Milyenek lesznek a 2022-ben születő gyerekek?



Babahoroszkóp Kostól a Szűzig.Kos:

1. Azok, akik április 15. előtt jönnek a világra éles eszű, gyors felfogású Kosok lesznek. A tudásszomjuk szinte olthatatlan lesz, így számukra kevesek lesznek a hagyományos iskolai keretek.

2. Az április 15. után szülő Kosokra az álmodozás és befolyásolás lesz jellemző. Annak érdekében, hogy ne keveredjen rossz társaságba, a szülőknek tudniuk kell, hogy kivel barátkozik, mi érdekli és hova jár!

Bika:

1. Az április 30. előtt világra jövő Bikákra nem lesz jellemző a gyorsaság, ezért ők hisztizni fognak, ha siettetik őket. A szülőknek hagyniuk kell, hogy a saját tempójukban végezzék a dolgaikat, így az evést, tanulást és az öltözködést is.

2. Az április 30. és május 02. között születő Bikák enyhén labilisak lesznek. Mivel egyszerre akarnak majd mindent, és semmit sem tudnak elengedni, ezért nehezen fognak dönteni, úgyhogy a szülőknek segíteniük kell nekik.

3. A május 2. és 11. között érkező Bikákra az akaratosság, a meggondolatlanság és az indulatosság lesz jellemző, ahogy az is, hogy kizárólag a saját hibájukból fognak tanulni.

4. A május 11. után szülő Bikák azzal a küldetéssel érkeznek, hogy új utakat fedezzenek fel, legyen merszük kísérletezni. Sok követőjük lesz.

Ikrek:

 

1. A május 21-én és 22-én érkező Ikrek gyerekekben meglesznek a csillagjegyre leginkább jellemző tulajdonságok: a kíváncsiság, a remek retorikai érzék, a szétszórtság és a gyors felfogókészség. A pályaválasztással meggyűlik majd a bajuk, mivel rengeteg minden fogja érdekelni őket egy időben.

2. A május 23-tól születő Ikrek babák sokkal nyugodtabbak, megfontoltabbak lesznek.

3. A május 25-től érkező Ikrek gyermekre jellemző lesz a céltudatosság, a versengő szellem. Nekik jót fog tenni a megmérettetés, amitől motiváltabbá válnak, és sokkal jobban összpontosítanak.

4. A május 28-tól születő Ikrek babákban már a művészi hajlam is meglesz, ami miatt fontos lesz számukra az esztétika.

5. A június 13-tól érkező Ikrek gyerekek magas intellektussal rendelkeznek majd, és idővel olyan kérdéseket tesznek fel, amelyekkel zavarba hozzák a felnőtteket.

Rák:

1. A július 5. előtt világra érkező Rák gyermekek nem fognak megijedni a saját árnyékuktól, untatni fogja őket, ha minden békésen megy, ezért keresni fogják a kihívásokat. Számukra elengedhetetlen lesz a sport, ami esetében a csapatjátékok során megtanulhatnak a társakkal küzdeni a célért. A harcművészetekben elsajátíthatják, hogy hogyan tartsák kordában az erejüket.

2. A július 5. után érkező Rák babák szorgalmasak, állhatatosak és békés természetűek lesznek. Bár nem lesznek valami gyorsak, mégis a kitartásuknak mindig meglesz az eredménye. Nem lesz szükségük biztatásra, a dicséretet viszont egész életükben igényelni fognak.

Oroszlán:

1. Az augusztus 4. előtt érkező Oroszlán gyerekekre a büszkeség, a hiúság és az önérzetesség lesz jellemző. A szülőknek soha nem szabad kritizálniuk őket, mert azt az Oroszlán gyerekek megalázónak éreznék és megsemmisíteni őket.

2. Az augusztus 4. és 20. között születő Oroszlán babák nagyszerű logikával rendelkeznek majd, ezért igyekeznek mindent megérteni és soha nem fogynak el a kérdéseik.

3. Az augusztus 20. után világra jövő Oroszlán kicsikre jellemző lesz, hogy mindig mindenből kettő kell nekik, mert nem tudnak, de nem is akarnak választani. Róluk az is elmondható lesz, hogy ügyesek, és tudnak egyszerre több dologgal foglalkozni. Abban, hogy ezt a józan ész határain belül tegyék, szükségük lesz útmutatásra.

Szűz:

1. Az augusztus 26. előtt születő Szűz gyerekek jellemvonásai közé tartozik majd a logika és az analitikai tehetség. Nekik a realitás lesz az erősségük, és a reál tantárgyakban lesznek a legjobbak.

2. Az augusztus 26. után világra jövő Szűz babák erőssége az idegen nyelvek és az udvariasság lesz. Született diplomataként mindig meg fogják találni a kulturált megoldást. A jövőjük szempontjából nélkülözhetetlen lesz, hogy minél előbb elkezdjék az idegen nyelvek tanulását!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló