Neked mit jósolnak a rúnák 2022 tavaszára?A rúnahoroszkópból kiderül, hogy mire számíthatsz az évszakban.Kos: A Mannaz, Teiwaz és Thurisaz rúnákat kaptad 2022 tavaszára. Ez alapján a neked szóló tavaszi rúnajóslat szerint pozitív irányú változásra számíthatsz a szerelmi életedben. Ugyanakkor nemcsak a pároddal lehet meghittebb a kapcsolatod 2022 tavaszán, hanem a családoddal ápolt viszonyod is elmélyülhet.

Bika: Az Ehwaz, Sowulo és Laguz rúnákat kaptad 2022 tavaszára. Ez alapján a neked szóló rúnajóslat szerint egy perc nyugtod sem lesz az évszakban, mert alaposan felpörögnek körülötted az események. 2022 tavasza alapvetően pozitív hatással lesz rád, ugyanis tele leszel élettel, energiával, aminek köszönhetően nagyon eredményesnek bizonyulhatsz a munkahelyeden és a karrieredben.

Ikrek: Az Algiz, Laguz és Gebo rúnákat kaptad 2022 tavaszára, aminek időszakában elképesztően szerencsésnek érezheted magad, ugyanis az égiek minden erejükkel támogatnak abban, hogy megvalósítsd a terveidet és előrelépj az életed minden területén.

Rák: A Berkana, Nauthiz és Ehwaz rúnákat kaptad 2022 tavaszára, aminek időszakában, ha erre van reális esély, akkor szülői örömökben lehet részed. Ha ez kizárt, akkor a neked szóló rúnajóslatot értelmezheted úgy, hogy a családod bővülhet egy új taggal. A munkád terén fejlődésre számíthatsz, míg anyagi téren bőség várható.

Oroszlán: Az Anuz, Kaunaz és Fehu rúnákat kaptad 2022 tavaszára, aminek három hónapjában sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lehetsz, mint amilyen az elmúlt időszakban voltál. Ha elő is fordulnak problémáid az évszakban, akkor azokat könnyedén sikerül megoldanod.

Szűz: Az Inguz, Raido és Laguz rúnákat kaptad 2022 tavaszára, aminek időszakában ugyan rengeteg munka vár rád, ez mégse keserítsen el, hiszen sikert arathatsz mindennel, amibe belevágsz, úgyhogy bátran tégy lépéseket a céljaid felé a évszakban!

Mérleg: A Nauthiz, Wunjo és Raido rúnákat kaptad 2022 tavaszára, ezért a neked szóló jóslat szerint a tavasz első fele nem lesz könnyű időszak a számodra, mégis tarts ki, mert a második felében minden esélyed meglesz a fejlődésre!

Skorpió: Az Othilia, Teiwaz és Uruz rúnákat kaptad 2022 tavaszára, ezért a neked szóló rúnajóslat szerint lehet, hogy örökölni fogsz, vagy valamilyen más módon, de váratlan pénzösszeggel gyarapodik a vagyonod. Ha lakásvásárláson töröd a fejed, akkor a rúnahoroszkóp szerint ez sikerülni fog az évszakban.

Nyilas: A Fehu, Thurisaz és Hagalaz rúnákat kaptad 2022 tavaszára, ezért a neked szóló rúnajóslat szerint az évszak első felében sikerre és fejlődésre számíthatsz az életed egyes területein, így például anyagi téren és a munkádban is remek időszakban lehet részed, sőt, akár elő is léptethetnek a tavasz hónapjaiban.

Ugyanakkor amikor már kezded magad a szerencse kegyeltjének érezni, akkor egy hirtelen támadó kellemetlenség, esetleg fájdalmas esemény, drasztikus változás következhet be az életedbe.

Bak: A Berkana, Uruz és Inguz rúnákat kaptad 2022 tavaszára, ezért a neked szóló rúnajóslat szerint fejlődésre számíthatsz a vállalkozásod és a karriered terén az évszakban. Ha nincs vállalkozások, akkor itt a remek alkalom arra, hogy beindítsd a saját vállalkozásodat, ugyanis ezekben a hónapokban nagyon jók lesznek a kilátásaid a projektjeid és a pénzügyeid terén.

Vízöntő: Az Algiz, Jera és Teiwaz rúnákat kaptad 2022 tavaszára, ezért a neked szóló rúnajóslat szerint mindent sikerrel fejezhetsz be, amibe belekezdesz az évszakban. 2022 tavaszán lesznek pillanatok, amikor fent, de máskor lent fogod érezni magad, viszont minden stabilizálódni fog az évszak végére.

Halak: A Fehu, Isa és Inguz rúnákat kaptad 2022 tavaszára, ezért a rád vonatkozó rúnajóslat szerint végre megérkezik az a változás az évszakban, amire már nagyon vártál. A munkádban ragyogó sikert arathatsz, de akár elő is léptethetnek, amivel együtt fog járni az anyagi helyzeted javulása is, de a vállalkozásod, vagy egy nyeremény is növelheti a bankszámládat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló