Téli jóslat



Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy Anaga boszorkányai szerint örömben vagy bánatban lesz-e részed az évszakban.1. Valaki bánatot okoz neked: Ha a megérzésedre hallgatva az első lapot választottad, akkor azt jövendölik neked Anaga boszorkányai, hogy valaki bánatot fog okozni neked a téli hónapokban. Ez megvalósulhat úgy, hogy valakivel összeveszel, és annak hevében olyasmi hangzik el, ami rettentő rosszul fog esni, még akkor is, ha utólag megbánja az illető.

Lehet, hogy akarva-akaratlanul megsértenek, megkritizálnak, vagy olyasmit tesznek, ami megbánt. Habár Anaga boszorkányainak jóslata rosszul hangzik, mégsem kell a legrosszabbra gondolnod, és attól sem kell tartanod, hogy valaki teljesen tönkreteszi a teledet.

Ha az évszakban egyszer megbántanak, akkor az csak egy rövid időre rontja el a kedvedet, tehát ettől függetlenül még sok öröm érhet a téli időszakban. Azt se feled, hogy ez csak egy jóslat, tehát semmi sincs kőbe vésve, hiszen rengeteg múlik a hozzáállásodon. Ha tehát elég optimista leszel, akkor csak lerázod magadról a bántó dolgot és mész tovább a utadon.

2. Rossz hírre kell számítanod: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a második lapot választod, akkor Anaga boszorkányai azt jövendölik neked, hogy rossz hírt kapsz a téli hónapokban, ám ne gondolj rögtön a legrosszabbra!

A jóslat megvalósulhat például úgy, hogy reggel dugóba ragadsz, esetleg elhagyod a kedvenc sáladat, vagy a futárszolgálat elkeveri a csomagodat. A legjobb azonban az lesz, ha el sem kezdesz találgatni, mert attól, hogy valamikor télen történik veled valami rossz, még lehet örömteli az évszakod, elvégre csak a hozzáállásodon múlik, hogy hagyod-e, hogy egy rossz dolgod befolyásolja az életedet.

3. Jó hír jut a füledbe: Ha úgy döntöttél, hogy az összes lap közül a harmadik az, amelyet választanod kell, akkor az alapján azt jövendölik neked Anaga boszorkányai, hogy jó hírt fogsz kapni az idei télen, ám azt ők sem tudják előre elárulni neked, hogy ez pontosan milyen dologgal lesz kapcsolatos, de ez nem probléma, hiszen csak az számít, hogy nem kell aggódnod a téli hónapokban. A neked szóló jóslat szerint hamarosan megkapod azt a jó hírt, amely boldoggá teszi az egész teledet.

4. Hatalmas szerencse ér: Ha a belső hangod azt súgta, hogy válaszd a negyedik lapot, akkor azt jövendölik neked Anaga boszorkányai, hogy öröm és hatalmas szerencse fog érni a téli hónapokban. Ez jelentheti azt, hogy pénzt találsz, megnyersz valamit, esetleg felvesznek oda, ahova jelentkeztél. Valósuljon meg a jóslat bárhogyan, az teljesen biztos, hogy hatalmas szerencséd lesz, ami olyan nagy örömmel tölt el, hogy onnantól kezdve semmi sem ronthatja el a kedvedet az évszakban.

5. Valaki óriási örömet szerez neked: Azt jövendölik neked Anaga boszorkányai az ötödik lapon keresztül, hogy a télen lesz valaki, aki hatalmas örömöt fog okozni neked. Ez megvalósulhat úgy, hogy az illető olyasmit mond neked, amivel igazán boldoggá tesz, de arra is van esély, hogy valamit megkapsz, amire régebb óta vágytál, esetleg valaki megvéd egy konfliktusban. A lényeg tehát az, hogy valamilyen gesztus határtalan örömöt fog okozni neked a téli hónapokban.

6. Kellemetlen tapasztalás ér: Ha az utolsó lapra esett a választásod, akkor Anaga boszorkányai azt jövendölik neked, hogy valamilyen bánat fog érni télen, viszont ettől még ne lásd borúsan az évszakot!

Anaga boszorkányai szerint egy kellemetlen tapasztalat, balszerencse miatt érezheted magad szerencsétlennek a télen. Ez jelentheti például azt, hogy elhagyod a kedvenc ékszeredet, elszakítod az új ruhádat, lebetegszel, ezért le kell mondanod egy már nagyon várt programot, esetleg nem valósul meg valami, amiben reménykedtél.

Elég egy kisebb kellemetlenség ahhoz, hogy elkeseredjen az ember, de csak akkor ha hagyod, hiszen attól, hogy ér némi kellemetlenség, még nem kell szomorkodni, ugyanis ettől még lehet örömteli a teled.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló