Samhain horoszkóp 2022



Neked mit jövendöli az ősi kelta horoszkóp?Kos – Holló éve: A munkádban nehézségekkel találod szembe magad 2022-ben, de azokat legyőzheted a szorgalmaddal. Párkeresőként ki kell mozdulnod hazulról ahhoz, hogy megtaláld az igazit. Ha kapcsolatban élsz, akkor békés, boldog időszak vár rád.

Bika – Mágia éve: Keményen kell dolgoznod, ha el akarod érni a vágyott pozíciót. Ha párt keresel, akkor tavasszal találhatsz rá az igazira. Ha kapcsolatban élsz, akkor szintet léphettek a kedveseddel. 2022-ben az életed összes területén sikert arathatsz.

Ikrek – Koponya éve: Komoly változásokon fogsz átesni az esztendőben. A karrieredben és a kapcsolataidban komoly sikereket érhetsz el. Ha van párod, akkor harmónia, stabilitás várható ezen a téren. Ha párt keresel, akkor rengeteg flörtben lehet részed az esztendőben. 2022-ben olyan lehetőségeid lesznek, amelyek által megmutathatod a tudásodat és a tehetségedet.

Rák – Töklámpás éve: Fényt, megvilágosodást, célokat, új értelmet tartogat számodra a 2022-es év az ősi kelták szerint. A munkád terén arra számíthatsz, hogy minden kiválóan alakul, a komolyabb problémák elkerülnek, sokan felnéznek majd rád és adni fognak a szavadra. Ha párt keresel, akkor kellemes viszony, meglepetések várnak rád 2022-ben. Ha kapcsolatban élsz, akkor boldogságban fog telni az éved.

Oroszlán – Szellem éve: Minden területen, de leginkább a lelkedben és a személyiségedben hozhat változást 2022, amit könnyű évnek érezhetsz, mert a nehézségek elkerülnek. Ezt a nyugodt időszakot használd fel arra, hogy a jövődre koncentrálsz, új célokat találsz ki és megtervezed az azokhoz vezető utat.

2022-ben bátran építsd a személyiségedet, légy nyitott bármilyen megoldásra, mert ezzel teheted jobbá, változatosabbá az életedet. Nyugodtan köss kompromisszumokat a problémás személyekkel! A párkapcsolatodra és a családi életedre a béke lesz jellemző az esztendőben.

Szűz – Tündére éve: 2022-ben érdemes lesz mindenkivel jó viszonyt ápolnod, valamint segíts, ahol tudsz, mert vissza fogod kapni a sok jót. Az idilli és boldog időszakot egy váratlan esemény zavarhatja meg, ami miatt rájössz, hogy az élet mégsem annyira tökéletes.

A munkádban olyan gondjaid támadhatnak, amelyek megoldásához kitartásra, türelemre és szorgalomra lesz szükséged. Ha párt keresel, akkor ragyoghatsz, míg párkapcsolat esetén szeretetben élhetsz az esztendőben.

Mérleg – Bőségszaru éve: Bőséget, gazdagságot, vidámságot és gyarapodást hoz az életed minden területére 2022, ám mindezt nem ingyen kapod, ugyanis az év első fele még problémás időszak lesz a munkádban és a magánéletedben.

Skorpió – Telihold éve: A munkahelyeden elkerülnek a jelentősebb események, viszont ne feledd, hogy te sem irányíthatsz, befolyásolhatsz mindent. Ha már sok ideje élsz párkapcsolatban, akkor az válságba kerülhet, ha nem beszélitek meg őszintén a problémákat a kedveseddel. Ha sikerül kompromisszumot kötnötök, akkor visszatérhet a béke a szerelmetekbe.

Nyilas – Druidák éve: 2022 a megértés, megvilágosodás és a bölcsesség éve lesz a számodra, valamint érettebbé és bölcsebbé fogsz válni. 2022-ben szánj több időt a kedvenc tevékenységeidre és a személyiséged formálására.

Bak – Démon éve: Leginkább a szerelmi életedben számíthatsz mesés időszakban 2022-ben, aminek leginkább a tavasza lesz sikeres, mert akkor kezdenek majd megvalósulni a terveid, amivel kezdetét veszi a sikerszériád.

Vízöntő – Tűz éve: Tele leszel friss energiával 2022-ben, aminek hónapjaiban a csúcson érezheted magad és a lehető legjobb formádat hozhatod. Leginkább a munkádban érhetsz el kiemelkedő sikereket. Ugyanakkor az egészségedre nagyon figyelj.

Halak – Feltámadás éve: 2022 a megújulás, újjászületés esztendeje lesz a számodra, méghozzá az életed minden területén. Elsőként a kapcsolataid eshetnek át komoly változáson, amelynek során a nem működő viszonyok eltűnnek, hogy azok megüresedett helyét jobbak vehessék át.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló