Milyen változásra számíthatsz a Bakban járó Marstól?



Ez történhet veled március 6-ig a csillagjegyed alapján!Kos: A Bakban járó Mars hatására sokkal nagyobb motivációt érzel magadban a munkahelyeden, mint korábban bármikor. Bármilyen hosszú távú projekttel elérheted a legmagasabb szintet március 6-ig.

Bika: Nyitottá válsz az új dolgok iránt. Március 6-ig nagy vágyat érzel arra, hogy tanulj, ezért most érdemes utaznod, elmenned egy tanfolyamra, új emberekkel ismerkedned, vagy beleásnod magad egy témába, ami nagyon érdekel.

Ikrek: A Bakban járó Mars stabil és biztonságra törekvő energiája arra motivál, hogy a legmélyebb elköteleződésre koncentrálj március 6-ig. Egy mély, tudatalatti szinten végbemenő változás történik benned, aminek eredményeként rájössz az elkötelezettség és a felelősségvállalás értékére, aminek köszönhetően végre teljesen átadod magad egy munkának, személynek, vagy bármi másnak.

Rák: A Bakban járó Mars rengeteg energiával tölti meg a párkapcsolatodat, valamint szenvedélyesebbé és szabadabbá tesz a megnyilvánulásaidban. Ugyanakkor március 6-ig arra is számíts, hogy a rejtett feszültségek, irritációk felerősödhetnek, és heves vitákhoz vezethetnek. Ahhoz, hogy átvészeld ezt az időszakot, nyitottnak és őszintének kell lenned másokkal.

Oroszlán: Annak hatására, hogy a Mars a Bakban jár, az eddiginél sokkal energikusabbnak érzed magad a munkádban és a napi rutinodban. A munkahelyeden elvégzed az összes feladatodat, miközben kicsit sem érzed úgy, hogy fogytán van az energiád, legalábbis addig, amíg nem akarsz ellenállni ennek a sodró lendületnek.

Szűz: A Bakban járó Mars hatása egyfelől segít, hogy ne merülj ki a munkádba, másfelől növeli az önbizalmadat, az állóképességedet és a testiség iránti vágyadat március 6-ig. Most nem hagyod, hogy mások szabályai, elvárásai bármiben is meggátoljanak.

Mérleg: A Bakban járó Mars hatása az otthonod terén nyilvánul meg a legerőteljesebben március 6-ig. A legideálisabb esetben ez az időszak a dekorálásról, kisebb otthoni felújításról szól majd, de a legrosszabb forgatókönyv szerint meghibásodhatnak a készülékeket, vagy vitába keveredhetsz a családtagjaiddal.

Skorpió: A Bakban járó Mars hatására igazán inspiráló, eredményes időszakban lesz részed március 6-ig, ezért érdemes most lefolytatnod az üzleti találkozókat, tárgyalásokat, levelezéseket. Az előtted álló hetekben nyitott leszel arra, hogy bármit megtanulj a környezetedben tartózkodó emberektől. Rendkívül elfoglalt leszel ebben az időszakban, ami során óvatosan kell vezetned, ami közben csak kihangosítóval használd a telefonodat!

Nyilas: Amíg a Mars a jegyedben járt, addig nagyon sok új dolgot indíthattál el, ám valószínű, hogy azok közül néhány kudarcot vallott, így annyiban hagytad azokat. Ugyanakkor azok a célok, amelyeket megtartottál, azokhoz hatalmas lendületet kapsz a Bakban járó Marstól március 6-ig.

Ez leginkább a hosszú távra szóló projektjeidre igaz. A most elért sikereid valószínű, hogy pénzben is mérhetőek lesznek.

Bak: A jegyedbe járó Mars hatásának köszönhetően a március 6-ig tartó időszak ideális minden új kezdethez. Döntsd el, hogy mit szeretnél, aztán állíts össze egy tervet a célod eléréséhez, mert március 6-ig egyenes úton tehetsz lépéseket az álmaid megvalósítása felé!

Vízöntő: A Bakban járó Mars hatására úgy érzed, hogy szeretnél kicsit egyedül lenni. Bár alapvetően a Mars a kezdeményezés, és a célok elérésén való munka bolygója, most túl sok dolog történik egyszerre az életedben. Legyen az félbehagyott feladat, zavaros kapcsolat, tisztázatlan érzés, nem megfelelő munka, március 6-ig lehetőséged lesz rendbe tenni.

Halak: A Bakban járó Mars hatására a csapatmunka, a csoportos tevékenységek és a barátaiddal való izgalmas időtöltéseid foglalkoztatnak március 6-ig. Halakként alkalmazkodni képes, változékony csillagjegy vagy, ami ebben az időszakban sem változik meg, de lelkileg határozottabb leszel, mint bármikor, és bevonzod a jó dolgokat az életedben március 6-ig.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló