Milyen mágia hat rád a leginkább?A csillagjegyed alapján kiderül, hogy milyen varázslatra lehetsz fogékony.Kos: Mi másra is lehetnél fogékonyabb, mint a sikermágiára? Ugyanakkor az igazsághoz hozzátartozik, hogy meggyőződésed, hogy te magad vagy a saját szerencséd kovácsa, ám ez nem jelenti azt, hogy nem szereted, ha valaki megtámogat egy kis extra szerencsével.

Bika: A szerelmi és a szexuális mágiára vagy a legfogékonyabb. Téged könnyen el lehet csábítani, de a figyelmed felkeltése is gyerekjáték. Híres vagy a szexuális étvágyadról, ezért a szenvedélyedet is lehet fokozni.

Ikrek: A pozitív elmemágiákra vagy a leginkább fogékony. Ennek oka lehet az, hogy eleve okosnak tartod magad, az pedig hízelgő gondolat, hogy egy kisebb varázslattal még több tudást szerezhetsz. Esetedben tehát azok a mágiák a leghatásosabbak, amelyeknek által gyorsabban megtanulhatsz valamit.

Rák: A szexuális és a szerelmi mágia hat rád a leginkább. Mivel Rák jegyűként ismert vagy a nagy szexuális étvágyadról, ezért könnyű fokozni a szenvedélyedet. Ugyanakkor a termékenységi mágiának is ki vagy szolgáltatva.

Oroszlán: A szerelmi és a szexuális mágiák gyakorolhatják rád a legnagyobb hatást. Ez a varázslat irányulhat új partner bevonzására, a vágy fokozására, de lehet szó szerelmi kötésről is. Ennek oka az, hogy ez a két dolog kiemelt szerepet kap az életedben. Ugyanakkor Oroszlánként a gyógyítással kapcsolatos mágiák betalálhatnak nálad.

Szűz: A csillagjegyed jellemző alapján kijelenthető, hogy nem hiszel a mágiában, de ez még nem jelenti azt, hogy az nem talál fogást rajtad, ugyanis a szerencsemágia nagyon is, hogy hatással van rád. Emellett rád az is jellemző, hogy hiszel a reinkarnációban és a karmában, ezért a karmaoldó varázslatokra is fogékony vagy.

Mérleg: A csillagjegyed jellemzői alapján híve vagy a szerelmi és testi gyönyöröknek, ezért a szerelemi és a szexuális mágiára vagy a legfogékonyabb. Emellett a jelet adó varázslatok is betalálnak nálad. Elsősorban az álomban érkező jelekre figyelsz fel, de mivel nyitott szemmel jársz a világban, ezért a hétköznap jelekre is felfigyelsz, ha azokat neked szánták.

Skorpió: A csillagjegyed jellemzői alapján a pszichikai mágiákra vagy a legfogékonyabb. Ezek a varázslatok olyasmik, mint például a látás, a megérzések és a telepatikus képességek aktiválása. Ugyanakkor Skorpióként a jelet adó mágia sem pereg le rólad, mert gyorsan észreveszed, ha az égiek sugallatot küldnek neked.

Nyilas: A szerelmi mágia gyakorolhatja rád a legnagyobb hatást, méghozzá azért, mert folyton keresed a szerelmet és a lelki társadat, ráadásul a testi élvezeteket sem veted meg. Nyilasként a bevonzással kapcsolatos varázslatok, a szerelmi kötések, a szenvedélyébresztés és a vágyfokozás is betalálnak.

Emellett a szerencsemágiára és a termékenységi mágiára is fogékony vagy. Mivel remek szülő válhat belőled, a gyerekeid játszópajtásai lehetsz, ezért nem lesz nehéz gyereket varázsolni neked, ha eljön ennek az ideje, és szükség van a mágikus segítségre.

Bak: Rólad szinte minden mágia lepereg, ám van, ami mégis fogást talál rajtad, ez pedig a védelmi varázslat. Bakként eleve zárkózott teremtés vagy, ezért kész főnyereménynek érezheted, ha még erősebb falakkal veheted körül magadat. Rajtad nagyszerűen működhet az ártó és gonosz erőkkel, fizikai és lelki sérülésekkel szembeni mágia.

Vízöntő: A csillagjegyed alapján a szerelmi mágiára vagy a legfogékonyabb, méghozzá azért, mert az ilyenfajta varázslatokkal szerelembe lehet hozni, de új párt is könnyen lehet neked varázsolni. A testi gyönyörrel kapcsolatos mágiák maximális erővel hat rád.

Halak: Halak hegyed alapján tulajdonképpen nagyon kevés az olyan varázslat, amire ne lennél fogékony. Ezt a Neptunusznak köszönhető, mert az teszi ennyire varázslatossá a csillagjegyedet. Mivel esetedben az idézőmágiák is működnek, ezért könnyen lehet neked szellemet, angyalt, más segítő entitást küldeni, mert örömmel kommunikálsz ezekkel a teremtményekkel.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló