Neked mit üzen az őrangyalod?



Ha választasz egyet az alábbi angyalok közül, akkor megkapod a neked szóló üzenetet!1. Őrangyal – a teremtő energiák angyala: Tettre kész és mindig aktív személy vagy. A munkádban és a magánéletedben is a lehető legjobbra törekszel. A választásod alapján a te őrangyalod Verchiel, aki abban segíthet, hogy az élet minden terén képes légy bevetni a benned rejlő energiát, valamint kreatívvá tesz.

2. Őrangyal – a gyermeki öröm angyala: Számodra mindennél fontosabb a szépség, a forma és nagyszerű szépérzékkel rendelkezel. A választásod alapján a te őrangyalod Uriel, a gyermeki öröm angyala, aki abban segíthet, hogy még jobban kibontakoztasd a képességeidet a művészetek terén. Belőled kiváló színész, előadóművész, festő, vagy például fotós válhat az őrangyalod segítségével.

A támogatásával képessé válhatsz arra, hogy még jobban lásd a színeket és a formákat a világban. Légy bármennyi idős, legbelül örök gyermek maradsz, olyan derűvel, ami igazi ajándék.

3. Őrangyal – a harmónia és béke angyala: Annak köszönhetően, hogy higgadt vagy, mindig alaposan átgondolsz, átrágsz mindent a döntés és cselekvés előtt. Az általad választott őrangyal Asmodel, a nyugalom angyala, akinek abban kérheted a segítségedét, hogy legyen minden harmóniában körülötted, és te magad békében élj saját magaddal és a környezeteddel.

Rólad az is elmondható, hogy téged nehéz feldühíteni, de ha ez valakinek, valaminek mégis sikerül, akkor Asmodel abban is segít, hogy békés úton oldd meg a konfliktusokat.

4. Őrangyal – a harmadik szem angyala: Érzékeny és örök kételkedő személy vagy, ezért esetedben mindig mindent bizonyítékokkal kell alátámasztani, mert különben semmit sem hiszel el. Emellett introvertált, éles logikával megáldott, gyors felfogóképességű ember vagy, aki könnyen tanul.

A választásod alapján a te őrangyalod Hamaliel, aki abban segíthet, hogy kitartóbb és türelmesebb légy, de abban is támogathat, hogy javuljon a megfigyelőképességed és bele tudj merülni a dolgok legapróbb részleteibe is. Az emlékezőképességed alapból remek, de Hamaliel segítségével még jobban emlékezhetsz arra, ami igazán fontos a számodra.

5. Őrangyal – a céltudatosság és öntudat angyala: Az általad választott őrangyal Machidiel, a céltudatosság és az önbizalom angyala, aki azt üzeni neked, hogy nem szokásod hátranézni, mindig csak előre tekintesz és individualistaként éled le az egész életedet. Te mindig hiszel magadban és a képességeidben, valamint abban, hogy még az ég és föld erőit is le tudod győzni.

A nagyon erős energiákkal rendelkező Machidiel abban segít, hogy egységbe tudd gyűjteni az összes benned tomboló energiát és képes légy a céljaidra koncentrálni. Ezáltal mindig megszerzed és eléred, amit szeretnél.

6. Őrangyal – az érzelmek angyala: Érzékeny, odaadó és segítőkész személyként hálás vagy a sorsnak mindenért, amit kapsz tőle, valamint számodra semmi sem fontosabb a szeretteidnél és az otthonod melegénél. A te őrangyalod Muriel, aki a Hold energiáival segíthet neked, hogy még erősebb légy a mindennapi életben, és könnyen kezeld a vitákat.

7. Őrangyal – az önuralom és spiritualitás angyala: Te az élvezetek finomabb, sokszor rafináltabb formáit kedveled, az ízlésed pedig minden értelemben kifinomult. A választásod alapján az őrangyalod Barbiel, aki abban segíthet, hogy kordában tudd tartani az érzéseidet, és ne támadj le rögtön mindenkit, ha problémád akad valakivel. Ha kéred, akkor Barbiel megtaníthat, hogy mindig számolj el tízig, mielőtt megszólalnál, ami azért fontos, mert szükséged van erre az önuralomra ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

8. Őrangyal – a tudás angyala: Te már pusztán a személyiségeddel is komoly hatást gyakorolsz másokra. Az ízlésed és a viselkedésed elég különleges, sőt, kijelenthető, hogy a stílusod extrém, kimondottan extravagáns. A választásod alapján Ambriel, a tudás angyala az őrangyalod, aki abban segíthet, hogy tökéletesítsd az elmédet.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló