Novemberi figyelmeztetés



Ha választasz egyet az alábbi lapok közül, akkor megtudod, hogy mit ne tégy az ősz utolsó havában!1. Ne adj kölcsön: Se pénzt, se értéktárgyakat, se semmiféle holmit ne adj kölcsön senkinek novemberben! Ez azért fontos, mert abban az esetben, ha mégis odaadsz valakinek valamit, akkor nagyon valószínű, hogy soha nem kapod vissza a tulajdonodat.

2. Ne költekezz: Novemberben ne költekezz! Ez talán azért fontos, mert csak azt hiszed, hogy anyagi biztonságban vagy, ám lehet, hogy ez csak addig igaz, amíg nem kezded el költeni vagyonod.

Ugyanakkor arról is lehet szó, hogy azért kaptad ezt a figyelmeztetést az ősz utolsó havára, mert szükséged lesz a spórolt pénzedre egy nagyobb kiadás miatt. Amennyiben nem éled fel a tartalékaidat, akkor ugyan nehéz szívvel, de mégis könnyebben meglesz a pénzed erre a nem várt kiadásra. Novemberben ne vásárolj új ruhát, vagy telefont, mert erre bőven ráérsz majd később!

3. Ne kockáztass: Novemberben ne kockáztass, még abban az esetben se, ha úgy érzed, hogy biztos nyernél egy befektetéssel, fogadással, esetleg kecsegtetőnek hangzik egy munka, amit már másnap kezdhetnél, de még nincs szerződésed. Bár a mondás szerint bátraké a szerencse, mégis rád ez nem igaz novemberben. Semmivel sem leszel kevesebb, ha megvárod azt az időszakot, amikor biztosra mehetsz!

4. Ne tégy szívességet: Amennyiben valaki szívességet kér tőled, rá akar venni valamire novemberben, akkor mindenképpen mondj nemet, még abban az esetben is, ha valaki bizonygatja, hogy ártalmatlan, nem nagy dologról lenne szó!

Könnyen lehet, hogy ha mégis szívességet tennél valakinek, akkor annak rossz vége lenne. Talán rosszul járnál, vagy komoly bajba kerülnél, még akkor is, ha eleinte úgy ítéled meg, hogy az adott szívességből nem származhat semmi rossz.

5. Ne felejts el valamit: Figyelj oda arra novemberben, hogy semmit se felejts el! Gondold át, hogy nincs-e valami, egy fontos dátum, esemény, megbeszélt találkozó, amire muszáj emlékezned az ősz utolsó havában? Teljesen biztos, hogy felhívtál mindenkit, akinek ezt megígérted?

Alaposan gondolkodj el, nehogy elfelejts valamit, mert az egyfelől nagyon kellemetlen helyzetbe hozna, másfelől még meg is bántanál vele valakit. Ha egyelőre nem tudsz ilyesmiről, akkor légy résen, hiszen még csak november második napjánál járunk, tehát még előfordulhat, hogy egyik napról a másikra fogsz elfelejteni valami fontosat!

6. Ne hozz komoly döntést: Novemberben ne hozz fontos döntéseket, hanem inkább majd decemberben foglalkozz azokkal! Légy türelmes az ősz utolsó havában, és ne most akard megváltoztatni az életedet, de még az új frizura kipróbálásával is jobb lesz várnod! Természetesen az rendben van, ha a dolgok megfordulnak a fejedben, viszont a végső elhatározást ne hozd meg novemberben!

7. Ne most akarj komoly dolgokról beszélni: Ne akarj komoly dolgokról beszélni novemberben. Nem most van itt az ideje annak, hogy a főnököddel tárgyalj a fizetésedről, vagy leülj beszélni azzal a kollégáddal, aki állandóan rossz híredet kelti. Ugyanígy a pároddal se most akard megtárgyalni a jövőtöket, eljegyzéseteket, vagy a családalapítást!

Legyen szó bármiről, amivel kapcsolatban úgy érzed, hogy most kellene beszélned róla, ne tedd, még akkor se, ha ez nagyon nehéz lesz! Muszáj türelmesnek lenned az ősz utolsó havában. Halaszd el a komoly dolgokról való beszélgetést! Azért kaptad ezt a figyelmeztetést, mert novemberben rád nézve kedvezőtlen válaszokat kapnál.

8. Ne ígérj meg valamit: Senkinek se ígérj meg valamit, amit aztán elfelejtesz, visszavonsz, vagy kiderül, hogy valójában nem is tudod megvalósítani! Ne feledd, hogy nem éri meg kockáztatni, mert amellett, hogy rosszul éreznéd magad, amiért nem tudod betartani az ígéretedet, még kényelmetlen helyzetben is hozod magad, rombolod a hitelességedet és megbántasz valakit, talán éppen egy olyan személyt, aki nagyon közel áll hozzád.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló