Kívánságvarázslatok, amelyek segítségével megvalósíthatod a vágyaidat májusban



Gyors és könnyen elvégezhető mágiák a tavasz utolsó havára.A választott kívánságvarázslatot célszerű a vágyadnak megfelelő napon elvégezni:

Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Pénzfakasztó bűbáj: Szükséged lesz 1 tálra, 6 kis piros gyertyára (teamécses is lehet), fahéjrúdra, szegfűborsra és maroknyi érmére. Tedd a a tálba a kellékeket, majd helyezd a tál mellé három gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Fahéj, bors és érme, pénzvarázsom itt és most életre kel. Legyen belőle mindig annyi, amennyiből jól élhetek, sose fogyjon el a szerencse, amivel újat teremthetek.”

Gyújtsd meg a gyertyákat, amiket hagyj leégni. Másnap ismét gyújts meg három gyertyát, és tégy a tálba újabb maréknyi érmét, majd mondd el újra a fenti varázsigét. Ezután még 3 napon át ismételd meg a szertartást. Végül visszaveheted az érméket.

Kulcs a vágyak ajtajához varázs: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 kulcsra, 1 lapra és 1 tollra. Gyújtsd meg a fehér gyertyát, ami mellé tedd oda a kulcsot. Rajzolj a lapra egy olyan ajtót, ami jelképezi a kívánságod ajtaját, amit szeretnél kinyitni. Csepegtess gyertyaviaszt az ajtóra, majd nyomd bele a kulcsot, miközben így szólj:

„Megnyílik előttem vágyaim ajtaja, feltárul előttem álmom birodalma, megkapom azt, amire vágyom, a szerencsét, a bőséget és a boldogságot.”

Hagyd kihűlni a viaszt, majd hajtsd össze a papír, aminek a széleit viasszal zárj le. Dobd a tűzre a papírt úgy, hogy közben elképzeled a kívánságodat. Ha a papír elégetése nem valósítható meg, akkor ásd el.

Májusi kívánságvarázslat: Szükséged lesz 1 kék gyertyára és 1 tükörre. Ha ezek megvannak, akkor legyen pontos elképzelésed a kívánságodról, majd helyezd a kék gyertyát a tükör elé és gyújtsd meg.

Ülj le a tükör elé, majd a tükörképed szemébe nézve kérd meg az égieket, hogy húzzanak arany fénykört köréd védelemként, és egy kék fénykört a gyógyulásodért, majd ismételd el a keresztnevedet (vagy neveidet) huszonegyszer.

Ha ezzel megvagy, akkor mondd ki hangosan a kívánságodat, amit ismételj el huszonegyszer. Végül oltsd el a gyertyát, de hagyhatod leégni is.

Tulipán varázs: Szükséged lesz 1 csokor vagy szál tulipánra, 1 fehér gyertyára, 1 kis cetlire és zöld fonalra. Gyújtsd meg a gyertyát, majd egy nagyon kis cetlire írd le a kívánságodat. A cetlit erősítsd rá a csokorra vagy az egy szál tulipánra, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Májusban kinyílott a tulipán, hadd legyen végre ez az én hónapom már. Amíg a tulipán él és ragyog, megfogan a kívánságom, ami nem más mint… (itt fogalmazd meg a vágyadat). Teljesüljön hát a vágyam amíg tart május hava.”

Tedd vízbe a tulipánt, amit addig tarts meg, amíg el nem szárad. A gyertyát égesd végig! Az elszáradt virágot ásd el valahol a kívánságodat tartalmazó cetlivel együtt.

Orgona varázs: Szükséged lesz 1 csokor orgonára, 1 vázára vízzel, 1 zöld gyertyára, 1 téged ábrázoló fényképre vagy néhány hajszáladra. Gyújtsd meg a gyertyát, majd tedd vázába az orgonát a fényképedet vagy a hajszálaidat.

Mondd el az alábbi varázsigét:

„Kinyílott az orgona, elhozva a tavaszt, a derűt és az örömöt. Hadd legyen okom nekem is örülni, teljesen hát májusban a kívánságom…. (itt fogalmazd meg, hogy mire vágysz). Az orgonával együtt kivirágzom, a hónap végéig teljesül a kívánságom.”

Hagyd úgy a kellékeket, ahogy vannak addig, amíg a gyertya le nem ég és az orgona el nem szárad.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló