Ezt üzenik az angyalok márciusra!



Neked mit tanácsolnak az angyalok?

Ha kíváncsi vagy, hogy neked mit üzennek az angyalok márciusban, annak érdekében, hogy a lehető legtöbb jót hozd ki a tavasz első havából, akkor válassz egy képet az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló tanácsot!1. Keresés – Ajánld fel a segítségedet anélkül, hogy bármit várnál cserébe: Ha az első kép mellett döntöttél, akkor azt üzenik neked az angyalok márciusra, hogy adj magadból egy keveset mindenkinek, méghozzá úgy, hogy ezért ne várj cserébe semmit!

Ha megfogadod az angyalok tanácsát, akkor azt éreztetheted a környezeteddel, hogy számíthatnak rád, a támogatásodra, de azt is tudni fogják, hogy megérted őket és szívesen segítesz nekik. Az angyalok szeretnék, hogy éreztesd a feltétel nélküli szeretetedet, amivel aktiválhatod a negyedik csakrát, és az érzékenységet, ami az ötödik csakrából fakad.

A tavasz első havában tartsd az irányításod alatt az érzéseidet, ugyanis csak így állhat helyre az egyensúly. Márciusban nézd az eget, gyönyörködj a csillagokban, amelyek az angyalokat mutatják, és engedd, hogy fénnyel töltsenek fel!

Érezd belül azt a fényességet, ami a szívedből fakad, és kérd az angyalokat arra, hogy tegyék számodra elérhetővé a szeretetet!

2. Akarat – Amit keresel, az már nagyon közel van hozzád: Ha a megérzésed azt diktálta, hogy válaszd a második képet, akkor azt üzenik neked az angyalok, hogy márciusban ne felejtsd el, hogy nem muszáj folyton messzire menned ahhoz, hogy rátalálj arra, ami igazán érdekel, mert ehhez elég, ha csak nyitott szemmel jársz.

Ha a tavasz első havában sikerül saját magaddal és másokkal is jó kapcsolatot kialakítanod, akkor gyorsan meg fogod találni a válaszokat és megoldásokat azokra a kérdésekre, amelyek a legjobban érdekelnek. Márciusban fontos, hogy pihenj, szórakozz és hallgass a szívedre!

A tavasz első havában figyelj meg azokat, akik egész nap körülötted vannak, de senkit se ítélj meg, hanem engedd, hogy a szíved vezéreljen! Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, nézz befelé, és hallgasd, hogy mit súg a szíved ezekkel a személyekkel kapcsolatban!

Tedd ezt meg azokkal, akiket szeretsz, de azokkal is, akikkel konfliktusod van! Ha megfogadod az angyalok márciusi tanácsát, akkor meg fog lepni, hogy milyen nyugalom száll meg a nap végére. Amikor lefekszel, akkor gondolatban küldj egy szeretettel teli üzenetet azoknak, akik minden nap körülötted vannak!

3. Tapasztalat – Próba, félelem nélkül: Ha úgy érezted, hogy az utolsó képet kell választanod, akkor az angyalok azt üzenik neked márciusra, hogy mindenképpen emlékezz arra, hogy a tapasztalás rendkívül fontos része a növekedésednek, ugyanis ezen keresztül értheted meg a világ működését, és a szeretteiddel ápolt kapcsolatodat.

A tapasztalás során levonod a megfelelő következtetéseket, és szembenézel azokkal az akadályokkal, amelyekkel minden nap szembesülsz, mert tudod, hogy ezek hozzák el a számodra a fejlődést.

A tavasz első havában el kell érned a második csakra energiáját, amivel növelheted az intuíciódat, valamint a harmadik csakrára is szükséged lesz, ami a helyzetek értékelésében segít. A március nagyszerű időszak arra, hogy ápold a kapcsolatodat az angyalokkal.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a tavasz első havából, ki kell választanod a számodra legmegfelelőbb utat, majd azon elindulva élvezd a tapasztalatszerzést!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló