Milyen sorsszerű esemény pecsételheti meg az életedet 2022-ben?Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor elolvashatod a dísirek, a sors szellemeinek neked szóló üzenetét.1. Megismered a sorsodat: Ha úgy döntöttél, hogy az összes lap közül az elsőhöz tartozó jóslatra vagy kíváncsi, akkor a dísirek szerint az a sorsszerű esemény nyomja rá a pecsétjét a 2022-es évedre, hogy megismered a sorsodat.

Lehet, hogy égi vagy földi segítséggel, esetleg anélkül, de valahogy szembesülni fogsz azzal, hogy miért jöttél a világra, mi az életfeladatod, mit kell tenned, ez a felismerés pedig egy teljesen más irányba fordíthat az esztendőben.

Idén magadhoz ragadhatod az életed irányítását, és egy másféle sorsot alakítasz ki magadnak, mert érzed, hogy már tarthatatlan az, ahogy a dolgok körülötted folynak.

2. Gyermekáldás: Ha a második lapra esett a választásod, akkor a dísirek azt jövendölik neked, hogy váratlan gyermekáldás lesz az a sorsszerű esemény, amely megpecsételi az életedet 2022-ben. Idén minden esély megvan arra, hogy bejelentsd, gyermeked lesz, ami érthető módon, felülírja majd a jövővel kapcsolatos elképzeléseidet.

Ugyanakkor a dísirek kérnek, hogy ne feledd, hogy a gyermek ajándék, és mindig akkor jön, amikor itt van az ideje. Ha most még nem is hiszed, de fel vagy rá készülve.

3. Szinte teljesen megváltozol: Ha a harmadik laphoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor azt jövendölik neked a dísirek, hogy 2022-ben te magad leszel az a sorsszerű esemény, ami megpecsételi az évedet.

Bár nem egyik napról a másikra fog történni, mégis apránként teljesen megváltozol, méghozzá elsősorban a gondolkodásmódodban vagy a hitedben. Emiatt olyan döntéseid lesznek az évben, amelyek nagy mértékben befolyásolják az életedet és a jövődet.

2022-ben magadhoz ragadod a sorsod irányítását, és egyelőre megjósolhatatlan lépésekkel, döntésekkel állsz elő, ezzel alaposan meglepve a környezetedet is.

4. Nem jön össze, amiben reménykedtél: Azt jövendölik neked a dísirek a negyedik lapon keresztül, hogy nagyon reménykedsz valamiben 2022-ben, bízol abban, hogy megvalósul, ezért talán egy lapra teszel fel mindent, ám úgy tűnik, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy végül kudarcot vallasz.

Lehet, hogy nem rajtad fog múlni a dolog, hanem kívülálló tényezők akadályoznak meg a sikerben. A dísirek azt tanácsolják, hogy ne ostorozd majd magad, ha nem jön össze, amiben reménykedtél, mert ennek így kellett történnie, ugyanis a sors egy másik utat szánt neked. Azt nem tudhatod, hogy pontosan hova vezetett volna az, ha összejön, amiben reménykedtél, ezért lehet, hogy még örülhetsz is, hogy végül elkerülted azt az irányt.

5. Szerelembe esel: Ha az ötödik lapra esett a választásod, akkor azt jövendölik neked a dísirek, hogy az a sorsszerű esemény pecsételi meg az életedet 2022-ben, hogy szerelembe esel. Bár ez alapvetően jó dolognak számít, mégis azért okozhat néhány meglepetést, különösen akkor, ha már foglalt vagy. Ha már kapcsolatban élsz, akkor felmerül a kérdés, hogy vajon a párodba fogsz újra beleszeretni, ezzel elkerülve a szakítást, vagy valaki másba leszel szerelmes?

Ha párt keresel, akkor is komoly hatással lesz rád az új szerelem, ugyanis hajlandó leszel miatta módosítani a döntéseiden. Persze, azzal nincs semmi probléma, ha úgy határozol, hogy inkább a szerelmet választod.

6. Valami váratlanul véget ér: Ha úgy határoztál, hogy az utolsó lapot választod, akkor azt jövendölik neked a dísirek, hogy az a sorsszerű esemény nyomja rá a pecsétjét az életedre 2022-ben, hogy valami váratlanul véget ér az év elején.

Itt lehet szó egy baráti, vagy szerelmi kapcsolat felszámolásáról, de az sem kizárt, hogy a munkahelyed szűnik meg. Bár ilyen helyzetben nehéz pozitívnak maradni, mégis fogd fel úgy a dolgot, hogy ez is egy lehetőség a számodra!

Ez nem valaminek a vége, hanem a kezdete. Ezt te is belátod majd, ha enyhült a bánatod és aggodalmad. Ennek érdekében próbálj nyitott maradni az elkeseredés helyett és várd az új lehetőségeket!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló