Milyen hatással lesz rád a Halak jegybe lépő Mars?Erre számíthatsz az április 15-től május 25-ig tartó időszakban a csillagjegyed alapján!Kos: A Halak jegyben járó Mars miatt kimeríthet, ha emberek közelében kell lenned, és erősen vágyhatsz az egyedüllétre. Szeretnél egyedül dolgozni. A fantáziád és az intuíciód élénkebb lesz, ezért ez az időszak kedvez a kreativitásnak.

Bika: Annak hatására, hogy a Mars belép a Halak jegybe, teljesen más irányból közelíted meg a különféle helyzeteket, és sokkal lelkesebben állsz hozzá a futurisztikusnak, különösnek hangzó ötletekhez.

Ikrek: A Halak jegybe lépő Mars miatt mindegy, hogy milyen sikert értél el eddig, mert azt nem érzed elegendőnek, ugyanis úgy véled, hogy még van mit tenned. Az április 15-től május 25-ig tartó időszakban ambiciózusabb, szorgalmasabb leszel, a hosszú távú céljaiddal foglalkozol és reális terveket dolgozol ki azok elérésére. A Halak jegyben járó Mars kiváló alkalom arra, hogy új irányt vegyen a karriered.

Rák: A Halak jegyben járó Mars hatására ráébredsz, hogy a világ tele van olyan dolgokkal, amiket megtapasztalhatsz és megtanulhatsz, ezért kedvet kapsz ahhoz, hogy valami újjal foglalkozz. Most akár egy távoli utazás gondolata is megfordulhat a fejedben, vagy legalábbis külföldi helyekről olvashatsz.

Oroszlán: A Halak jegyben járó Mars hatására pontot tehetsz valami régi végére, hogy aztán belekezdj valami újba. Ebben az időszakban meglesz az erőd ahhoz, hogy eljuss minden ügyed lényegéhez.

Szűz: A Halak jegyben járó Mars hatására kedvet kapsz ahhoz, hogy nagyobb elkötelezettséget vállalj az életben, a magánéleti és az üzleti kapcsolataidban. Ebben az időszakban nem ijeszt meg úgy az elköteleződés gondolata, mint máskor. A szokottnál több vitád a szeretteiddel, de ezeket sikerül gyorsan megoldanod.

Mérleg: A Halak jegyben járó Mars hatására rengeteg lesz a tennivalód, ezért arra figyelsz, hogy a legkisebb feladatot is maradéktalanul elvégezd. Első lépésként az alapokkal kell elboldogulnod, tehát azokat az ügyeket kell elrendezned, amelyeket mindenképpen muszáj, és csak ezután mondhatsz igent még több feladatra és projektre. Ne feledd, hogy a tétlen energia szorongást okozhat!

Skorpió: A Halak jegyben járó Mars hatására több energiád lesz a szórakozásra, mint a munkára, ezért nehezen figyelsz a feladataidra és a felelősségeidre. Ha teheted, akkor próbálj annyi szabadságot kivenni erre az időszakra, amennyit csak tudsz! Ha ez nem lehetséges, akkor igyekezz sok időt fordítani arra, hogy azzal foglalkozz, amit szeretsz. Ugyanakkor ez a periódus kedvez a szerelemnek és a romantikának, ugyanis több energiád lesz ezekre.

Nyilas: A Halak jegyben járó Mars hatására nem érzel sok kedvet magadban ahhoz, hogy új dolgokat próbálj ki, és inkább ahhoz ragaszkodsz, amit már tudsz és ismersz. Ebben a időszakban szeretnél minél több időt otthon és a családoddal lenni, de valamiért ők is igénylik, hogy többet törődj velük. Most ideálisak a körülmények ahhoz, hogy otthonról dolgozz, ingatlant vásárolj vagy eladj, esetleg elköltözz.

Bak: A Halak jegyben járó Marsnak köszönhetően aktívabb leszel a szokottnál, ez pedig főleg a kreativitást igénylő feladatokban mutatkozhat meg. Szintén ebben az időszakban számíthatsz arra is, hogy az általánosnál többször utazol rövid távolságokat. Az időbeosztásod zsúfoltabb lesz, élénkebb társasági életet élhetsz és belevághatsz valami új dolog megtanulásába is.

Vízöntő: A Halak jegyben járó Mars időszakában biztonságban tudhatod a pénzügyeidet, ugyanis keményebben dolgozol, amivel sikerül több pénzt keresned. Most akár másodállást is vállalhatsz, vagy elindíthatsz egy pénzkereseti lehetőséget. Minél több pénzzel gyarapszik a bankszámlád, te annál nagyobb biztonságban érzed magad ebben az időszakban.

Halak: Két éve nem volt annyira energikus időszakot, mint amilyen most lesz, annak köszönhetően, hogy a jegyedbe lépett a Mars. A bolygóállás hatására sokkal nagyobb késztetést fogsz érezni a hosszú távú projektekre.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló