Kívánságvarázslatok, amelyek segítségével megvalósíthatod a vágyaidat januárbanGyors és könnyen elvégezhető mágiák.A választott kívánságvarázslatot célszerű a vágyadnak megfelelő napon elvégezni:

Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Édes élet varázs: Szükséged lesz 1 sárga gyertyára, cukorra, 1 téged ábrázoló fényképre és 1 tálra. Annyi cukrot olvassz, amennyi ellepi a téged ábrázoló fényképet. Amikor a cukor felolvadt a tálban, akkor helyezd bele a fotót úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„A cukor megédesíti az életét, legyen hát az enyém is tömény boldogság. Édes élet, jöjj el már az év elején. Szegődj hozzám, légy hű társam, és kezdődjön azzal az évem, hogy teljesül a kívánságom.”

Mondd ki hangosan a vágyadat, és hagyd kihűlni, megszilárdulni a cukrot. A kellékeket január végéig őrizd meg, majd temesd el egy biztos helyre.

Szerencselencse-mágia: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára, 1 marék lencsére, 1 tálra, egy téged ábrázoló fényképre és vízre. Gyújtsd meg a zöld gyertyát, majd helyezd a tálba a téged ábrázoló fényképet, amire aztán szórj egy maréknyi lencsét és önts rá annyi vizet, amennyi ellepi!

Mondd el az alábbi varázsigét:

„Lencse, lencse, szerencselencse, benned megvan minden, amire szükségem van. Légy kívánságom megtestesítője s ahogy a vízben megdagadsz és betakarsz, úgy dagadjon az én keblem az örömtől, mert megkaptam a hónapban a vágyamat.”

Helyezd el a kellékeket egy biztos helyen, ahol hagyd ott azokat egy hétre. Miután letelt a hét öntsd ki a lencsét és a vizet a természetbe!

Kívánságbabér varázs: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 babérlevélre és 1 filctollra. Gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd fogd a babérlevelet, amire írd rá egy szóval a kívánságodat. Fogd a kezedbe a babérlevelet és mondd el az alábbi varázsigét:

„Legyen áldott ez a babér, szelleme keltse életre vágyamat, még a hónapban teljesüljön a kívánságom.”

Fogalmazd meg hangosan, hogy mire vágysz, és közben képzeld el! Hagyd az oltárodon éjszakára a babérlevelet, amit másnap tégy a pénztárcádba, ahonnan ne vedd ki január végéig!

Kívánság-szerecsendió: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára, 1 egész szerecsendióra és 1 filctollra. Gyújtsd meg a zöld gyertyát, aztán rajzolj a szerecsendióra egy olyan rúnát vagy szimbólumot, ami a kívánságodat jelképezi.

Lehelj rá háromszor és így szólj:

„Szerecsendió, szerecsendió, szerencse magja, légy vágyam teljesítője, hozd el nekem még a hónapban, a mit most kívánok tőled.”

Fogalmazd meg, hogy pontosan mire vágysz és koncentrálj a kívánságodra. Végül dobd a kályhába a szerecsendiót, vagy ha erre nincs lehetőséged, akkor legalább égesd el!

A bazsalikom áldása varázs: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, egy maréknyi friss bazsalikomra és 1 filctollra. Gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd egy szóval írd rá a babérlevelekre a kívánságodat úgy, hogy közben lásd magad előtt, hogy a vágyad megvalósul.

Vedd a kezeid közé a babérleveleket és mondd el az alábbi varázsigét:

„Szentek ezek a bazsalikom levelek, és mivel az istenek áldása van rajtuk, még a hónapban teljesítik a kívánságom.”

Fogalmazd meg hangosan a kívánságodat, aztán egyenlő arányban oszd el a babérleveleket a naponta használt cipődbe, miközben elmondod az alábbi varázsszavakat:

„Szent levelek, vezessetek oda, ahol meglelhetem kívánságom.”

Végül hagyd a babérleveleket a cipődben egész éjszakára, majd másnap kiszórhatod őket a természetben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló