Ezt árulja el rólad és a jövődről a kilátás-teszt!Válaszd ki a neked legjobban tetsző kilátást, majd olvasd el a neked szóló elemzést!Első kilátás: Szokásod a járt utat elhagyni a járatlanért, ugyanis vonzz az ismeretlen, méghozzá annyira, hogy kifejezetten azokat az ösvényeket keresed, amelyeken még senki, vagy csak nagyon kevesen jártak előtted. Az egyedülléttel nincs problémád, hiszen így is imádsz utazni, élni és létezni.

Eredeti és kreatív személyiség vagy. Habár kicsit befelé fordulsz, ez mégsem jelenti azt, hogy elveszett vagy. Téged nem ijeszt meg, ha egyedül kell megállnod a helyedet, ugyanis könnyen megoldod ezt a helyzetet is. A világnézeted igazán egyedi.

Hamarosan találkozni fogsz valakivel, akit a legszívesebben ellöknél magadtól, ám ezt ne tedd, mert szükséged lesz erre a személyre. Fogadd el, hogy ez az illető melletted van, és értsd meg, hogy nem kell mindig önállónak lenned!

Második kilátás: Imádod a végtelen lehetőségeket, ugyanis te nem büntetésként fogod fel, ha választhatsz, hanem ajándékként. Téged az izgalom, újdonság, feszültség éltet. A független személyiséged nem szereti a konfliktusokat, de ugyanígy a rohanást is utálod, ezért igyekszel elegendő időt hagyni mindenre.

A jövőben kihívás elé állítanak. Amikor ez megtörténik, akkor annak teljesítéséhez nem lesz elég a bátorságod, mert valami másra is szükséged lesz. Még mielőtt igent mondasz a kihívásra, gondold át, hogy igazán bele akarsz-e vágni!

Harmadik kilátás: Hihetetlenül színes világban élsz. Estedben nem a cél elérése a legfontosabb, hanem az odavezető utazás. Téged minden érdekel. Azt vallod, hogy az őszinteség és természetesség az élet fő mozgatóereje.

Te képes vagy a környezetedbe is jó hangulatot teremteni, ezért nem ritka, hogy te vagy a társaság szíve és lelke. A számodra legvonzóbb kilátás szerint sajnos a közeljövő nem tartogat nevetésre okot adó eseményt, ugyanis egy szomorú dolog hangolhat le.

Habár ez nagyon fog fájni, mégse engedd, hogy letörjön! A legjobb, amit ebben a helyzetben tehetsz az, hogy feldolgozod a történteket, majd továbblépsz! Ha ezt nem teszed meg, akkor sokkal rosszabb történhet.

Negyedik kilátás: Imádod a nyüzsgést, a város zaját, a villódzó fényeket, az ismeretlenekkel váltott csókokat és a váratlan találkozókat. Te a mának élsz és helyesen kezeled a különböző helyzeteket. Szereted, amikor káosz van körülötted, a szabályokat pedig szívesen megszeged. Emellett imádod a jó bulikat, szórakozást, luxust, kényelmet. Semmitől sem félsz, amit szeretsz bebizonyítani például azzal, hogy felülsz a legveszélyesebb hullámvasútra.

Ugyanakkor könnyen lehet, hogy ezzel a viselkedéssel egy óriási tragédiát, félelmet próbálsz eltitkolni. Ha tisztában vagy azzal, hogy így van, akkor az hamarosan utol fog érni, neked pedig szembe kell nézned a tragédiáddal, félelmeddel!

Ötödik kilátás: Gyakran arról álmodozol, hogy megtalálod életed szerelmét, akivel boldogan élsz, amíg meg nem halsz. Emellett szereted a szép dolgokat. Könnyen becsapnak, ugyanis vagy annyira naiv és hiszékeny, hogy mindenkiről a legjobbat feltételezed. Az élet apró örömei nagyon boldoggá tesznek. A hazugságot képtelen vagy elfogadni.

Hamarosan csalódhatsz egy számodra fontos személyben. Az csak rajtad múlik, hogy megszakítasz-e minden kapcsolatot ezzel az illetővel, vagy nem, viszont ne feledd, hogy ha most válsz meg tőle, akkor lehet, hogy később még ennél is nagyobb bánatot fog okozni neked!

Hatodik kilátás: Szereted a nyugalmat, aminek érdekében próbálsz békét, harmóniát teremteni magad köré. Sokan kérik a tanácsodat, mert tudják, hogy bölcs személyként gyakran tudod a megoldást. Ha nincs válaszod, akkor remek vigaszt nyújtasz annak, aki rászorul, ráadásul képes vagy hallgatni, mindez pedig remek baráttá tesz téged.

A dolgoknak a könnyebbik végét ragadod meg, ám hamarosan kiderül, hogy képes vagy-e legyőzni ezt a tulajdonságodat, ugyanis egy olyan kihívás vár rád, amelynek megoldása érdekében ki kell bújnod a csigaházadból.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló