Mire számíthatsz a Szűz teliholdtól?



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy milyen hatással lesz rád a péntek telihold.Kos: Ha ebben az időszakban hagyod magad elveszni a részletekben, akkor az ingerültté tehet, és könnyen lehet, hogy nem látod a fától az erdőt. Az rendben van, ha kicsit jobban elmerülnél a dolgokban, viszont arra figyelj oda, hogy ne vessz el bennük teljesen!

Bika: Ideje közelebbi kapcsolatba kerülnöd a természettel és légy nyitottabb az újra. Talán ebben nem hiszel, de igaz, hogy nagyszerű hatással lenne rád egy esti séta, amikor mindent beragyog a telihold, ugyanis ettől sokkal optimistábban tekintenél a dolgaidra.

Ikrek: Nehezen hozol döntést, és még a leglényegtelenebb ügyben is sokat töröd a fejed azon, hogy mit válassz, ám a Szűz telihold hatására sikerül elhatároznod magad és lezárod több régóta húzódó, bizonytalanságot keltő ügyedet is.

Rák: Tekintve, hogy a Hold az uralkodó bolygód, így mindegy, hogy melyik csillagjegyben jár, számodra mindig különleges alkalom a telihold, hiszen ilyenkor van az ereje teljében. A telihold alapvetően felfokozhatja az érzelmeidet, de a visszafogottságáról híres Szűz most megakadályozhatja, hogy kimutasd, hogy mi zajlik benned.

Ha ennek ellenére mégis őszintén kimondod, amit gondolsz, akkor a Szűz telihold hatalmas megkönnyebbülést hozhat a számodra.

Oroszlán: A munkádra tereli a figyelmedet a Szűz telihold, ami arra szeretné felhívni a figyelmedet, hogy amennyiben mostanában a váltáson gondolkodsz, akkor ideje lépéseket tenned az örömteli változás érdekében. Ha úgy gondolod, hogy megfeneklett a karriered, akkor arra is ideális ez az időszak, hogy kiutat keress ebből a helyzetből.

Szűz: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy gyakran másokkal vagy elfoglalva, miközben megfeledkezel a saját vágyaidról és igényeidről, sőt, rosszabb esetben semmibe veszed ezeket. Most azonban a te jegyedben ragyog fel a telihold, ami arra szeretne rávezetni, hogy mások elé kell helyezned magad, legalább egy kis időre, és tégy meg valamit, amire már sok ideje vágysz!

Mérleg: Mérleg jegyed alapján minden vágyad, hogy harmónia vegyen körül és lelkileg egyensúlyban légy, ám ezt a célt olykor nehéz elérned. A Szűz telihold arra motivál, hogy fejezd be a görcsös akarást és csendesedj el egy kicsit. Az elmúlt időben sok mindenre megtaláltad a választ, de még nem mertél azokkal szembenézni.

Skorpió: A telihold mindenkit kicsit intuitívabbá tesz, de te eleve fogékonyabb vagy a spiritualitásra és tudod, hogy mindig számíthatsz a megérzéseidre. Ez a Szűz telihold időszakában is így lesz! Ha az életed valamely területén elbizonytalanodtál, esetleg megerősítésre lenne szükséged, akkor bátran használj misztikumot arra, hogy útmutatást kérj az égiektől!

Nyilas: Határozott, öntudatos és optimista Nyilasként nemcsak, hogy szinte mindig tudod, hogy mit akarsz, hanem hajlandó is vagy azért küzdeni. A Szűz telihold remek időszak arra, hogy átgondold az elmúlt hónapok sikereit és megtervezed a jövődet.

Bak: Az összes csillagjegy közül te vagy a legkitartóbb, legelszántabb és legsikerorientáltabb, akinek nemcsak másokkal, hanem önmagával szemben is magasak az elvárásai. Mindez rendkívül fontos ahhoz, hogy eredményes légy, ám ugyanez miatt követed el azt a hibát, hogy annyira a jövőddel és a megvalósításra váró terveiddel foglalkozol, hogy közben teljesen elfeledkezel arról, hogy kiélvezd a jelent. Legalább a Szűz telihold napjaiban lazíts!

Vízöntő: A Szűz telihold napjaiban vissza kell gondolnod az elmúlt időszakra, hogy rájöjj, mennyire pozitív irányban és mennyit fejlődtél. Erre a felismerésre nagy szükséged van ahhoz, hogy ne veszítsd el a rád jellemző lelkesedést.

Halak: Elég jól alkalmazkodsz és kellően rugalmas vagy, mégis a komolyabb változásokat nem szokásod kezdeményezni, ugyanis azok inkább csak megtörténnek veled. A Szűz telihold azonban arra szeretne megtanítani, hogy többé ne várj másokra, hogy helyetted lépnek, hanem tedd meg te az első lépést!

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló