Ilyen boszorkány rejlik benned a seprű-teszt szerint!



Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy milyen varázsló lakozik benned!1. Boszorkánymentor: Esetedben egy kapcsolatban nincs fontosabb a bizalomnál, éppen ezért képtelen vagy megbocsátani annak, aki hűtlen volt hozzád, függetlenül attól, hogy milyen kapcsolatban álltok.

2. Álmodozó boszorkány: Rólad elmondható, hogy imádsz álmodozni, sőt, nem túlzás kijelenteni, hogy született lírai ember vagy. Jellemző rád, hogy megbízol azokban és a tudományukban, akik a közeledben vannak és veled dolgoznak valamin. Alapvetően szereted az embereket, akiknek képes vagy olvasni az arcukban és átérzed, amit gondolnak.

3. Maximalista boszorkány: Benned egy maximalista boszorkány rejlik. Ez abban mutatkozik meg, hogy például pontosan tudod, hogy minek hol a helye a lakásodban és rendbe tartasz magad körül mindent. Ugyanakkor nemcsak imádod a kifogástalan rendet, hanem el is várod másoktól, hogy fenntartsák azt.

Ha valamin dolgozol, vagy egy társaságot hoznál össze, akkor is biztos, hogy mindent megteszel a tökéletes siker érdekében. Rengeteg embert inspirálsz, ők pedig nem titkolják az irántad érzett csodálatukat és tiszteletüket.

4. Vállalkozó szellemű boszorkány: Képes vagy kihozni a lehető legtöbbet az általad ismert lehetőségeidből, soha semmit nem bánsz meg, és imádsz új dolgokat kipróbálni. A munkádban képes vagy elkerülni a kockázatokat és a veszélyhelyzeteket.

A szabadidődet szereted aktívan tölteni, kedveled a dinamikus sportokat, de még a varrás is kedvedre való időtöltés. Ugyanakkor szívesen vagy a barátaiddal, és arra is hajlandó vagy, hogy csak beüljetek valahova egy italra.

5. Boszorkányvezér: Valószínűleg igazán kifejező az arcod és varázslatos az ékesszólásod. Biztos, hogy már másoknak is feltűnt, hogy képes vagy előre megjósolni a különféle eseményeket és helyzeteket.

Az általad választott seprű alapján az is jellemző rád, hogy rendkívül intelligens személy vagy, gyorsan felfedezed mások mondanivalójában az ellentmondásokat és a hamis érzelmeket. Nem kizárt, hogy ez az oka annak, hogy megválogatod, hogy kit engedsz közel magadhoz, mert a lelked mélyén megérzed, hogy ki az, akiben megbízhatsz, és kiben nem.

6. Introvertált boszorkány: Szereted a hétköznapi életet, jól boldogulsz a monoton feladatokkal, takarítással, kerti munkával. Te nem akarsz mindenképp emberek közt lenni, de azért szívesen segítesz másoknak és élvezed, ha társaságban lehetsz. Ugyanakkor az esetek többségében egyedül akarsz lenni. Imádsz elutazni a hegyekbe, hogy ott elmerülj a gondolataidba úgy, hogy abban bárki is megzavarna téged.

7. Boszorkánymágus: Az érdeklődésed alapjaiban tér el a legtöbb emberétől, mondhatni, a nagy átlagtól. Jellemző rád, hogy könnyen tudsz alkalmazkodni az új körülményekhez és az életben bekövetkező változásokhoz.

8. Vadóc boszorkány: Benned egy vadóc boszorkány lakozik. Jellemző rád, hogy könnyen meglátod a hamisságot és közhelyeket a kapcsolatokban. Ha amikor társaságban vagy, és ott egy kisebb vita alakul ki, akkor biztos, hogy megtalálod a módját annak, hogy elmondd a véleményedet, és beavasd a többieket a nézeteidbe és elveidbe. A választásod alapján rád az is jellemző, hogy rosszul viseled mások fölényességét, ezért előfordul, hogy nyers lesz.

9. Uralkodó boszorkány: Képes vagy az érzelmekre hatva befolyásolni az embereket, akikkel egyébként nagyon jó kapcsolatot ápolsz. Habár kiváló vezetői képességekkel rendelkezel, mégis inkább olyan személy vagy, aki sokszor mások érdekeit fontosabbnak tartja a sajátjainál. Ennek eredményeként hiába uralkodsz mások érzelme felett, mert végül te leszel a nélkülöző, aki azt nézi, hogy mások mennyire jól érzik magukat.

10. Vándor boszorkány: Benned egy vándor boszorkány lakozik, ami azt árulja el rólad, hogy nem szereted a rutint, a szabályokat, ami miatt könnyen lehet, hogy gyakran váltasz munkahelyet. A munkára úgy tekintesz, hogy az egy igazi kreatív kihívás.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló