Engedd áradni a szeretetet karácsonykor!Ha megfogadod az őrangyalod tanácsait, akkor nemcsak a saját és mások ünnepét teheted boldogabbá, hanem még részesülhetsz is az angyalok áldásából.Engedd áradni a szeretetet: Az őrangyalod azt tanácsolja, hogy engedd áradni a szeretet, ugyanis az egy olyan hatalmas erő, ami képes csodát tenni az ember testével, lelkével és életével. Karácsonykor nyugodtan mondd ki, mutasd ki az érzéseidet, amiknek ne szabj határt! Csak hagyd, hogy a maguk természetes útján nyilvánuljanak meg, valamint légy képes befogadni azt a szeretet, érzelmeket, amelyeket másoktól kapsz!

Bocsánat” és „Megbocsátok”: Az őrangyalod arra emlékeztet, hogy a „bocsánat” és a „megbocsátok” két fontos szó a „köszönöm” és a „szeretlek” mellett. A karácsonyt használhatod arra, hogy megszabadulj a lelki terhektől, bűntudattól, fájdalomtól, és bocsánatot kérj azoktól, akiket valakiképpen megbántottál, de ugyanígy te is bocsáss meg azoknak, akik neked okoztak fájdalmat!

Figyelj oda a környezetedre: Azt kéri tőled az őrangyalod, hogy karácsonykor figyelj oda a környezetedre úgy, ahogy csak tudsz, hogy lehetőleg senki se töltse magányosan az ünnepeket! Foglalkozz egy kicsit a szomszédoddal, a messze élő rokonaiddal, az egyedül maradt munkatársaiddal és a magányos barátaiddal. Ne feledd, hogy egy kis plusz törődés életmentő lehet karácsonykor!

Mondj köszönetet: Az őrangyalod arra hívja fel a figyelmedet, hogy a szeretet ünnepe egyfelől kiváló alkalom arra, hogy köszönetet mondj a szeretteidért az égieknek, másfelől maguknak a szeretteidnek is adj hálát!

Karácsonykor köszönd meg nekik a segítségüket, a támogatásokat és a szeretetüket. Természetesen ne kizárólag a szeretteidnek és az égieknek adj hálát, ha van még kinek, mert megérdemli! Este mondj el egy hálaadó imát, valamint elevenítsd fel, hogy mi minden történt az évben, amiért hálás lehetsz!

Legyen időd a lelkeddel beszélgetni: Az őrangyalod szeretne emlékeztetni, hogy a karácsony egy fontos időszak a lelkednek, ezért a családoddal töltött idő és a társasági élet mellett legyen gondod arra, hogy el tudj vonulni egy kicsit, hogy csendes befelé fordulással átgondold az elmúlt évedet, a mostani helyzetedet és figyelj oda arra, hogy mit súg a lelked, mi a vágya, tanácsa!

Ne feledd, hogy karácsonykor a szokottnál nyitottabb vagy arra, hogy meghalld, meglásd az angyalokat, és azok útmutatását!

Az állatvilágról se feledkezz meg: A őrangyalod szeretné, ha az állatvilágról sem feledkeznél el karácsonykor! A kihelyezett madáreleség életmentő lehet, ahogy a kis étel is, vagy meleg odú is, ahol a kóbor macskák, kutyák átvészelhetik a telet. Ha teheted, akkor tégy egy kicsit a bajba jutott állatokért, amiért nemcsak ők, hanem az égiek is hálásak lesznek neked!

Törekedj az egyensúlyra: Az őrangyalod szeretné, hogy karácsonykor ügyelj az egyensúlyra, de ne görcsösen, vagy megszállottan! Vedd figyelembe az adok-kapok törvényt, vagyis tudj adni másoknak bármit, amire szükségük lehet, így például szeretetet, figyelmet, ruhát, vagy ételt, de ugyanakkor tudd elfogadni, ha a mások neked adnak!

Mutass be áldozatot: Az őrangyalod emlékeztet, hogy a karácsony már sok éve az áldozatok időszaka, amikor is az emberek felajánlásokat tesznek az égieknek. De ha nem az égieknek, akkor a rászorulóknak adakozhatsz, ahogy arra módodban áll.

A szeretet ünnepén bátran elvégezheted a különféle angyalmágiákat és rituálékat, áldozhatsz az égieknek, esetleg megalapozhatod a 2022-es évedet. A lényeg az, hogy bármit is adsz, az szívből jövő legyen!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló