Ilyen változásokra számíthatsz a Május királynője szerint!



A csillagjegyed alapján megtudhatod, hogy miben fejlődhetsz a tavasz utolsó havában.Kos: A Május királynője szerint nagyon sok változásban lesz részed a tavasz utolsó havában, aminek időszakában akár olyan helyzetekben is találhatod magad, amelyek miatt át kell gondolnod az egész életedet, aminek eredményeként komoly személyiségváltozáson eshetsz át.

Bika: A Május királynője szerint a szerelem és a karrier terén számíthatsz változásokra. Az előbbi estében, főleg akkor lesz okod az örömre, ha párt keresel, mert rátalálhatsz az új kedvesedre a tavasz utolsó havában. Az utóbbi esetében rengeteg siker vár rád.

Ikrek: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy a havi célod legyen az, hogy elengeded azokat a személyeket és dolgokat, amelyek egyáltalán nem szolgálnak, hanem csak hátráltatnak az életben! Légy őszinte önmagaddal és másokkal, mert csak így találhatsz új utakat. Ismerd fel és rombold le azokat a tévhitek, amelyeket önmagaddal és a párkapcsolatoddal szemben állítottál fel.

Rák: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy most már le kell zárnod egy hátráltató, fájdalmas kapcsolatot! Ez életstílus, esetleg életfelfogás változással járhat, ami egyáltalán nem válna hátrányodra, sőt, nagy szükséged is lenne rá!

Oroszlán: Arra hívja fel a figyelmedet a Május királynője, hogy az eddiginél több figyelmet és energiát kell fordítanod a párkapcsolatodra és a párodra, aki elhanyagolva és jelentéktelennek érzi magát melletted. Ha hallgatsz a Május királynőjére, akkor sokkal jobbá teheted a kapcsolatodat, ami mesés pillanatokkal ajándékozhat meg a tavasz utolsó havában.

Szűz: Arra hívja fel a figyelmedet a Május királynője, hogy elég szeszélyes és kiszámíthatatlan időszak lesz számodra a tavasz utolsó hava. Ebbe azonban nem kell beletörődnöd, ugyanis enyhíthetsz a helyzeten azzal, ha nem veszel mindent, főleg a kritikát, a szívedre, és nem próbálsz maximalista lenni az életed összes területén.

Mérleg: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy az igazságok hava kezdődött el a számodra, ugyanis ideje szembenézned bizonyos tényekkel. Egyelőre sok mindenben nem látsz tisztán, de közben minden vágyad tenni valamit, ráadásul néhány dologban nem hozhatsz döntést egyedül, ezért ki kellene kérned a véleményét valakinek, akiben megbízol. Ez azért fontos, mert így elkerülheted, hogy a biztosat bizonytalanra cseréld, leginkább a szerelmi életedben és a karrieredben.

Skorpió: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy komoly változásokra számíthatsz a szerelmi életedben és a karrieredben a tavasz utolsó havában. Ha a kapcsolatod régebb óta problémás, akkor nem elképzelhetetlen a szakítás, ám ne aggódj, nem leszel sokáig egyedül, akkor sem, ha most párt keresel, mert nemsokára új szerelemre találsz.

Nyilas: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy a hónap elején kissé befordulsz, de ez a depressziós időszak csak rövid ideig tart, ahogy a passzivitásod is, ami után mindent megteszel annak érdekében, hogy változtass az életviteleden és a életfelfogásodon.

Bak: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy a szerelmi életed kap főszerepet a tavasz utolsó havában. Ha rossz kapcsolatban élsz, akkor szakíts. Ha párt keresel, akkor nagyon valószínű, hogy sikerrel fogsz járni májusban. Ha egész normális párkapcsolatban élsz, akkor is foglalkoznod kell kisebb-nagyobb problémák megoldásával a tavasz utolsó havában.

Vízöntő: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy számodra a hódításról fog szólni a tavasz utolsó hónapja. Most tele vagy önbizalommal, aminek hála nem ismersz lehetetlent és hajlandó leszel kezdeményezni. Ez azonban nemcsak a szerelmi életedre vonatkozik, hanem a szakmaira is, ugyanis a karrieredben is szinte bármit megennél a sikerért.

Halak: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy a tavasz utolsó havában az a legfontosabb feladatod, hogy meg kell tanulnod felelősséget vállalni a tetteidért és az érzelmeidért. Többé ne hibáztass másokat a saját sorsod alakulásáért.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló