Ezt meséli el rólad a számodra legszimpatikusabb ösvény!Válassz egyet az alábbi képek közül, majd olvasd el a neked szóló elemzést!Első ösvény: Az első ösvény alapján szeszélyes, remek humorérzékkel megáldott személy vagy. Téged minden érdekel, ami egyedi és értékes. Emellett szenvedélyes, drámai és áradozó teremtés vagy. Mások számára vonzó lehet a ragyogó karaktered.

Az általad választott ösvény szerint az is jellemző rád, hogy sokkal inkább felfelé, az ég irányába szeretsz nézni ahelyett, hogy a lábad elé figyelnél, pedig néha jól tennéd, mert jöhet egy új lehetőség, személy vagy tárgy, amit észre kellene venned.

Bár ettől gyakran félsz, mégsem kell komolyan tartanod tőle. Sokan szeretik az energiádat és a humorodat, ám nem ártana, ha néha megmutatnád a komolyabb énedet is.

Második ösvény:A második ösvény szerint nyugodt és türelmes személyiséggel megáldott ember vagy. Ugyanígy jellemző rád az alázatosság, az őszinteség is, ahogy az is, hogy nem könnyű felbosszantani. Elég gyorsan megbocsájtasz és elfelejted a negatívumokat, így elég hamar ragyog fel újra mosoly az arcodon.

Amíg mások gondterhelten szenvednek, addig te könnyedén éled az életedet. Az általad választott ösvény szerint most egy átmeneti szakaszban jársz. Bár az utad néha kanyargós, mégis te tisztában vagy azzal, hogy hogyan kell kiegyensúlyozottnak lenned és jól bevenned a kanyarokat. Számodra a nyugodtság és a melegség jelenti a valódi menedéket. Érdemes lenne megtanítanod másokat arra, hogy hogyan kell elengedni a dolgokat!

Harmadik ösvény: A harmadik ösvény esetében nem szeretsz elkapkodva dönteni, ugyanis sokkal szívesebben gondolod át és fontolod meg a döntéseidet. Te minden esetben rákérdezel a dolgokra, amikre elvárod, hogy kielégítő választ kapj.

Gyakran elveszted a fonalat, de ezt nem nagyon bánod. Az általad választott ösvény alapján az is jellemző rád, hogy introvertált, élénk fantáziával megáldott ember vagy. Mivel szereted kalandként felfogni az életet, ezért olyan utat kell kijelölnöd magad elé, amelyről tudod, hogy hová vezet.

Negyedik ösvény: Ha a negyedik ösvény tetszett meg, akkor rajongsz az új kalandokért és tapasztalatokért. Kimondottan merész és bátor személyiségként nem hagyod, hogy mások játszadozzanak veled. Erős teremtésként nem szokásod a szavakkal finomkodás.

Számodra nagyon fontos a hűség és a megbízhatóság, éppen ezért soha nem tudnád elárulni a barátaidat. Az általad választott ösvény alapján az is jellemző rád, hogy nem ijedsz meg a nehézségektől, élvezed a kihívásokat, mert meggyőződésed, hogy az út végén valami csodás dolog vár.

A te erődet a bátorság táplálja, de azért engedd, hogy mások megismerjék a személyiséged szelídebb, gyengédebb oldalát is, mivel mindkét énedre szükséged lesz a jövőben!

Ötödik ösvény: Az ötödik ösvény alapján nyugodt, megfontolt, mély érzelmekkel teli személyiség vagy. Bár szereted az egyedüllétet, mégsem mondasz nemet a jó társaságra. Az általad választott ösvény azt is elárulja, hogy vágysz a védelemre, a biztonságra és a menedékre. Az esetek többségében egyedül utazol. Nem szokásod sétálgatni a napfényes utakon, ám ne ijedj meg attól, hogy az árnyas szakaszok után fény vár rád!

A szemeid meg fogják szokni a változást és meglátod a szépséget. Bátran vonj be másokat a gondozott személyes életteredbe, mert ideje, hogy végre ragyogj!

Hatodik ösvény: Ha az utolsó ösvényt választottad, akkor szelíd, kissé szomorkás személyiséggel megáldott ember vagy, és akkor vagy boldog, ha a kedvenc tárgyaid vesznek körül. Számodra nagyon fontos a hagyomány és a múltbéli események.

Az általad választott ösvény alapján az is jellemző rád, hogy képes vagy örülni minden apróságnak, kedveled a kalandokat és szereted az ismeretlent. Olykor jól tennéd, ha szavakba öntenéd a gondolataidat, ugyanis ideje lenne kimondanod mindazt, amit eddig magadban tartottál.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló