Így hat rád a mai Hó Hold?Tudd meg, hogy mire számíthatsz a februári telihold időszakában!Kos: A Hó Hold hatására nemcsak azt érzed, hogy ki kell bontakoznod és ki kell mondanod a gondolataidat a szerelem terén, hanem még azt is észreveheted, hogy megerősödik a kreativitásod és a művészi érzéked.

Bika: A Hó Hold arra motivál, hogy figyelj oda jobban a munka és magánéleted közti egyensúlyra, ugyanis az mostanában felborult. Az elmúlt időszakban túl sokat foglalkoztál a feladataiddal, miközben elhanyagoltad a barátaidat, a párodat, a családodat és a hobbidat.

Ikrek: Biztos, hogy nem fogsz unatkozni a Hó Hold időszakában! Nagyon sok tennivalód lesz, amit nem bánsz. Ugyanakkor most különösen figyelj oda arra, hogy legyen én-időd, mert most nagyon fontos, hogy lelkileg feltöltődj! Szerelmi téren a testiség kap főszerepet a februári telihold időszakában.

Rák: Az anyagiak kapnak kiemelt szerepet a Hó Hold időszakában, ráadásul azon kezdhetsz gondolkodni, hogy miként fejlődhetnél a karrieredben. Ha fizetésemelést szeretnél, akkor érdemes lenne erről most beszélned a főnököddel!

A szerelem terén a legjobb az lenne, ha a februári telihold idején kettesben lennél a pároddal. Ha párt keresel, akkor nyugodtan randizz, mert még téged is meglephet, hogy mennyire jól érzed magad, ha nincsenek hatalmas elvárásaid.

Oroszlán: Egy kis drámát, némi vitát és sok szenvedélyt hoz neked a Hó Hold, aminek időszakában a szokottnál sokkal érzelmesebb leszel. Most úgy érezheted, hogy ideje lezárnod az életed egyik fejezetét ahhoz, hogy egy új kezdődhessen.

Szűz: A Hó Hold hatása miatt úgy érezheted, hogy fizikailag és mentálisan is ideje pihened. Rengeteget dolgoztál az elmúlt időben, próbáltad megvalósítani az álmaidat, miközben elfeledkeztél az otthonodról.

Ha van párod, akkor ő eddig türelmes volt, de most eljött az ideje annak, hogy a játékosságot és a szenvedélyt tedd az első helyre!

Mérleg: A barátság és a kapcsolatok megerősítése kap kiemelt szerepet a Hó Hold időszakában. Úgy érzed, hogy szükséged van az újdonságra, a felfrissülésre, amire mostanában nem volt időd. Ha kapcsolatban élsz, akkor a párod is partner lesz a kikapcsolódásban, ezért a szórakozás kaphat főszerepet nálatok a Hó Hold időszakában.

Skorpió: A Hó Hold hatásának köszönhetően tele leszel tervekkel és hatalmas vágyat érzel arra, hogy építsd a karrieredet, ugyanis most remek lehetőséged lesz arra, hogy megmutasd, milyen kiváló munkaerő vagy, és a főnököd figyelmét is felkeltheted.

A kommunikációddal minden rendben lesz a februári telihold időszakában, úgyhogy bátran mondd el a véleményedet néhány témában!

Nyilas: A Hó Hold hatására most még erősebben vágysz az új élményre és az utazásra. Most érdemes spontán döntést hoznod, már csak azért is, mert anyagi téren pozitív változásokat teremthetsz általa. Nem kizárt, hogy külföldi munka lehetőségét hozza el neked a februári telihold.

Bak: A februári telihold hatására úgy érezheted, hogy most szívesen lennél kicsit sebezhető, őszintén beszélnél az érzéseidről és megnyílnál annak, aki nagyon fontos a számodra. Ugyanakkor most az életed minden más területén magabiztosabbnak és határozottabbnak érzed magad, ezért megteheted azt a lépést, amelyen már sok ideje gondolkodsz.

Vízöntő: A számodra legfontosabb személyek kapnak központi szerepet a Hó Hold időszakában. Most fontossá válnak a kompromisszumok és a viszonzás. Ha van párod, akkor végre rájössz, hogy min kell változtatnotok annak érdekében, hogy boldogok legyetek.

Párkeresőként azt látod egyre tisztában, hogy min kell változtatnod, ha meg akarod találni a szerelmet, mert a túlzó elvárásokkal és a tökéletes társ utáni vággyal semmire sem jutottál.

Halak: Nem rossz értelemben, de a Hó Hold a feje tetejére állítja az életedet. Ez azért nem baj, mert már rád fért egy kis változás, most pedig rájössz, hogy valójában mire vágysz. A februári telihold időszakában azoknál a barátaidnál találsz támaszt, akikről ezt nem gondoltad volna.

 

(Forrás: joy.hu)

Ajánló

Ajánló