Neked mit üzen a Tarot 2022-re?



A kérdésedre, vagy problémádra koncentrálva válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló éves üzenetet!1. Diadalszekér: Bátran vállald fel a véleményedet és saját magadat, valamint elszántan, magabiztosan haladj az általad kijelölt úton, mert ami az esztendőben történni fog, arra másképp fogsz reagálni, mint eddig tetted.

2. Igazság: 2022-ben ne ítélkezz mások felett, és amikor kikérik a véleményedet, akkor igyekezz racionálisnak és tárgyilagosnak lenni! A helyzetet először saját magadban tisztázd, az érintettek pedig csak azt követőn jöjjenek, hogy kellően átgondoltál mindent! Ha te magad követsz el hibát, akkor azért vállald a felelősséget, és minden esetben tárd fel az ahhoz vezető okokat!

3. Szeretők: 2022-ben vegyes érzéseket táplálsz valaki iránt, és nem tudod eldönteni, hogy előre lépj, vagy inkább hagyd annyiban a dolgot és egy másik irányba indulj el. 2022-ben az életed minden területére igaz, hogy mielőtt belevetnéd magad az ismeretlenbe, hallgasd meg az eszed tanácsát! Idén egyesítsd magadban a kettősséget és juss olyan döntésre, amit elsőre a szíved súgott, de végül az eszed is jóváhagyott.

4. Erő: 2022-ben biztos, hogy nem fogsz rossz döntést hozni, ugyanis minden jól fog alakulni, ezért csak élvezd az életet az előtted álló hónapokban, ne foglalkozz a mindennapok aprócska problémáival és hagyj mindent a sorsra!

Hála az idei pozitív hatásoknak, sokkal több időd lesz önmagadra, ezért annak érdekében, hogy testileg erős maradj, legalább sétálj naponta 10 percet, vagy ha erre van lehetőséged, akkor menj el úszni hetente egyszer. Ez azért fontos, mert így képes leszel a lehető legtöbbet kihozni magadból 2022-ben!

5. Akasztott ember: Bár már nagyon tennél valamit, mégis képtelen vagy használható ötlettel előrukkolni. Ennek oka lehet az, hogy az elképzeléseid valóban rosszak, a probléma pedig benned és nem előtted van. Könnyen lehet, hogy nagyon sok negatív dolgot hoztál át 2021-ről, ezért ezek most akadályoznak abban, hogy használható döntést hozz magánéletedben és a munkaügyeidben.

Ezzel kapcsolatban azt tanácsolja a Tarot, hogy minél előbb engedd el a negatív dolgokat, mert azok csak blokkolják a belső energiádat és elhomályosítják a látásodat! Ha ez egyedül nem megy, akkor nyugodtan kérd ki a családod, barátaid segítségét!

6. Hold: Az előtted álló hónapokban alaposan elbizonytalanít, hogy nem érted mások érzéseit, gondoltait, ezt pedig mások is észre fogják venni rajtad. Ebben az esetben csak azt teheted, hogy összeszeded a saját gondolataidat, és hallgatsz a megérzéseidre, ha ezt eddig nem tetted, mert az életben előfordul, hogy valami nem olyan, amilyennek eleinte látszik.

Így például, ha valaki kedvesen közelít hozzád, akkor ne légy teljesen biztos abban, hogy az illetőnek nincs hátsó szándéka. Még mielőtt megosztanál magadról valamilyen információt, tájékozódj, hogy biztos alapokon áll-e, amit mondani akarsz, nehogy aztán ellened fordítsák a saját szavaidat!

2022-ben az lenne a legokosabb, ha a döntések előtt adnál magadnak pár nap pihenést, és olyan helyen töltődnél fel, amelyhez gyerekkori emlékek kötnek.

7. Uralkodónő: Ha egy konkrét probléma miatt kérted a Tarot útmutatását, akkor tudnod kell, hogy a jelenlegi helyzeted sorsszerű, és hosszú távon a fejlődésedet szolgálja majd. Most ne harcolj, mert az csak felesleges küzdelem lenne!

8. Remete: Vedd végig, hogy mi a célod, mit akarsz csinálni, hogyan alakult ki ez a helyzet és mire akar megtanítani téged? Ha sikerül megválaszolnod ezeket a kérdéseket, akkor írd le, még akkor is ha a válaszok őrültségnek tűnnek, és olvasd el őket többször.

Kezdd el szelektálni, aztán sorba rendezni a leírt lehetőségeket! Ha úgy érzed, hogy ez egyedül nem megy, akkor nyugodtan kérd egy hozzád közelálló személy tanácsát, mert egy kívülálló sokkal világosabban láthatja a helyzetet annál, aki benne van. Előbb-utóbb a kép kitisztul, és rájössz a helyes megoldásra.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló