Melyik rémálmoddal szembesülhetsz idén?Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy mit üzen neked AZ, a Rémálmok Bohóca.1. Elhagysz valami számodra fontosat: Ha ez a rémálmod tényleg megvalósul, akkor ne keseredj el, mert valaki meg fogja találni, és visszaadja neked, de az is lehet, hogy te találod meg az elhagyott holmit. Tanuld meg, hogy minél jobban félsz valamitől, annál nagyobb a valószínűséggel fog bekövetkezni. Ha nem akarod, hogy a jóslat valóra váljon, akkor már most kezdd el elengedni a félelmeidet!

2. Cikis helyzetbe keveredsz: Ez megtörténhet úgy, hogy leégeted magad a randevúdon, egy üzleti tárgyaláson, vagy a forgalmas utca közepén. Az sem kizárt, hogy kitörik a cipőd sarka, vagy magadra borítód a kávét.

Ha valóban vikis helyzetbe keveredsz 2022-ben, akkor, akkor ne akarj a föld alá süllyedni szégyenedben, hanem inkább nevess, elvégre ezek a hétköznapi balesetek bárkivel megtörténhetnek, így szégyellned sem kell semmit, úgyhogy ne vedd annyira komolyan a kínos szituációkat! Hidd el, hogy mások sem fognak különösebben foglalkozni vele, ha el tudod ütni egy vicces megszólalással, nevetéssel!

3. Felnőtt életeddel kapcsolatos félelmeddel kell találkoznod: Ne feledd, hogy egy felnőtt ugyanúgy félhet valamitől, ahogy egy gyerek! Retteghet például attól, hogy kirúgják a munkahelyéről, nem éri el a maga elé kitűzött célját, súlyos betegséget diagnosztizálnak nála, esetleg nem tud megszabadulni egy rossz párkapcsolattól.

Idén előfordulhat, hogy bekövetkezik valami, amitől félsz. Ennek oka lehet az, hogy tanulnod kell a dologból. Ne feledd, semmi sem történik véletlenül! Ha például kirúgnak a munkahelyedről, akkor annak az azért történik, mert újat kell keresned, ugyanis egy sokkal jobb hely vár rád, ahol jobb lesz az esélyed a céljaid megvalósítására.

Ha esetleg nem találsz párt 2022-ben, akkor ne félj attól, hogy életed végig egyedül maradsz, mert csak arról van szó, hogy valamit még meg kell tanulnod szingliként, esetleg a magánytól való félelmeddel kell megbirkóznod. Szembesülj bármely felnőttkori félelmeddel idén, te koncentrálj arra, hogy ez egy új ajtót nyit meg előtted.

4. Szembe kell nézned a gyerekkori félelmeddel: Gondold át, hogy mi volt a gyerekkori félelmed, ami a leginkább rád hozta a frászt, mert az valósulhat meg az idén! Természetesen, ha az ágyad alá képzeltél egy szörnyet, akkor az nem fog valóra válni, de az élet valamilyen átvitt értelemben „rekonstruálhatja” a félelmedet.

Nem kizárt, hogy egy élethű álomban találod szembe magad a gyerekkori félelmeddel, vagy fényes nappal találkozol egy szörnnyel, aki valójában beöltözős bulira igyekszik. Történjen bárhogy, az biztos, hogy azért kell szembenézned a félelmeddel, hogy azt megtanuld legyőzni. Ha eddig a bohócoktól féltél, akkor ne rohanj el, ha találkozol eggyel, hanem inkább fogj vele kezet!

5. Megelevenedik a fóbiád: Legyen az bármi, idén szembenézel vele, mert ideje leküzdened, hogy a jövőben ne bénítson meg, és ne akadályozzon a boldog és teljes életben. Ha tehát például bent ragadsz egy liftben, vagy a lakásodban találsz egy pókot, akkor ne ess pánikba, hanem gondolkodj! A liftben nyomd meg a segélykérőgombot, a pókra pedig dobj egy papírpoharat, és várd meg, amíg valaki segít. Amíg vársz, mondogasd magadban, hogy nincs és nem is lesz mitől félned!

6. Elszúrsz valamit, amit nagyon nem szeretnél: A Rémálmok Bohóca szerint mindig is attól féltél, hogy kudarcot fogsz vallani, tehát könnyen lehet, hogy éppen ezért fog bekövetkezni. Tekintve, hogy ez egy jóslat, ami még nem következett be, ezért időben kaptad meg a figyelmeztetést ahhoz, hogy elengedd a félelmeidet, mert akkor nem fog megvalósulni a prófécia.

Ha viszont beteljesül a jóslat, akkor tudd, hogy az jó okból történt! Így például lehet, hogy azért fogsz elszúrni valamit, mert igazából nem az a te utad, és vár rád egy sokkal jobb lehetőség. Ne azt nézd, hogy mit vesztettél, hanem azt, amit az új kezdettel nyerhetsz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló