Neked mit üzen a mágikus golyó?Tégy fel egy kérdést, majd válassz egyet az alábbi lapok közül a válaszért!1. Biztos lehetsz afelől, hogy szeret! – Ha eddig bizonytalan voltál valaki érzéseit illetően, akkor a mágikus golyó szerint megnyughatsz, mert a szóban forgó személy biztos, hogy szeret. Ha viszont nem kételkedtél ebben, akkor megerősítésképpen kaptad ezt az üzenetet.

2. Ne aggódj, majd lesz másik alkalom! – Bármiről is csúsztál le, bármi is az, ami nem sikerült, ne aggódj, mert hamarosan lesz rá másik alkalmad! Bármiről is volt szó, most nem a tiéd volt, nem neked szánta az élet, sőt, az sem kizárt, hogy hosszabb távon rosszul jártál volna vele, ha megkapod az a lehetőséget, amiről lemaradtál. Ne feledd, hogy az égiek mindig jó okkal teszik, amit tesznek.

3. Nem felejtettél el valamit? – Gondolkodj, hogy mi lehet az, amit elfelejtettél! Az sem kizárt, hogy saját magadnak ígértél meg valamit, ami lehet akár egy gyerekkori álom, vágy is, amit elfelejtettél. A mágikus golyó szerint azért érdemes rájönnöd, hogy mi ment ki a fejedből, mert talán még van időd arra, hogy megtedd, elintézd a dolgot. Kutass az elmédben, nehogy aztán utólag magadat átkozd, amiért elfelejtetted!

4. Már nekem fáj, amit csinálsz! – Talán túl szigorú, kritikus vagy saját magaddal, vagy másokkal? Esetleg bosszúhadjáratot folytatsz valaki ellen? Ha nem tudod, hogy mire utalhat a mágikus golyó, akkor itt az ideje, hogy átgondold, hogy mi az, amit nem kellene csinálnod, amin változtatnod kellene, másképp kellene csinálnod. Biztos, hogy van egy másik út!

5. Ma jelet kapsz! – Jól figyelj, mert jelet kapsz az égiektől! Mivel ez bárhonnan érkezhet, ezért járj nyitott szemmel és füllel! Ugyanígy légy nyitott, ha valaki felhív, ír neked, mert soha nem tudhatod, hogy pontosan merről és hogyan kapod az égiek üzenetét, a figyelmeztetését vagy útmutatását! Amikor pedig megkapod a jelet, akkor abba ne kételkedj, ne akard szelektíven értelmezni, mert a megérzésed majd megsúgja, hogy melyik jelet szánták neked az égiek!

6. Game over – Ez azt jelenti, hogy el kell fogadnod, hogy valami ennyi volt, ennek a játszmának vége. Ne kapaszkodj olyasmibe, aminek nincs jövője, hanem engedd el azt a valamit, vagy valakit, aminek vége!

Mindegy, hogy ez mennyire nehéz, te gondolj arra, hogy minden játék vége egy újabb kezdete is egyben! Ahelyett, hogy a régihez ragaszkodnál, inkább engedd el és koncentrálj előre, ahol új lehetőségekben lesz részed!

7. Mit álmodtál ma? – Lehet, hogy az égiek küldtek tanácsot, esetleg figyelmeztetést az álmodon keresztül, de az sem kizárt, hogy a félelmeddel kell végre szembenézned, vagy valami mással, amivel eddig nem akartál foglalkozni, pedig akadályt jelent a mindennapjaidban. Ugye emlékszel, hogy mit álmodtál?

8. Miért nem segítesz magadon? – Mindig csak másokon segítesz, de önmagadon soha. Emellett megvan az erőd, képességed és a tehetséged arra, hogy egyedül is segíts magadon, nem kell ehhez más támogatására várnod. Az égiekre meg egyébként is számíthatsz, hogy küldeni fogják a kellő segítséget.

A lényeg tehát az, hogy ne légy lusta, ne várj csodára, hanem szedd össze magad és lépj a tettek mezejére, mert most egyedül te húzhatod ki magad a bajból, vagy valósíthatod meg az álmodat.

9. Meg fogod ütni a bokádat! – Függetlenül attól, hogy mire készülsz mostanában, jobb lesz, ha inkább többször átgondolod, mert könnyen pórul járhatsz vele! Most inkább kerüld a kockázatos dolgokat, csak óvatosan mondj véleményt, légy különösen megfontolt, mert csak így kerülheted el a bajt.

10. Inkább ne kísérletezz! – Most válaszd inkább az egyenes, a tisztességes utat, a tiszta játékot! A legjobb az lesz, ha elkerülöd a kockázatos, veszélyes lépéseket és a taktikázást, mert annak csak rossz vége lenne. Ne akard manipulálni a dolgok kimenetelét, de a környezetedet se próbáld befolyásolni magad körül! Ne legyen A, B, C terved, hanem csak az egyszerű út, amelyen végigsétálsz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló