A személyiséged rejtett oldaláról mesél az általad választott pillangóVálassz egyet az alábbi pillangók közül a neked szóló jellemzésért!1. Kreatív lélek: Képes vagy mindenben meglátni a szépet. Jellemző rád, hogy akkor is analizálod a dolgokat, amikor erre semmi szükség, ám esetedben ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megértsd az életet. Ez tesz téged kimondottan logikus emberré, aki a többiek szerint igazán érett.

A munka terén a tökéletességre törekszel, aminek érdekében hajlamos vagy inkább kicsúszni a határidőből, minthogy félkész munkát adj ki a kezedből annak lejárta előtt. Ez a hozzáállás könnyen munkamániássá tehet, ami téged nem zavar, mivel szereted, amit csinálsz.

2. Érzékeny és őszinte: Rendkívül érzékeny, őszinte és romantikus személyiséggel megáldott ember vagy. Rólad az is elmondható, hogy nagyon gondoskodó vagy másokkal, köztük azokkal is, akiket valójában nem is ismersz, ugyanis könnyen bele tudod képzelni magad mások helyzetébe.

Érzelmi emberként folyton figyelsz az emberek szükségleteire, érzéseire, méghozzá annyira, hogy olykor elfeledkezel a sajátjaidról. Bár a másokon való segítés a személyiséged része, mégis jobb lenne, ha elsősorban önmagadra figyelnél oda.

Nehezen avatsz be másokat a saját érzéseidbe, de nem azért, mert félsz megnyílni, hanem azért, mert nem akarsz mások terhére lenni. Ezzel kapcsolatban fontos, hogy soha ne feledd, hogy a saját gondjaid ugyanolyan fontosak, mint bárki másé, ezért muszáj ugyanolyan kedvesen bánnod saját magaddal, amilyen kedvesen másokkal bánsz!

3. Ambiciózus: Te vagy az, akiről már az iskolában is azt mondták, hogy sokra fogja vinni az életben. Ugyanakkor nem feltétlenül úgy leszel sikeres, hogy milliomossá válsz, hanem inkább olyan értelemben, hogy ambiciózus, összeszedett személyként mindig eléred a célodat. Te hiszel abban, hogy van egy konkrét célkitűzésed, amit keresel, amiben ki akarsz teljesedni, mert ez teszi teljessé a személyiségedet.

Egyáltalán nem szereted a lazsálást, saját magadra pedig úgy gondolsz, hogy keményen dolgozó személy vagy. Emellett szereted biztonságban érezni magad, és időnként mindenkinél jobban félsz a kudarcoktól.

A magánéletedet hajlamos vagy elhanyagolni, ami miatt kisebb bűntudatod támad, és próbálod kárpótolni azokat, akiket szeretsz.

4. Békés: Békés, harmóniát szerető, határtalanul nyugodt, racionális ember vagy. Ha egy szóval kellene jellemezni téged, akkor az az „egyensúly” lenne, amit igyekszel az életed minden területén kialakítani, így a magánéleted és a munkád között is. Te biztos vagy abban, hogy ez a boldogság titka.

Ha kellemetlen helyzetbe kerülsz, akkor könnyen pánikba esel és sokkal gyorsabban veszted el a hitedet, mint azt valaha elismernéd. Ezt a körülötted lévők nem valószínű, hogy észreveszik, mivel igyekszel elrejteni az érzelmeidet, és eltávolodni tőlük, amíg megoldod a problémát.

5. Lelkes: Sziporkázó, lelkes egyéniség vagy, és megtalálod mindenben, amivel foglalkozol az örömöt, valamint képes vagy minden helyzetnek meglátni a pozitív oldalát. A legjobban arra vágysz, hogy minél több élményt szerezz, ugyanis szerinted ez ad értelmet az életednek.

Általában jól időzíted a dolgokat, de olykor nehezen tartod be a határidőket. Több dolgot akarsz egyszerre csinálni, ami miatt nem tudsz megfelelően koncentrálni, ezért végül is a lelkesedésed az, ami akadályozhat. Ám mivel ez alaptulajdonságod, ezért a megváltoztatása helyett inkább igyekszel elfogadni.

6. Logikus: Nagyon logikus és bölcs személy vagy. A környezetedben élők közül sokan téged keresnek meg, ha őszinte és építő kritikára, vagy tanácsra szorulnak, mert tudják, hogy te képes vagy elkülöníteni az érzelmeket az adott szituációtól.

Te nem engeded meg magadnak azt, hogy érzelmileg befolyásoljanak a különféle incidensek, mert biztos vagy abban, hogy az akadályozna abban, hogy lásd, mi a jó és mi a rossz. Ráadásul a moralitás a legfontosabb a számodra. Minden esetben jó dolgokat akarsz tenni, mivel a tiszta tudatosság számodra a legértékesebb.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló