, viszont hajlamos vagy a lobbanékonyságra is, ezért Han Mi-Nyeo az a karakter, akire a leginkább hasonlítasz.

Oroszlán – Seong Gi-Hun: A sorozatban többször is bebizonyította Seong Gi-Hun, hogy milyen nagylelkű másokkal és mennyire fontos számára a hűség, valamint a barátság, mindez pedig olyasmi, ami rád is jellemző Oroszlánként.

Emellett olyan született vezető vagy a csillagjegyed alapján, akit nem félelemből, hanem tiszteletből választanak mások, akárcsak Seong Gi-Hunt, akire az első pillanattól fogva hallgattak a csapattársai. Ugyanakkor abban is hasonlítasz a karakterre, hogy te is hajlamos vagy a rivalizálásra, ahogyan ő is az volt, amikor konfliktusba keveredett a lánya mostohaapjával.

Szűz – Byeong-Gi: Szűz jegyűként ismert vagy arról, hogy elképesztően okos, racionális teremtés vagy, aki minden helyzetben azonnal feltalálja magát, ezért Byeong-Gi az a karakter, akire a leginkább hasonlítasz. Byeong-Gi az orvosi képességeinek köszönhetően vált hasznossá a játékot felügyelő munkások számára, akik olyan értékes információkat osztottak meg vele, amit a karakter rögtön a hasznára fordított az éles elméjének hála.

Mérleg – Ji-Yeong: Mérleg jegyűként jellemző rád, hogy általában minden társaságban megtalálod a helyedet, köszönhetően a bájos természetednek, ezért Ji-Yeong az a karakter, akire a leginkább hasonlítasz, hiszen ő is gyorsan beilleszkedett Seong Gi-Hun bandájába. A nézők kedvencévé vált szereplővel abban is hasonlítotok, hogy te is hihetetlenül nagylelkű vagy, és hajlandó vagy áldozatot hozni másokért, még akkor is, ha az téged negatívan érint.

Skorpió – Hwang Jun-Ho: Skorpió jegyed alapján elmondható rólad, hogy hihetetlenül rejtélyes és elképesztően szenvedélyes teremtés vagy az élet összes területén, éppen ezért Hwang Jun-Ho személyiségére hasonlítasz a legjobban.

A testvére keresése érdekében mindent feláldozó karakter ügyessége csodálatra méltó, és valószínű, hogy ha az érzelmei nem vonják el a figyelmét, akkor úgy leléphetett volna a játék helyszínéről, hogy senki sem vette volna észre, hogy valaha ott járt.

Nyilas – Abdul Ali: Nézők millió szerették meg Abdul Alit, aki a sorozat egyik legnépszerűbb szereplőjévé vált. Azért rá hasonlítasz a leginkább, mert Nyilasként téged is rendkívül szerethetővé tesz a határtalan hűséged és kedvességed.

Bak – Cho Sang-Woo: Bak jegyűként híres vagy arról, hogy rendkívül célorientáltan élsz, valamint hihetetlenül fontos számodra a siker és a megbecsülés, ezért Cho Sang-Woo az a karakter, akire a leginkább hasonlítasz.

Vízöntő – Kang Sae-Byeok: Vízöntő jegyűként elképesztően független, erős és minden téren lázadó személyiség vagy, pontosan úgy, mint Kang Sae-Byeok, akire a leginkább hasonlítasz a sorozat karakterei közül.

Halak – Oh Il-Nam: Halak jegyűként jellemző rád a túlzott érzékenység, valamint az, hogy nagyon fontosak számodra az emlékek, ezért Oh Il-Nam az, akire a leginkább hasonlítasz, hiszen minden szörnyűség ellenére, amit elkövetett, rá is ezek a tulajdonságok a jellemzőek.

(Forrás: joy.hu)

Ajánló

Ajánló