Ilyen hatással lesz rád a Kosba lépett Jupiter!



Tudd meg, hogy mire számíthatsz a május 11-től október 28-ig tartó időszakban!Kos: A csillagjegyedbe lépő Jupiter hatására sokkal optimistább és nagylelkűbb leszel. Boldogan állsz hozzá az élethez, és végre elfelejted a múltban történteket, mert az itt és a most lesz a fontos a számodra.

Bika: Lelki védelmet kapsz a Kos jegyben járó Jupitertől. Ebben az időszakban megszabadulhatsz az önpusztító szokásaidtól, a legmélyebb félelmeidtől és a bűntudattól. Most sokkal jobb kapcsolatot alakíthatsz ki a tudatalattiddal.

Ikrek: A Kos jegyben járó Jupiter hatására sikerül megvalósítanod a terveidet és eléred a céljaidat. Ebben az időszakban sokkal bizakodóbb leszel, és hiszel abban, hogy minden úgy lesz, ahogy akarod. A bevételeid valószínűleg növekedni fognak május 11-től október 28-ig.

Rák: Amíg a Jupiter a Kos jegyben jár, addig számíthatsz eredményekre, előrelépésre és üzleti sikerekre. Mindez megvalósulhat előléptetés, új munkalehetőségek, diplomaszerzés, fontos kitüntetés, de akár házasság formájában is. Május 11-től október 28-ig rivaldafényben érezheted magad, valamint számíthatsz befolyásos emberek segítségére is.

Oroszlán: A Kos jegyben járó Jupiter hatására sokkal nyitottabbá válsz intellektuálisan. Olyan élményekben lesz részed október 28-ig, amelyek téged szolgálnak, és amelyek által értékes felismeréseket teszel.

Emellett arra is számíthatsz, hogy nyereséget hoznak az üzleti kapcsolataid. Ugyanakkor akadhatnak jogi ügyeid, amelyekben a döntések a te javadat fogják szolgálni. Ugyanígy megoldódhatnak a régi jogi problémáid is. Mindemellett külföldi utat tervezhetsz, vagy el is utazhatsz.

Szűz: Annak köszönhetően, hogy a Jupiter a Kos jegyben jár, ösztönösen ráérzel, hogy a gyógyulásodhoz az kell, hogy bátran szembenézz a félelmeiddel. Ha jól kezeled az erőforrásaidat, akkor ez az időszak a vagyon felhalmozás és biztonság megteremtésének ideje lesz a számodra. Anyagi haszonra számíthatsz az élettársi kapcsolaton keresztül, vagy fizetésemelést kaphat a házastársad.

Mérleg: A Kosban járó Jupiter hatására minden esélyed megvan arra, hogy megszilárdíts egy fontos partnerséget, vagy javíts egy meglévő kapcsolaton. Az általánosnál jobban fogsz tárgyalni a május 11-től október 28-ig tartó időszakban, ezért most sokkal nagyobb esélyed lesz nyerni a jogi ügyek, hivatalos tárgyalások terén. Anyagi haszonra a partnerkapcsolatokon keresztül számíthatsz.

Skorpió: A Kos jegyben járó Jupiternek köszönhetően előnyre tehetsz szert a munkádon, a kollégáidon vagy az alkalmazottaidon keresztül. Függetlenül attól, hogy milyen szolgáltatást nyújtasz, valószínű, hogy jól fog menni a május 11-től október 28-ig tartó időszakban, leginkább azért, mert örömmel végzed a munkádat. Ugyanakkor új állást is kaphatsz ebben az időszakban, amelyben elkerülnek az egészségügyi problémákat.

Nyilas: Szerelmet és romantikát hozhat neked a Kosba lépett Jupiter. Ha már foglalt vagy, akkor a jó humor és a melegség erősítheti meg a kapcsolatodat. Ha párt keresel, akkor egy igazán különleges személlyel hozhat össze az élet. Az egészséges, bölcs kockázatvállalás nagy eséllyel megtérül.

Bak: A Kos jegyben járó Jupiter hatására végre megoldódhatnak a régebb óta fennálló családi problémák. A szülőkkel és más családtagokkal ápolt kapcsolatod jól alakul. Ebben az időszakban számíthatsz családi összejövetelekre, nyaralásra vagy másféle, de boldog eseményre.

Vízöntő: Magasabb szintű tanulmányokat, vagy utazási lehetőségeket kaphatsz a Kos jegyben járó Jupitertől. Szintén ebben az időszakban számíthatsz arra is, hogy megváltozik az eddigi szemléletmódod, nagy lépést teszel előre a személyiségfejlődésben, rengeteg fontos élményt és tapasztalatot szerzel.

Halak: A Kos jegyben járó Jupiter hatására sikerül megoldanod a múlttal kapcsolatos problémáidat, gyarapíthatod a jövedelmedet, és minden esélyed meglesz arra, hogy javítsd az anyagi helyzetedet. Nagyobb vásárlás vagy eladás sincs kizárva.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló