Tudd meg, hogy hogyan használhatod ki a legjobban az Univerzum erejét!



Válassz egy lapot az alábbiak közül, ha szeretnéd tudni, hogy miként élhetsz az Univerzum energiáival!1. lap: Azzal használhatod ki a legjobban az Univerzum erejét, ha felszabadítod a lelked és úgy élsz, ahogyan tényleg szeretnél. Jelenleg még túl sok a szabály és korlát az életedben, ezért nem áramolhat feléd az Univerzum ereje.

Ha képes leszel sokkal kedvesebb lenni önmagaddal, önszeretetet tanulsz és engeded élni, kibontakozni a lelkedet, gyakrabban teszed meg, amire vágysz, akkor végre összeomlanak azok a falak, amelyek miatt eddig nem ért el hozzád az Univerzum ereje.

2. lap: Akkor használhatod ki a legjobban az Univerzum erejét, ha hajlandó leszel elfelejteni minden szabályt, amit az eddigi életed során megtanultál. Az általad választott lap azért kéri ezt tőled, mert elég valószínű, hogy a nagy keresés közben sok olyan tudást szereztél, ami inkább akadályoz, mint segít a tökéletes módszer elsajátításában. Ahelyett, hogy kevered ezeket a szabályokat, inkább tedd őket félre és figyelj a lehető legtisztábban a vágyadra!

Ennek érdekében tölts naponta 5-10 percet azzal, hogy csendben meditálsz a vágyadra! Ha ezt megteszed, akkor hamarosan meditálás nélkül is menni fog ugyanez!

3. lap: Használj mágiát, tanulmányozd az okkultizmust, a fehér mágiát és varázsolj, mert te ezek által használhatod ki a legjobban az Univerzum erejét. Igyekezz összedolgozni az istenekkel, az angyalokkal, a tündérekkel, de akár a saját erődet is használhatod a mágikus szertartásokhoz, amelyek által folyamatosan érezni fogod, hogy az Univerzum támogat téged.

4. lap: Akkor használhatod ki a legjobban az Univerzum erejét, ha az igazi önmagaddá válsz és ápolod a kapcsolatodat a belső éneddel. Ébreszd fel a benned szunnyadó istent/istennőt, és légy tisztában azzal, hogy milyen hatalmas vagy, hogy képes vagy bármit megtenni, amit csak szeretnél. Minél erősebb lesz a kisugárzásod, annál inkább képessé fogsz válni arra, hogy megragadd az Univerzum erejét.

5. lap: Azzal használhatod ki a legjobban az Univerzum erejét, ha harmóniát teremtesz a lelkedbe. Te csakis a kiegyensúlyozott és harmonikus élettel vonzhatod be és irányíthatod az Univerzum energiáit, ezért törekedj a tested és a lelked összehangolására, valamint a mentális és fizikai egészséged megőrzésére.

6. lap: Azzal használhatod ki a legjobban az Univerzum erejét, ha megtalálod az utadat és beteljesíted a saját sorsodat. Meg kell találnod az életed értelmét, a szent küldetésedet és a feladatodat, mert amikor ez sikerül, akkor feltárul előtted az Univerzum, ami feltölt a mágikus erejével. Önmagad megtalálása azért nagyon fontos, mert csak így érezheted magad egy teljes egésznek, külön individuumnak, világnak, aki számára nem létezik lehetetlen és bármit képes megtenni.

Ez így is fog történni, mindenre képes leszel, ugyanis azonnal megkapod az Univerzum erejét, ha elindulsz a keresés útján.

7. lap: A zenehallgatással és a tánccal használhatod ki a legjobban az Univerzum erejét. Ez nagyon egyszerű módszernek tűnhet, de ugyanakkor hihetetlenül hatásos is. A te kezedben úgy tud teljes mértékben hatni és működni az Univerzum ereje, ha meditációs, relaxációs, kelta vagy akármilyen más zenét hallgatsz, ami által felszabadul és szárnyal a lelked. Ha szeretnéd ezt a hatást fokozni, akkor táncolj hozzá!

8. lap: Akkor használhatod ki a legjobban az Univerzum erejét, ha rátalálsz a lelki társadra, avagy az ikerlángodra, mert a szerelem által válsz a leginkább nyitottá és befogadóvá az Univerzum energiáira.

9. lap: A tapasztalások keresésével, aktívabb élettel használhatod ki a lehető legjobban az Univerzum erejét. Fejezd be, hogy mindig kerülöd a konfliktusokat, ne mondj mindig mindenre nemet és ne hagyd veszni a lehetőségeket!

Legyen bátorságod élni és merd megtapasztalni a körülötted lévő színes és gazdag világot! Jól tennéd, ha többet utaznál, ismerkednél, barátkoznál és élnél. Mondj igent mindenre, amire csak lehet, elvégre erre vágysz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló