Vedd át a túlvilágról érkezett üzenetedet!



Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megkaphatod a neked szóló útmutatást.1. Valaki próbál üzenni neked: Egy elhunyt szeretted vagy rokonod próbál kapcsolatba lépni veled, de egyelőre ezt nem vetted észre, vagy ha fel is figyeltél a jelekre, akkor is csak vállat vontál, és mentél tovább.


A túlvilág azt tanácsolja, hogy engedj a kapcsolatnak, mert az illető fontos dolgot szeretne a tudomásodra hozni. Ha nem vagy médiumok, akkor kérd meg a szellemet, hogy meditáláskor, vagy egy álomban mutassa meg az üzenetét, de akár egy szakember segítségét is kérheted.

2. Eljött a változások ideje: Ha akarod, ha nem, a változások egyre közelebb vannak hozzád. A dolog mindenképpen be fog következni, ha tetszik, ha nem. Az kizárólag rajtad múlik, hogy ezek a változások erőszakosak, kényszerítőek vagy kényelmesek és kellemesek lesznek-e. Az életed hamarosan olyan szakaszba lép, ahol semmi nem maradhat úgy, ahogy most van, mert mindennek, így neked is egy szinttel feljebb kell lépnie.

Ne ijesszen meg, ha nem tarthat mindenki veled, hiszen az élethez hozzátartózik, hogy időnként lemorzsolódik néhány ember. A túlvilág szerint teljesen biztos, hogy újjászületés következik be az életedben.

3. Fel kellene keresned egy szent helyet: El kell látogatnod egy szent helyre, templomba vagy kápolnába, esetleg egy olyan spirituális helyre, ahol csodák történtek, vagy természetfeletti atmoszféra vesz körül, de a temetőbe is elmehetsz.

Azért tanácsolja neked ezt a túlvilág, mert gyógyulnod kell, vagy szükséged van egy spirituális élményre, amit csak egy ilyen helyen tapasztalhatsz meg. Ha nagyon jól tudod, hogy régen kerested fel valaki sírját, akkor lehet, hogy az elhunyt maga üzent, vagy próbál kapcsolatba lépni veled.

4. Még mindig ott van melletted: Ha mostanában furcsa eseményeket tapasztalsz, akkor annak oka a túlvilág szerint az hozzád tapadt valaki, akinek tovább kellene lépnie, ám nem tud, mert még nagyon ragaszkodsz hozzá, vagy még nem tudta átadni az üzenetét, esetleg nem tudott befejezni egy veled kapcsolatot feladatot.

A túlvilág azt tanácsolja, hogy könnyítsd meg ennek az illetőnek a dolgát, például úgy, hogy kapcsolatba lépsz vele meditáció útján, vagy megkéred, hogy álmodban találkozzatok. Ha nem úgy érzed, hogy erre képtelen vagy, akkor nyugodtan kérd egy szakember segítségét az üzenet átadásában.

Ebben az esetben neked csak a feladat teljesítésével lesz dolgod, vagy megtanulod elengedni az elhunytat, hogy végre átléphessen a túlvilágra.

5. Tartozásod van valakivel szemben: Gondold végig, hogy nem felejtettél el-e egy ígéretet, szívességet, amit akár élő, akár már elhunyt embernek tettél! Most nem maga az ígéret tartalma az, ami számít, hanem az, hogy bepótold a dolgot.

Ha az ígéretet egy már elhunyt személynek tetted, akkor még fontosabb, hogy cselekedj, mert az illető addig nem nyugodhat, amíg nem tettél eleget az ígéretednek. Persze, addig neked sem lenne nyugodt a lelkiismereted, amíg róttad le a tartózásodat.

Ha életben lévő emberrel szemben van adósságod, akkor a karmád vagy az adott személlyel ápolt kapcsolatod fogja megsínyleni azt, ha nem tartod magad az ígéretedhez.

6. A megoldás a múltban rejlik: A jelenlegi problémád, gondod gyökere biztos, hogy a múltban keresendő. Ez jelentheti a mostani életed múltját, de egy korábbiét is, mert lehetséges, hogy már korábban is elkövetted ugyanazt a problémát, amit most is. Nem kizárt, hogy régen valaki megmondta, hogy mit kellene tenned, de nem fogadtad meg a tanácsot.

A túlvilág szerint az előző életedben kellene keresned a megoldást, mert a problémád karmikus, ezért csak az jelenthet megoldást, ha megismered az előző életedet. Lehet, hogy egy olyan régi fogadalmadról, bűnödről, el nem végzett feladatodról van szó, ami hatással van a mostani életedre. Utazz vissza a múltba, mert ott találhatod meg azt a megoldást, aminek hála a mostani életedben is képes leszel boldogulni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló