Tudd meg, hogy mit üzen neked a jövőbeli éned!Ha szeretnéd megtudni, hogy mit tanácsol az évekkel későbbi önmagad, akkor válassz egy lapot az alábbiak közül!1. Ne menj el mellette: „Drága Én! Szeretnélek megkérni arra, hogy járj nyitott szemmel, mert a lelki társad ott van az orrod előtt! Ne haragudj, de ennél többet nem mondhatok, csak azt, hogy ne bámuld folyton a földet, és próbálj sok időt házon kívül tölteni a barátaiddal, vagy egyedül, és figyelj jobban!

Ha hallgatsz rám, akkor nem fogjátok elkerülni egymást! Sőt, az égi jelekre is figyelj, mert azok biztos, hogy elvezetnek a lelki társadhoz, viszont ahhoz, hogy ez valóban így legyen, te is kellesz, úgyhogy ahogy kértelek, tartsd nyitva a szemed!”

2. Bármi is történjék, ne add fel: „Drága Én! Tisztában vagyok azzal, hogy időnként nehéz rendíthetetlenül hinni, remélni és bízni, de soha ne add fel! Nincs senki, aki ki akarna babrálni veled, így az égiek sem élvezik, ha padlóra küldenek. Hidd el nekem, hogy semmiről sem kell lemondanod, minden álmod teljesülni fog, hiszen azok nem véletlenül fogalmazódtak meg benned, és megéri érte küzdened!”

3. Fordulj segítségért a spiritualitáshoz: „Drága Én! Mindig tudtad, hogy van érzéked a spiritualitáshoz. Ott rejlenek benned az ehhez szükséges képességek! Arra kérlek, hogy soha ne feledd, hogy a tudás hatalom, azon belül pedig a spirituális tudás lesz az, ami által megérted a világot, valamint azt, ami a háttérben történik!”

4. Jó úton jársz, csak így tovább: „Drága Én! Szeretném, ha tudnád, hogy kiváló úton jársz a siker felé! Folytasd tovább, haladj szépen előre és ne hagyd, hogy bárki, vagy bármi, letérítsen az utadról!

Most a legjobb irányba haladsz az álmaid elérése felé, hogy eljuss oda, ahova mindig is akartál és megszerezd, amit akarsz! Annak érdekében, hogy ez tényleg sikerüljön, arra kérlek, hogy ne foglalkozz mások véleményével, és azzal, hogy ki mit mond!

Persze, a tanácsokat, figyelmeztetéseket meghallgathatod, de végül mindig a saját legjobb belátásod szerint hozz döntést! Bízz önmagadban, a megérzéseidben, mert azok soha ne vertek át! Érezd, hogy most vállon veregetlek, mert bizony büszke lehetsz magadra!”

5. Rossz nézni, amit csinálsz: „Drága Én! Ideje, hogy új életet kezdj, új célokat válassz magadnak és új életmódba fogj! Keress egy neked tetsző életszemléletet! Ne várj mások segítségére, noszogatására! Ha valóra akarod váltani a vágyaidat, teljes életet akarsz élni, akkor tégy végre azért!”

6. Fejezd be az önsajnáltatást: „Drága Én! Hidd el, hogy én megértelek. Tisztában vagyok vele, hogy most mennyire rossz neked, elvégre én már túl vagyok azon, amit most érzel. Pontosan ezért tudom, hogy minden jobb lesz, az életed sokkal jobbá fog válni!

Sokkal jobban jársz, ha inkább összeszeded magad és a megoldást keresed, mert az ott van az orrod előtt, majdhogynem kiveri a szemed! Úgyhogy húzd ki magad és vedd végre kezedbe a sorsod irányítását, és ne holmi napi horoszkópra, jóslatokra bízd magad, mert az igazi útmutatás a saját fejedben található!”

7. Ne játssz már szerepeket: „Drága Én! Tisztában vagyok azzal, hogy vágysz a szeretetre, a szerelemre, a megértésre, a barátokra és az elfogadásra. Azt azonban nem gondolom, hogy mindehhez a legcélravezetőbb az, ha folyton másnak mutatod magad, mint aki igazából vagy.”

8. Mondj rá igent: „Drága Én! Ahogy ismerlek, most biztos, hogy azon jár az eszed, hogy mire kell igent mondanod? Ne haragudj, de ezt nem árulhatom el, csak azt, hogy majd mondj rá igent! Csak azért kellett ezt elmondanom, mert tudom, hogy könnyen elfelejted a céljaidat és elbátortalanodsz, amikor eljön a cselekvés pillanata. Kérlek, most ne tedd, hanem bátran mondj igent!”


9. Miért erőlteted, ami nem megy: „Drága Én! Fejezd be, hogy erőlteted, ami nem megy, amit nem szeretsz! Ha unod az életedet, akkor bátran változtass rajta úgy, ahogy kedved tartja! Már van időd arra, hogy valóra váltsd az álmaidat és megtaláld életed szerelmét, ha a jelenlegi nem az!”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló