Meglepő történetek Steven Seagalról



Érdekességek a 70 éves hírességről.Azt állította, hogy majdnem felvették a CIA ügynökei közé: Steven Seagal korábban arról beszélt, hogy amikor Japánban élt, akkor többször is meggyűlt a baja a Yakuzával, de az ír maffia mindig kisegítette. Ehhez hasonló fenntartásokkal kell kezelni azt a sztorit is, amely szerint szintén a szigetországban töltött évei alatt közel került egy CIA-ügynökhöz, akinek tanácsokat adott, és elvégzett neki egy-két dolgot apró szívességekért cserébe.

Állítása szerint ő képzett ki néhány ügynököt, sőt, ahhoz is közel volt, hogy beszervezzék. Amikor David Letterman arról kérdezte, hogy milyen feladatokat végzett el a CIA-nak, akkor Seagal hallgatott. Az, hogy azért, mert titoktartási szerződés kötötte, vagy az egészet csak ő találta ki, nem derült ki.

Földre vitte John Leguizamót, amiért az kiröhögte őt a Tűzparancs forgatásán: Sokak szerint a Tűzparancs Seagal legjobb filmje, ám nem kis iróniával azért, mert a színész által játszott karakter már a film fele előtt meghal.

A nagymenő akciósztár neve nem is szerepelt a stáblistán, se a plakátokon, tehát meglepetésvendég volt, aki megdöbbentően korán távozott. Mindez azonban nem akadályozta meg Seagalt abban, hogy magáénak érezze a filmet, méghozzá annyira, hogy a próbák első napján kijelentette, hogy „Én vagyok a főnök, minden úgy lesz, ahogy mondom”.

Ezt hallva a Tűzparancsban szintén játszó John Leguizamo hangosan felnevetett, ugyanis állítása szerint, komolyan azt hitte, hogy Seagal csak viccel. Ebben azonban tévedett, amire akkor jött rá, amikor a színész odacsörtetett hozzá, majd úgy mellkason könyökölte, hogy attól a falnak vágódott, majd összeesett, és csak annyit tudott kinyögni levegő után kapkodva, hogy „Miért, Miért?”.

Később Leguizamo jó néhányszor beszólt az akciósztárnak, akinek a publicistáján keresztül megígérte, hogy kiüti, ha meglátja a vörös szőnyegen. Emellett Leguizamo mindenképpen ott akart lenni, amikor Seagal haláljelenetét forgatták a Tűzparancsban, amit azzal indokolt, hogy látni akarta meghalni, mert ez olyan volt számára, mint egy valóra vált álom.

Állítólag egy judolegenda addig fojtogatta, míg maga alá nem piszkított: Habár ezt a történetet legalább annyian tagadják, mint ahányan állítják, mégis Seagal megérdemli, hogy ne csak ő terjesszen menő pletykákat, hanem róla is meséljenek ránézve nem túl hízelgő sztorikat.

Az aikidó nagymester Seagal azt állította, hogy ő mindenféle fojtófogásból képes kitörni. Ezzel vágott fel a legendás Gene LeBell előtt is egy film forgatásán. Bruce Lee egykori jó barátja azonban nemcsak judolegenda, hanem az MMA egyik alapítója is, akinek több se kellett, megragadta Seagalt, aki hiába próbált szabadulni a szorításból, nem tudott, így egy idő után elájult, és maga alá piszkított.

Habár Seagal tagadta, hogy az eset megtörtént, LeBell megerősítette azt, sőt, még hozzátette, hogy a színészt nem lehet hibáztatni, hiszen az ilyen balesetek előfordulhatnak, ha valaki jól bevacsorázik egy ilyen eset előtt. LeBell azt is megjegyezte, hogy Seagal hajlamos belekötni azokba, akikbe nagyon nem kellene, ami miatt könnyen pórul járhat.

Egyszer belevezetett egy tankot egy ház oldalába és ezzel megölt egy kutyát: 2009-től 2014-ig futott Seagal saját bűnüldöző reality showja, Az igazságosztó, amiben a hírhedt rendőr, Joe Arpaio volt a partnere.

A csupán 13 részes sorozat egyik epizódjában Seagal és Arpaio egy illegális kakasviadalokkal foglalkozó bűnözőt akart elkapni, méghozzá úgy, hogy tankkal hajtottak be annak udvarába és megdöntötték a ház oldalát.

A tankot az állatok elleni erőszakot elítélő Seagal vezette, ám a rajtaütés során véletlenül megölte a gyanúsított kutyát, amiért egy 100 ezer dolláros kártérítési per várt rá. Seagal megúszta az ügyet, ugyanis a felperes nem adta be időben a megfelelő iratokat, ráadásul letartóztatták, az otthonában pedig több, mint 100 csirkét és kakast találtak, akiket később elaltattak.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló